UpUpDownDown ja 2K paljastavat WWE 2K23-pelin MyGM:n ominaisuudet Kommentit pois päältä artikkelissa UpUpDownDown ja 2K paljastavat WWE 2K23-pelin MyGM:n ominaisuudet

on julkaisemassa uutta -peliään maaliskuun 17. päivä. Xavier Woods ja Tyler Breeze – :n suositun UpUpDownDown YouTube-kanavan vetäjät paljastivat yhdessä 2K:n kanssa WWE 2K23:n MyGM-tilaan tulevat uudet ominaisuudet kanavansa uusimmassa jaksossaan, joka on nyt julkaistu.

MyGM antaa pelaajille mahdollisuuden asettua WWE:n toimitusjohtajan rooliin, jolloin he voivat laatia pelaajaluettelon, hallita federaation budjettia, allekirjoittaa vapaita agentteja, valita erilaisia ottelutyyppejä, areenapaikkoja, tuotantotekijöitä ja paljon muuta, tavoitteena voittaa kilpaileva toimitusjohtaja viikoittaisissa katsojalukutaisteluissa.

MyGM on laajentunut merkittävästi WWE 2K23:ssa, ja sen ominaisuuksia on lisätty ja parannettu. Uusiin pelattaviin GM:iin kuuluvat Woods ja Breeze sekä Eric Bischoff, Kurt Angle ja Mick Foley, ja uusiin hallittaviin tuotemerkkeihin kuuluvat NXT 2.0 ja WCW. Uusia ottelutyyppejä ja -määräyksiä, kuten Triple Threat, Fatal 4-Way, Steel Cage, Backstage Brawl, Falls Count Anywhere, Submission, Iron Man, Last Man Standing ja Tornado Tag, on myös saatavilla.

MyGM mahdollistaa nyt jopa neljän pelaajan osallistumisen toimintaan paikallisesti, ja uudet kaudet ja kausihaasteet tarjoavat valtavasti uudelleenpeluuarvoa. Shake-upit ovat käytettävissä kauden aikana, mikä muuttaa pelin kulkua, ja Slammy-palkintoja voi nyt ansaita jokaisen kauden lopussa. Keeperit ovat uusi ominaisuus, joka antaa GM:ille mahdollisuuden pitää osan pelaajistostaan ennen seuraavan kauden draftia, riippuen eroamiskustannuksista ja pelaajamoraalista. WWE 2K23:n uutuus on myös Hall of Fame. Parhaat GM:t, jotka keräävät kymmenen Hall of Fame -pokaalia suorittamalla kausihaasteita, varmistavat paikkansa Hall of Fameen sekä kehumisoikeudet.

WWE 2K23 Deluxe Edition ja Icon Edition ovat ostettavissa 14. maaliskuuta 2023. WWE 2K23 Standard Edition ja Cross-Gen ovat ostettavissa 17. maaliskuuta 2023.

Lisätietoja WWE 2K23:sta saat pelin virallisilta verkkosivuilta.

Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna Kommentit pois päältä artikkelissa Monster Hunter Stories -klassikkopelit nyt saatavana PlayStationille remasteroituna

Monster Hunter Stories

PAN Visionin jakelema ja Capcomin julkaisema ja ovat nyt saatavilla :lle remasteroituna yhdessä ja samassa paketissa.

Monster Hunter Stories vie pelaajan värikkääseen maailmaan, jossa ratsastajahahmot muodostavat yhteyden villiin Monsties-hirviöihin metsästämisen sijaan. Tämä ensimmäinen Monster Hunter -pelimaailmaan sijoittuva roolipeli on nyt paranneltu uusilla jännittävillä ominaisuuksilla, jotka takaavat entistä jännittävämmän ja mukaansatempaavamman seikkailun.

Pelaajat voivat nyt uppoutua klassiseen toimintaan päivitetyillä grafiikoilla, jotka sisältävät parannettuja mallinnuksia, tekstuureja ja valaistuksia suuremmilla näytöillä. Tarinasta voi nauttia uudella tavalla uusien englannin- ja japaninkielisten ääninäyttelijöiden ansiosta. Mukana on myös museotila, jossa voi tutustua yli 200 konseptitaideteokseen, taustamusiikkiin ja erityisiin kehittäjäpiirroksiin. Pelaajat saavat myös pääsyn aiemmin yksinomaan Japanissa saatavilla olleeseen sisältöön, kuten versiopäivitykset 1.20 ja 1.30.

Tarinaa voi jatkaa Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin -jatko-osan parissa. Pelaaja seuraa legendaarisen Redin perintöä ja liittyy Ena-nimisen Wyverian-tytön kanssa suojelemaan Rathalosin munaa, josta voi kuoriutua valtavan voiman omaava hirviö. Tässä jatko-osassa pelaajat voivat tutkia entistä laajempaa ja dynaamisempaa maailmaa uusien Monsties-hirviöiden ystävinä. Mukaansatempaava vuoropohjainen taistelu mahdollistaa tutustumisen kiehtovaan tarinaan, joka syventyy muinaisiin legendoihin.

Monster Hunter Stories ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin ovat nyt saatavilla PlayStation 4:lle yhdessä ja samassa paketissa. Monster Hunter Stories toimitetaan levynä ja Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin on mukana latauskoodina. Pelien ikäraja on PEGI 7.

Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhdikas scifikilpapeli Redout 2 ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Redout 2

tarjoaa tällä viikolla ilmaiseksi sci-fi-ajopeliä . Kyseessä on jatko-osa suositulle anti-gravitaatiokilpapelille, joka tarjoaa vauhdikasta menoa neonvaloilla hehkuvilla radoilla.

Vuonna 2022 ilmestyneessä pelissä pelaajat kisaamaan ohjaamaan rakettikäyttöisillä ajoneuvoilla, jotka uhmaavat painovoimaa ja liitävät uskomattomilla nopeuksilla. Ratojen suunnittelu on armoton – jyrkkiä mutkia, huimapäisiä hyppyreitä ja salamannopeita suoria, jotka vaativat pelaajalta täydellistä reagointikykyä ja ajotaitoa.

Vauhdin hurmaa täydentää syvä kustomointijärjestelmä. Voit muokata ajokkiasi niin ulkonäöllisesti kuin teknisten ominaisuuksienkin puolesta. Viimeistele unelmiesi kilpa-auto ja koe anti-gravitaatiokilpailun todellinen voima.

Redout 2 on ladattavissa ilmaiseksi :lle aina ensi viikon torstaihin 20. kesäkuuta asti. Pelin lunastaminen on helppoa: luo ilmainen Epic Games Store -tili, jos sinulla ei vielä sellaista ole, kirjaudu sisään ja lisää peli kirjastoosi.