Unreal-pelimoottorilla toteutettu The Legend of Zelda: Ocarina of Time uusinto päivittyi – katso video Kommentit pois päältä artikkelissa Unreal-pelimoottorilla toteutettu The Legend of Zelda: Ocarina of Time uusinto päivittyi – katso video

-pelin fanit voivat nyt kokea pelin uudella tavalla uudelleenjulkaisun myötä, jonka on luonut modaaja CryZENx.

Uudessa versiossa pelaajat pääsevät seikkailemaan Kakarikon Villagessa, Deathmountain Traililla sekä Goron Cityssä.

Uusintoon on myös lisätty välivideoita ja uudistettu inventaariojärjestelmä, joka antaa pelaajille uudenlaisen kokemuksen klassisesta pelistä. Pelin valaistukseen käytetään Unrealin Lumen mallinnusta, mikä mahdollistaa aidon tuntuiset varjot ja diffuusiovalaistuksen. Hahmomallit ovat myös vaikuttavia, ja Linkin hahmo sisältää tarpeeksi -magiaa, jotta se tuntuu todelliselta Zelda-peliltä.

Vaikka uudelleenjulkaisu ei ole virallinen, se tarjoaa faneille ainutlaatuisen mahdollisuuden kokea peli uudella tavalla. Uudelleenjulkaisu on nyt ladattavissa Patreonin kautta täältä.

Suunnitteletko kesälomareissua kauemmas? Super Nintendo Worldin uusi Donkey Kong Country -alue avaa pian Kommentit pois päältä artikkelissa Suunnitteletko kesälomareissua kauemmas? Super Nintendo Worldin uusi Donkey Kong Country -alue avaa pian

Universal Studios Japan on julkistanut ensimmäiset tiedot uudesta -alueestaan, joka avataan keväällä 2024 Osakan, Japanin Super World -version sisällä.

Nintendo-teemainen huvipuisto avattiin ensimmäisen kerran USJ:ssa maaliskuussa 2021, ja Donkey Kong -laajennuksen suunnitellut yksityiskohdat paljastettiin IGN Japanin osallistuessa lehdistötilaisuuteen USJ:ssa.

Mikäli upotus ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tämän suositun huvipuiston uuden alueen vetonaulana toimii Donkey Kong's Crazy Cart, vuoristorata, joka sijoittuu korkean temppelin ympärille syvällä viidakossa. Näyttäisi siltä, että houkutteleva nähtävyys perustuu peliin Donkey Kong Country Returns, pelaajien ottaessa tehtäväkseen suojella Kultaista Banaania Tiki Tak -heimolta.

Jokos lähdetään?

Rakkaan Banjo-Kazooien paluu alkaa näyttämään entistä varmemmalta Kommentit pois päältä artikkelissa Rakkaan Banjo-Kazooien paluu alkaa näyttämään entistä varmemmalta

Kyllä vain, meidän rakas , joka teki showpaini-tason paluun viime vuonna Nintendon Switch Onlinen loistokkaan palvelun kautta, on mahdollisesti saamassa täysin uuden pelin.

Fanit ovat huutaneet kurkkunsa käheänä kunnon paluun perään, ja huhuja on liikkunut kuin seiskalehden KÄÄK -palstalla konsanaan. – mitä jos tämä kaksikko tekee vielä näyttävän paluun?

Phil Spencer, itse pääperkele Gamingista täräytti ilmoille melkoisen pommin. Hän on kuullut fanien toiveet!


”Olette nähneet historiastamme, ettemme ole koskeneet jokaiseen franchisingiin, johon ihmiset toivoisivat meidän koskevan — Banjo-fanit, kuulen teidät. Mutta on totta, että kun löydämme oikean tiimin ja oikean tilaisuuden, rakastan palata uudelleen käsittelemään tarinoita ja hahmoja, joita olemme nähneet aiemmin.”

Joten nyt me täällä pidämme sormet ja varpaat ristissä, sillä uusi Banjo-Kazooie voi olla nurkan takana. Tätä on kieltämättä odotettu!