UpUpDownDown ja 2K paljastavat WWE 2K23-pelin MyGM:n ominaisuudet Kommentit pois päältä artikkelissa UpUpDownDown ja 2K paljastavat WWE 2K23-pelin MyGM:n ominaisuudet

Games on julkaisemassa uutta 2K23 -peliään maaliskuun 17. päivä. Xavier Woods ja Tyler Breeze – WWE:n suositun UpUpDownDown YouTube-kanavan vetäjät paljastivat yhdessä :n kanssa 2K23:n MyGM-tilaan tulevat uudet ominaisuudet kanavansa uusimmassa jaksossaan, joka on nyt julkaistu.

MyGM antaa pelaajille mahdollisuuden asettua :n toimitusjohtajan rooliin, jolloin he voivat laatia pelaajaluettelon, hallita federaation budjettia, allekirjoittaa vapaita agentteja, valita erilaisia ottelutyyppejä, areenapaikkoja, tuotantotekijöitä ja paljon muuta, tavoitteena voittaa kilpaileva toimitusjohtaja viikoittaisissa katsojalukutaisteluissa.

MyGM on laajentunut merkittävästi 2K23:ssa, ja sen ominaisuuksia on lisätty ja parannettu. Uusiin pelattaviin GM:iin kuuluvat Woods ja Breeze sekä Eric Bischoff, Kurt Angle ja Mick Foley, ja uusiin hallittaviin tuotemerkkeihin kuuluvat NXT 2.0 ja WCW. Uusia ottelutyyppejä ja -määräyksiä, kuten Triple Threat, Fatal 4-Way, Steel Cage, Backstage Brawl, Falls Count Anywhere, Submission, Iron Man, Last Man Standing ja Tornado Tag, on myös saatavilla.

MyGM mahdollistaa nyt jopa neljän pelaajan osallistumisen toimintaan paikallisesti, ja uudet kaudet ja kausihaasteet tarjoavat valtavasti uudelleenpeluuarvoa. Shake-upit ovat käytettävissä kauden aikana, mikä muuttaa pelin kulkua, ja Slammy-palkintoja voi nyt ansaita jokaisen kauden lopussa. Keeperit ovat uusi ominaisuus, joka antaa GM:ille mahdollisuuden pitää osan pelaajistostaan ennen seuraavan kauden draftia, riippuen eroamiskustannuksista ja pelaajamoraalista. 2K23:n uutuus on myös Hall of Fame. Parhaat GM:t, jotka keräävät kymmenen Hall of Fame -pokaalia suorittamalla kausihaasteita, varmistavat paikkansa Hall of Fameen sekä kehumisoikeudet.

2K23 Deluxe Edition ja Icon Edition ovat ostettavissa 14. maaliskuuta 2023. WWE 2K23 Standard Edition ja Cross-Gen ovat ostettavissa 17. maaliskuuta 2023.

Lisätietoja 2K23:sta saat pelin virallisilta verkkosivuilta.

Kommentoi

Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Rusted Moss metroidvania ilmestyy huhtikuussa – katso uusi traileri

Rusted Moss

Japanin vanhin indie-julkaisija on paljastanut julkaisevansa uuden Rusted Moss metroidvaniapelin 12. huhtikuuta :lle Steamin kautta. Samalla kehittäjä on myös julkaissut uuden toiminnantäyteisen pelivideon.

Samalla on myös julakistu pelin kaikki 30 alkuperäiskappaletta. Ääniraidan 30 kappaletta on tuottanut sunnydaze ja kokoelmaan voi tutustua tarkemmin Steamissä.

Kaikki Rusted Moss -universumin fanit saavat myös mahdollisuuden olla osa poikkeuksellista universumia. Perusteellinen 127-sivuinen taidekirja sisältää konseptitaidetta, tarinoita kulissien takaa sekä kehittäjien kommentteja, jotka käsittelevät mm. maailmanrakentamista.

”Olemme todella innoissamme voidessamme vihdoin ilmoittaa Rusted Mossin julkaisupäivän, ja pyydämme anteeksi pitkää odottelua, jonka olemme aiheuttaneet. Ylimääräisen ajan ansiosta kehitystiimi pystyi hiomaan ja viimeistelemään peliä entisestään. Julkaisemme myös täynnä sisältöä olevan oppaan, joka antaa sinulle mahdollisuuden kurkistaa pelin kehitysprosessin kulissien taakse, sekä alkuperäisen soundtrackin, jonka avulla voit sukeltaa syvälle Rusted Mossin maailmaan. Toivottavasti olet yhtä innoissasi kuin me!”

sanoi PLAYISMin vastaava tuottaja Shunji Mizutani

Rusted Moss ilmestyy huhtikuun 12. päivä :lle Steamin kautta.

Kommentoi

Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron Kommentit pois päältä artikkelissa Huhtikuun PS Plus pelit selvillä – Meet Your Maker, Sackboy sekä Tails of Iron

Sackboy: A Big Adventure

Sony on paljastanut huhtikuun PS Plus ilmaispelit. Tällä kertaa vuorossa on post-apokalyptinen rakentamista ja räiskintää yhdistelevä Meet Your Maker, suositun LittleBigPlanetin jatko-osa Sackboy: A Big Adventure sekä roolipeli.

Meet Your Maker (PS4, PS5)

Meet Your Maker on ensimmäisen persoonan postapokalyptinen rakentelu- ja räiskintäpeli, jossa jokainen taso on pelaajien suunnittelema. Vaihda rooleja samalla kun varustelet tukikohtaasi ansoilla ja vartijoilla. Valmistaudu sitten nopeatempoiseen taisteluun, jossa hyökkäät muiden pelaajien suunnittelemiin tukikohtiin. Voit saada etulyöntiaseman valitsemalla oikean varustuksen (lähitaistelu, kaukotaistelu, puolustautuminen), lisäominaisuudet ja muut hyödykkeet, jotka sopivat haasteeseesi tai pelityyliisi. Yhdistä luovuutesi ja rakenna yhdessä ystäväsi kanssa tai yhdistä voimasi.

Sackboy: A Big Adventure (PS4, PS5)

PlayStationin ikoninen sankari Sackboy tekee paluun valtavassa, hauskassa ja hurjassa 3D-moninpeliseikkailussa. Lähde yksin eeppiseen kilpajuoksuun aikaa vastaan ja vaaroja vastaan tai lähde seikkailulle yhdessä enintään neljän kaverin kanssa.

Tails of Iron (PS4, PS5)

on puolestaan synkkä käsinpiirretty roolipeli, joka sijoittuu sodan runtelemaan synkkään maahan. Pelaajat omaksuvat rottien valtaistuimen perijän Redgin roolin ja tehtävänä on pelastaa rikkonainen kuningaskuntasi karkottamalla armoton sammakkoklaani ja sen hurja johtaja Greenwart. Tutkiessasi petollisen viehättävää maailmaa kohtaat ainutlaatuisia hahmoja, jotka ovat valmiina auttamaan sinua seikkailussasi. Tarvitset kaiken mahdollisen avun, olipa se sitten uusia reseptejä ravintoon, piirustuksia tappavien aseiden ja haarniskoiden takomiseen.

Pelit tulevat ladattavaksi huhtikuun 4. päivä. Siihen mennessä ehdit vielä napata talteen helmikuun pelit Battlefield 2042, Minecraft sekä Code Vein.

Kommentoi