Uplay Plus pärähti käyntiin reilun 100 pelin voimin Kommentit pois päältä artikkelissa Uplay Plus pärähti käyntiin reilun 100 pelin voimin

Maailmassahan ei vielä ole tarpeeksi kuukausimaksullisia pelipalveluita, missä saat pelata ennalta määrättyä pelikirjastoa niin paljon kuin huvittaa. Xboxilla on Game Pass ja Electrinic Artsilla Origin Access esimerkkinä. Xboxin Game Passilla pääsee pelaamaan laajaa valikoimaa pelejä, kun taas EA:n vastaavalla pääsee luonnollisesti kyseisen pelifirman teoksia.

Omien julkaisujen pelikirjaston lisäksi Ubisoftin lupaa pelien lisäksi aikaisempia pääsyjä pelaamaan ja bonussisältöä peleihin. Onhan Uplayssä jo ollut pelien sisäisiä pisteitä, millä on saanut ostaa eri peleihin bonussisältöä, kuten vaikkapa hahmoille vaihtoehtoisia asuja tai lisätehtäviä peluuseen.

Hintaa kuukausipalvelulla on 14.99€, mutta tarjolla on myös ilmainen kokeilukuukausi. Toistaiseksi palvelu toimii vain tietokoneilla, eikä konsoleilla pääse nauttimaan kuukausimaksullisesta pelikirjastosta.

https://store.ubi.com/eu/home

Vastuuvapautus: ei ole tarjonnut artikkelin kirjoittajalle palvelua kokeeksi. Artikkeli ei ole maksettu mainos.

Kommentoi

Ubisoft lykkää jälleen The Settlers -pelin julkaisua Kommentit pois päältä artikkelissa Ubisoft lykkää jälleen The Settlers -pelin julkaisua

Jatkoa Blue Byten kehittämään kaupunginrakennus-strategiapeliin The Settlersiin on odoteltu jo pitkään, ja nyt sitä joudutaan odottelemaan lisää, kun ilmoitti julkaisun lykkääntyvän. Järjestyksessään pelisarjan kahdeksannen pelin ensiuutisista ilmoitettiin jo vuonna 2018, ja sen oli tarkoitus ilmestyä alunperin vuoden 2019 syksynä.

The Settlers -pelistä on julkaistu kuvakaappauksia ja pelin rakenteesta on kerrottu tarkempia kuvauksia. Pelin parissa työskentelevä tiimi on nyt ilmoittanut, että haluaa julkaista laadukkaan peliä, joten he tarvitsevat lisäaikaa sen työstämiseen. Päätös ei ollut helppo, eikä tiimi anna uutta arviota ilmestymisen ajankohdasta. Lisäajallaan pelin kehittäjät käyvät läpi pelaajien lähettämiä palautteita, ideoita sekä ehdotuksia, joiden pohjalta työstävät parhaan mahdollisen pelin.

Alkuperäinen The Settlers ilmestyi vuonna 1993, ja sarjan edellinen osa ilmestyi vuonna 2010. Uusi peli tulee tulevaisuudessa pelattavaksi PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle.

Kommentoi

Rainbow Six Siege ylitti miljoonan pelaajan rajan Pohjoismaissa Kommentit pois päältä artikkelissa Rainbow Six Siege ylitti miljoonan pelaajan rajan Pohjoismaissa

Rainbow Six Siege

Rainbow Six Siege -toimintapelin viidennen pelivuoden myötä suosio vain kasvaa. Peli tarjoaa uusia hahmoja ja kiehtovia ottelutapahtumia pelaajille, jotka pitävät pelaamisen raikkaana ja tuoreen tuntuisena.

Pohjoismaisesta näkökulmasta kiehtovaa on muun muassa norjalaisen Ace-operaattorin lisääminen peliin sekä Pohjoismaisten mestaruuskisojen, Nordic Championship -pelitapahtuman lisääminen ottelukalenteriin. Pohjoismaiden mestaruusottelussa on 36 000 euron palkintopotti parhaiden joukkueiden kesken sekä pääsylippu Euroopan mestaruuden ratkaiseviin kisoihin.

Nordic Championship -otteluihin on käytetty kolmen kuukauden aikana peräti 23 000 Twitch-katselutuntia kautta Pohjoismaiden, mikä on hieno saavutus. Pelissä on vielä upeita otteluita nähtävissä, sillä pelitapahtumaa on jäljellä vielä kolme täyttä pelikierrosta ennen finaalipelejä.

Rainbow Six Siege on saatavana sekä PlayStation 4- ja Xbox One -pelikonsoleille että pc-tietokoneille. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi