Uplay Plus pärähti käyntiin reilun 100 pelin voimin Kommentit pois päältä artikkelissa Uplay Plus pärähti käyntiin reilun 100 pelin voimin 46

Maailmassahan ei vielä ole tarpeeksi kuukausimaksullisia pelipalveluita, missä saat pelata ennalta määrättyä pelikirjastoa niin paljon kuin huvittaa. Xboxilla on Game Pass ja Electrinic Artsilla Origin Access esimerkkinä. Xboxin Game Passilla pääsee pelaamaan laajaa valikoimaa pelejä, kun taas EA:n vastaavalla pääsee luonnollisesti kyseisen pelifirman teoksia.

Omien julkaisujen pelikirjaston lisäksi Ubisoftin lupaa pelien lisäksi aikaisempia pääsyjä pelaamaan ja bonussisältöä peleihin. Onhan Uplayssä jo ollut pelien sisäisiä pisteitä, millä on saanut ostaa eri peleihin bonussisältöä, kuten vaikkapa hahmoille vaihtoehtoisia asuja tai lisätehtäviä peluuseen.

Hintaa kuukausipalvelulla on 14.99€, mutta tarjolla on myös ilmainen kokeilukuukausi. Toistaiseksi palvelu toimii vain tietokoneilla, eikä konsoleilla pääse nauttimaan kuukausimaksullisesta pelikirjastosta.

https://store.ubi.com/eu/home

Vastuuvapautus: ei ole tarjonnut artikkelin kirjoittajalle palvelua kokeeksi. Artikkeli ei ole maksettu mainos.

Monessa lammessa samanaikaisesti uiskenteleva pelialan hörhö.

Striimailen satunnaisesti: mixer.com/Thaumiel_Nerub

Kommentoi

Kotimainen Trials Rising sai uuden lisäosan ja ilmaisen demoversion Kommentit pois päältä artikkelissa Kotimainen Trials Rising sai uuden lisäosan ja ilmaisen demoversion 40

Trials Rising

Suomalaista tekoa oleva Trials Rising -taitopeli on saanut uuden Crash & Sunburn -lisäosansa. Sen myötä pelaaja matkustaa eteläiselle pallonpuoliskolle kokemaan valtavan määrän erilaisia ratoja ja haasteita, jotka pistävät pelaajan kuvaannollisesti maistamaan mutaa ja puremaan turvetta. Teemat vaihtelevat polttavasta laavasta hyytäviin jääolosuhteisiin. Vauhtia ja vaaroja piisaa enemmän kuin ehtii hetkessä ymmärtää ja uudenlaiset maisemat tuovat paljon koettavaa sekä uusille että kokeneille Trials-kuljettajille.

Samalla alkoi uusi pelikausi, Welcome to the Future, joka sisältää kaksi uutta ratapakettia, uusia räätälöintiosia ja Halloween-teemaisen pelitapahtuman. Lisäksi pelistä on julkaistu myös ilmainen kokeiluversio eli pelidemo, jonka avulla jokainen voi tutustua Trialsin kutkuttavaan maailmaan.

Crash & Sunburn -lisäosassa päästään eteläisen pallonpuoliskon lämpöön.
Crash & Sunburn -lisäosassa päästään eteläisen pallonpuoliskon lämpöön.

Trials Rising on pelisarjan tähän asti suurin ja kokonaisvaltaisin pelikokemus. Siinä yhdistyvät Trials-pelisarjan klassinen taitopelaaminen, uudistunut ulkoasu ja monipuoliset moninpeliominaisuudet toisiinsa. Kokonaisuus on kruunattu sopivasti äärimmäisyyksiin menevällä hauskalla toiminnalla ja täysin uusin ominaisuuksin. Trials Rising on saatavana sekä PlayStation 4, Xbox One ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC:lle

Mikäli pelin ilmainen demoversio kiinnostaa niin voit ladata konsoleille ja PC:lle täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Anno 1800 -strategiapeli saa vehreän kauniin lisäosan tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Anno 1800 -strategiapeli saa vehreän kauniin lisäosan tänään 41

Anno 1800 Botanica

julkaisi tänään vehreyttä ja kauneutta korostavan Botanica-pelilaajennuksen suositulle Anno 1800 -strategiapelilleen. Lisäosa tuo mukanaan kymmenittäin erilaisia elementtejä ja rakennuslaajennuksia kasvitieteellisen puutarhan teemoin. Mukaan kuuluvat erilaiset ulkopuistot, musiikkipaviljonki ja muita kaupungin kauneutta ja vihreyttä korostavia osasia. Myös erilaiset eksoottiset kasvit tuovat mukanaan ennennäkemätöntä kauneutta jo olemassa olevaan kaupunkiympäristöön.

Anno 1800 on monipuolinen ja yksityiskohtainen strategiapeli, jossa pelaaja keskittyy suunnittelemaan ja rakentamaan omaa valtakuntaansa rakennuksista infrastruktuuriin avoimessa pelimaailmassa. Erilaiset tontit, rakennelmat ja katuverkostot ovat pelaajan suunniteltavissa. Näiden lisäksi diplomatia, tutkimusmatkat, kaupankäynti ja jopa mahdollinen sodankäynti ovat pelaajien päätettävissä.

Botanica tuo peliin vehreyttä ja mm. bändilavan.
Botanica tuo peliin vehreyttä ja mm. bändilavan.

Yksinpelin lisäksi Anno 1800 sisältää pelisarjan klassisen moninpelitilan. Anno 1800 ja sen kausikortti ovat saatavilla digitaalisesti Ubisoft Store, Steam sekä Epic Games -kauppapaikoista PC:lle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Assassin’s Creed: The Rebel Collection saapuu Nintendo Switchille joulukuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Assassin’s Creed: The Rebel Collection saapuu Nintendo Switchille joulukuussa 47

on tuomassa rakasta Assassin’s Creed -pelisarjaansa Nintendo Switch -konsolille. Kyseessä on Assassin’s Creed: The Rebel Collection, joka sisältää Assassin’s Creed IV: Black Flag ja Assassin’s Creed Rogue -pelit lisäosineen.

Pelejä on optioimitu liikkeessä pelaamiseen ja niissä on mm. paranneltu HUD, kosketusnäyttöohjaimet, HD Rumble sekä liiketähtääminen.

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Black Flag sijoittuu merirosvojen kulta-aikaan ja siinä pelaaja omaksuu Edward Kenwayn roolin. Karibian pahamaineisimpana merirosvona otat osaa kuuluisiin taisteluihin, löydät aarteita ja ansaitset legendaaristen hahmojen, kuten Mustaparran kunnioituksen.

Rogue puolestaan sijoittuu Ranskan ja Intian väliseen sotaan 1700-luvulle. Siinä pelaajat omaksuvat Templarin roolin ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa ja siinä salamurhaajan kohteena ovat itse salamurhaajat.

Assassin’s Creed: The Rebel Collection -kokoelma ilmestyy Nintendo Switchille joulukuun 6. päivä. Sen voit ostaa Nintendon eShopista tai fyysisenä versiona pelikaupoista.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi