Until Dawn ja Dark Pictures Anthology -tekijältä uusi kauhupeli tuloillaan – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Until Dawn ja Dark Pictures Anthology -tekijältä uusi kauhupeli tuloillaan – katso traileri

The Quarry

Until Dawn ja The Pictures Anthology -peleistä tunnettu on tekemässä uutta kauhupeliä nimeltään The Quarry. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

Interaktiivisessa kauhutarinassa, jokainen pienikin valinta vaikuttaa siihen kuka selviää elossa loppuun asti. Tarinan keskiössä on kauhutarinoille tyypillinen kesäleiri.

Pelaajat voivat hallita yhdeksää eri hahmoa ja mukana on myös moninpelimahdollisuus, jossa kaksi pelaaja voi hallita eri hahmoja co-oppina. Mukana tulee olemaan myös tila, jossa seitsemän pelaajaa voivat pelata yhdessä ja äänestävät tehtävistä valinnoista.

ilmestyy kesäkuun 10. päivä 4, PlayStation 5, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock –
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja :lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

2K23 ilmestyy syyskuun 9. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle Steamin kautta.

Kommentoi