Ulottuvuudet mullistuvat uudessa The Flash -elokuvassa kesäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Ulottuvuudet mullistuvat uudessa The Flash -elokuvassa kesäkuussa

Kesäkuussa ilmestyvästä Andy Muschiettin ohjaamasta -elokuvasta on nyt saatavilla lopullinen !

Teoksessa nähdään muun muassa useita versioita eri DC-universumin päähenkilöhahmoista, joita näyttelee aiemmista samaan universumiin sijoittuvista elokuvista tunnettuja pääroolien näyttelijöitä. Katsoja saa varautua painamaan mieleen kuka on minkäkinlainen supersankari, ja arvelen, että paremmuusvertailulta ei voida välttyä.  

Muutamia pääroolien esittäjiä mainitakseni:

Ezra Miller – The Flash

Ben Affleck – Batman

Michael Keaton – Batman

Sasha Calle – Supergirl

Michael Shannon – General Zod.

TRAILERIIN:

Näyttäis olevan makkeimmilleen täynnä toimintaa!

Kirjoittaja: Tiia Mällinen

Kommentoi

Onko Nicolas Cagen tähdittämä Primal syksyn pölkkypäätoimintaykkönen? Kommentit pois päältä artikkelissa Onko Nicolas Cagen tähdittämä Primal syksyn pölkkypäätoimintaykkönen?

metsästää eläinarhoille eksoottisia eläimiä, ja nyt haaviin on tarttunut harvinainen ja hurja valkoinen jaguaari! Samassa aluksessa missä nämä luonnosta riistetyt kappaleet kuljetetaan sivistykseen on myös toisenlainen peto – kylmä palkkamurhaaja. Kun palkkamurhaaja pääsee häkistään karkuun ja vapauttaa samalla petoeläimet, on toimintapläjäys valmis.

Samuel L. Jackson, sinun käärmeet lentokoneessa on niin eilistä!


Kommentoi