Unreal -pelimoottorin uusi MetaHuman -työkalu mahdollistaa tulevaisuuden pelihahmot Kommentit pois päältä artikkelissa Unreal -pelimoottorin uusi MetaHuman -työkalu mahdollistaa tulevaisuuden pelihahmot

Unreal Engine - MetaHuman

-pelin luoja on lanseerannut uuden pelihahmojen luontityökalun nimeltään MetaHuman. Työkalu on osa firman -pelimoottoria.

Selainpohjaisella työkalulla varsin vakuuttavien ja elävän näköisten hahmojen luonti onnistuu ainoastaan minuuteissa. Hahmot pystytään myös yhdistämään moderneihin liikkeentunnistusmekanismeihin, jolloin hahmoille saadaan entistä elävämmät liikkeet ja eleet.

Vielä ei ole varmaa milloin Epic julkaisee teknologiansa laajempaan levikkiin, mutta siitä enemmän kiinnostuneet voivat tilata uutiskirjeen Unreal Enginen kotisivuilta.

Kommentoi

Epic Games osti Fall Guys -pelin kehittäjän Mediatonicin Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games osti Fall Guys -pelin kehittäjän Mediatonicin

Fall Guys: Ultimate Knockout

on ostanut Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys: Ultimate Knockout -pelin kehittäjä Mediatonic.

Kauppasummaa ei ole julkaistu, mutta osto on ensimmäinen sitten vuoden 2019 ostoja, jolloin firma hankki itselleen sosiaalisen videopalvelu Housepartyn ja Rocket League -pelin kehittäjän Psyonixin.

Kaupan myötä peli pyritään edelleen tuomaan Xbox ja Nintendo Switch -konsoleille. Tuloillaan on myös ristiinpelaamisen mahdollisuus.

Fall Guys on parhaillaan saatavilla PlayStation 4 -konsolille ja PC:lle.

Kommentoi

Terminator ja Sarah Connor -aiheiset skinit saatavilla Fortnite -peliin Kommentit pois päältä artikkelissa Terminator ja Sarah Connor -aiheiset skinit saatavilla Fortnite -peliin

Fortnite x Terminator

Juuri hiljattain Predator -aiheisella skinillä päivittynyt jatkaa hittileffojen kimaraa ja tällä kertaa vuorossa on The Terminator. Klassisen T-800 -hahmon lisäksi peliin saadaan myös Sarah Connor -aiheinen skini.

Hahmot myötäilevät vuoden 1991 Terminator 2: Judgment Day -elokuvan hahmoja ja ne ovat hankittavissa pelin omasta kaupasta 1500 V-Bucksin hintaan.

Hahmoskinien lisäksi saatavilla on muita leffasta ammentavia tavaroita kuten T-800 Endoskeleton Arm Back Bling, Combat Knife, HK Sky Net Uplink Back Bling ja Techno-Grip Axe.

Fortnite x Terminator

Kommentoi