Uncharted -elokuvan kuvaukset aloitettiin viimeinkin Kommentit pois päältä artikkelissa Uncharted -elokuvan kuvaukset aloitettiin viimeinkin

Uncharted 4

Odotettu -elokuva on käynyt läpi melkoisen matkan sitten vuoden 2009, jolloin siitä puhuttiin ensimmäisen kerran. Nyt elokuva on kuitenkin vihdoin päässyt tuotantovaiheeseen ja sen kuvaukset ovat alkaneet.

View this post on Instagram

Day one #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Nuorta Nathan Drakea elokuvassa näyttelevä Tom Holland julkaisi aiheesta päivityksen Instagram -tilillään.

Elokuvan ohjaaja toimii Ruben Fleischer (, ), joka on elokuvaprojektin jo seitsemäs ohjaaja järjestyksessään. aikoi julkaista elokuvan alunperin joulukuussa 2020, mutta tätä jouduttiin siirtämään koronaviruksen vuoksi. Elokuvan muissa rooleissa nähdään Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophie Ali ja Tati Gabrielle.

Elokuvan pitäisi ilmestyä teattereihin heinäkuussa 2021.

Kommentoi

Tältä näyttää tulevan Playstation 5 -konsolin pelien kannet Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää tulevan Playstation 5 -konsolin pelien kannet

Playstation 5

on paljastanut miltä tulevan Playstation 5 -konsolin fyysisten pelien kannet näyttävät.

Marvel's Spider-Man: Miles Morales kansi

Mallina on tulevan Marvel’s Spider-Man: Miles Morales -pelin kannet. Suurimpana erona Playstation 4 -konsolin vastaaviin on kannen yläosa, joka on valkoisella taustalla. Tämä on linjassa itse konsolin kanssa, joka paljastettiin aiemmin tänä vuonna.

Konsolin hinnasta on ollut paljon spekulaatioita ja siitä on vuotanut tietoja useampaan otteeseen. Konsolin julkaisuajankohdaksi on huhuiltu marraskuun 20. päivää.

Playstation 5 -konsoli saapuu markkinoille tämän vuooden lopulla.

Kommentoi

Sony osti osuuden Epic Gamesista 250 miljoonalla dollarilla Kommentit pois päältä artikkelissa Sony osti osuuden Epic Gamesista 250 miljoonalla dollarilla

Fornite

on ostanut osuuden Fortnite -pelin kehittäjästä Epic Gamesista 250 miljoonalla dollarilla. Epic Gamesin arvo on parhaillaan arvioitu olevan 17,86 miljardia dollaria, jonka mukaan Sonyn omistus yrityksestä olisi 1.4%.

Kauppa laajentaa Sonyn portfoliota ja teknisiä mahdollisuuksia. Se on erityisesti kiinnostunut Forniten multimediatapahtumista kuten huhtikuinen Travis Scottin keikka.

Yritykset ovat työskennelleet pitkään yhdessä ja yksi esimerkki tästä on aiemmin tänä vuonna julkaistu Playstation 5 demovideo, jolla nähtiin uuden Unreal Engine -pelimoottorin näyttävyys.

Kommentoi