Uncharted -elokuvan kuvaukset aloitettiin viimeinkin Kommentit pois päältä artikkelissa Uncharted -elokuvan kuvaukset aloitettiin viimeinkin

Uncharted 4

Odotettu -elokuva on käynyt läpi melkoisen matkan sitten vuoden 2009, jolloin siitä puhuttiin ensimmäisen kerran. Nyt elokuva on kuitenkin vihdoin päässyt tuotantovaiheeseen ja sen kuvaukset ovat alkaneet.

Nuorta Nathan Drakea elokuvassa näyttelevä Tom Holland julkaisi aiheesta päivityksen Instagram -tilillään.

Elokuvan ohjaaja toimii Ruben Fleischer (, ), joka on elokuvaprojektin jo seitsemäs ohjaaja järjestyksessään. aikoi julkaista elokuvan alunperin joulukuussa 2020, mutta tätä jouduttiin siirtämään koronaviruksen vuoksi. Elokuvan muissa rooleissa nähdään Mark Wahlberg, Antonio Banderas, Sophie Ali ja Tati Gabrielle.

Elokuvan pitäisi ilmestyä teattereihin heinäkuussa 2021.

Kommentoi

Sony paljasti tulevien PS5-pelien julkaisuajankohtia – mukana mm. Returnal, Pragmata ja Project Athia Kommentit pois päältä artikkelissa Sony paljasti tulevien PS5-pelien julkaisuajankohtia – mukana mm. Returnal, Pragmata ja Project Athia

Returnal

on paljastanut CES 2021 -tapahtumassa tulevien Playstation 5 -pelien julkaisuajankohtia.

Mukana on sekä tarkkoja ja suuntaa antavia päivämääriä. Pelien joukossa on mm. kotimaisen Housemarquen scifikauhu Returnal, Capcomin avaruusseikkailu Pragmata sekä Square Enixin Project Athia. Voit katsoa tarkan listan alta:

  • Hitman III – January 2021
  • Returnal – 19.3.2021
  • Kena: Bridge of Spirits – Maaliskuu 2021
  • Solar Ash – Kesäkuu 2021
  • Little Devil inside – Heinäkuu 2021
  • Stray – Lokakuu 2021
  • Ghostwire Tokyo – Lokakuu 2021
  • Project Athia – Tammikuu 2022
  • Pragmata – 2023

Kommentoi

Mustakuoristen PS5 -konsolien ennakkomyynti peruuntui – yrityksen työntekijät saivat tappouhkauksia Kommentit pois päältä artikkelissa Mustakuoristen PS5 -konsolien ennakkomyynti peruuntui – yrityksen työntekijät saivat tappouhkauksia

SUP3R5

Kuluneen viikonlopun aikana SUP3R5 taho aloitti mukautettujen mustakantisten ja retroteemaisten Playstation 5 -konsolien myynnin Yhdysvalloissa. 300 konsolin erä myytiin odotetusti nopeasti loppuun ja monet jäivät ilman konsolia vaikka veloitus tililtä lähtikin.

SUP3R5

Yritys lupasi rahoja takaisin niille asiakkaille joita veloitettiin turhaan, mutta sittemmin yhtiö on perunut kaikki tilaukset. Syynä perumiseen on yritysten työntekijöiden saamat tappohukaukset. Yritys kertoi aiheesta Twitter -tilillään, joka on sittemmin poistettu.

Sonyn uusien Playstation 5 -konsolien saatavuus on edelleen kehnossa tilanteessa. Konsolin kuoret ovat vaihdettavissa, mutta ei vielä ole julkaissut virallisia vaihtokuoria konsoliin.

Hiljattain kanadalainen oheislaitevalmistaja Dbrand on julkaisemassa mattamustia vaihtokuoria PS5-konsoliin tämän vuoden puolella. Aiemmin Sony on onnistunut kitkemään kolmansien osapuolien vaihtokuorien myynnin. Kuitenkin kyseisiä kuoria on saatavilla mm. kiinalaisilta kauppapaikoilta.

Kommentoi