Urheilu siirtynyt monessa muodossa virtuaalikentille – F1:n virtuaalikilpailu livenä tänään Kommentit pois päältä artikkelissa Urheilu siirtynyt monessa muodossa virtuaalikentille – F1:n virtuaalikilpailu livenä tänään

F1 2019

Maailman ollessa pysähtyneenä urheilun suhteen, ovat monet urheiluseurat ja -tahot siirtäneet kilpailun videopelien maailmaan.

Jääkiekossa NHL-seurat Washington Capitals, Montreal Canadiens, Los Angeles Kings ja Carolina Hurricanes ovat jo aloittaneet loppukauden läpikäymisen simuloimalla ottelunsa EA Sportsin NHL20-pelissä, virallisten otteluaikataulujen mukaisesti ja internetiin streamaten tietenkin. Näistä Washington Capitals vie homman vielä pidemmälle televisioimalla simulaationsa livenä NBC Sports Washington-kanavalla. Samoin tulee tekemään kaupungin kaveriseura Washington Wizards koripalloilun puolella -peliä simuloiden.

Autourheilun saralla NASCAR ja Formula 1 sen sijaan aloittavat kisaamisen virtuaaliradoilla. F1 starttaa uuden F1 Esports Virtual Grand Prix -sarjan johon kilpailemaan toisiaan vastaan Codemastersin -pelissä on kutsuttu kaikki F1-sarjan kuljettajat, joskin suuria nimiä on vielä varmistamatta. Ensimmäinen osakilpailu ”Bahrainissa” ajetaan kuitenkin jo tänään 22.3. klo 22 ja sen on määrä olla katsottavissa livenä YouTubessa, Twitchissä ja Facebookissa F1:n virallisten somekanavien kautta.

Kansa kyllästynee nopeasti simulaatioihin joissa tekoäly mittelee itseään vastaan, mutta Formula 1:n mallissa saattaa ollakin jotain. Ja joka tapauksessa hei, parempi kun ei mitään.

 

Kommentoi

FIFA 22 -pelin parhaat palloilijat julkaistiin Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin parhaat palloilijat julkaistiin

FIFA 22

on julkaisemassa uutta FIFA 22 -jalkapallopeliään lokakuun 1. päivä. Nyt pelin 22 parasta pelaaja on paljastettu. Samalla julkaistiin myös Valioliigan 20 parasta pelaajaa.

 1. Lionel Messi (RW) – Argentiina
 2. Robert Lewandowski (ST) – Puola
 3. Cristiano Ronaldo (ST) – Portugali
 4. Kevin De Bruyne (CM) – Belgia
 5. Kylian Mbappé (ST) – Ranska
 6. Neymar Jr (LW) – Brasilia
 7. Jan Oblak (GK) – Slovenia
 8. Harry Kane (ST) – Englanti
 9. N’Golo Kanté (CDM) – Ranska
 10. Manuel Neuer (GK) – Saksa
 11. Marc-André ter Stegen (GK) – Saksa
 12. Mohamed Salah (RW) – Egypti
 13. Gianluigi Donnarumma (GK) – Italia
 14. Karim Benzema (CF) – Ranska
 15. Virgil van Dijk (CB) – Hollanti
 16. Joshua Kimmich (CDM) – Saksa
 17. Son Heung-min (LM) – Etelä-Korea
 18. Alisson Becker (GK) – Brasilia
 19. Thibaut Courtois (GK) – Belgia
 20. Casemiro (CDM) – Brasilia
 21. Ederson Santana de Moraes (GK) – Brasilia
 22. Sadio Mané (LW) – Senegal

EA aikoo julkaista tulevien päivien aikana lisää pelaajia ja näiden pistearvoja. Tuloillaan on myös parhaimmat alle 21-vuotiaat pelaajat, nopeimmat pelaajat sekä parhaiten kehittyneet pelaajat.

FIFA 22 ilmestyy lokakuun 1. päivä PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle sekä Google Stadia -pelipalveluun.

Kommentoi

Tulevan NHL 22 -pelin eri pelitiloista saatiin tarkempaa tietoa Kommentit pois päältä artikkelissa Tulevan NHL 22 -pelin eri pelitiloista saatiin tarkempaa tietoa

NHL 22

julkaisee uuden NHL 22 -jääkiekkopelinsä lokakuun 15. päivä ja nyt sen uusista ja uusiutuneista pelitiloista on saatu lisätietoja.

Superstar X-Factors

Uusi Superstar X-Factors ominaisuus näkyy eri pelimuodoissa seuraavanlaisesti:

 • Hockey Ultimate Team (HUT): Kerää lisävoimia, joilla pelaajat saavat yhden X-Factor ominaisuuden. Kehittyessään pelaajat saavat enemmän ominaisuuksia.
 • World of CHEL: Pelaa missä tahansa World of Chel -tilassa avataksesi X-Factorin ominaisuuksia omalle pelaajallesi
 • Be a Pro: Ansaitse ja aktivoi X-Factor -ominaisuuksia omille pelaajillesi ja edistä näiden ammattiuraansa
 • Franchise Mode: Uudet X-Factor -raportit mahdollistavat sekä ammattilaisten että amatöörien X-Factorien etsimisen. X-Factors vaikuttaa linjan kemiaan, sekä pelaajien kauppa-arvoihin ja on linkitetty myös Fog of Wariin.

Uusia ominaisuuksia

 • Hockey Ultimate Team (HUT): Mukautettavat synergiat – saavuta ja aktivoi synergioita päivitettäville pelaajille ja maksimoi joukkueen suorituskyky.
 • World of CHEL:
  • Muokkaa pelaajaluokkia: Lisää työkaluja pelityylin hienosäätämiseen. Muokkaa ominaisuuspisteitä ja täydennä niitä X-Factor -ominaisuuksilla
  • Uudistettu World of CHEL Hub: Pääsy pelitiloihin, pelaajien räätälöintiin, joukkueisiin, palkintoihin, haasteisiin ja tilastoihin nopeammin kuin koskaan täysin uudessa keskuksesta.
  • Uusi Party Flow: Kutsu ystäviä ja hengaile missä tahansa World of CHEL Hubissa. Siirry pelitilasta toiseen ilman uuden partyn luontia.
  • EASHL Club Arenat: Jos pelaajan EASHL Clubilla on oma areena, se on kotipaikkasi World of CHEL Hubissa.
 • Be a Pro: Uudet monta kautta kattavat tarinalinjat ja haasteet tarjoavat pidemmän aikavälin tavoitteita, kuten dynastian rakentamisen pelaajauran alkuvaiheessa (Sidney Crosby) tai peräkkäisten Cupien voittaminen eri joukkueissa (Patrick Maroon).
 • Franchise Mode: Seattle Krakenin saapumisen kunniaksi pelaajat voivat nyt saada laajennusluonnon 33. NHL -joukkueelle.

EA Sports aikoo tiedottaa tulevien päivien aikana lisää Be a Pro-, Franchise Mode- ja World of Chel -pelimuodoista.

NHL 22 on parhaillaan tilattavissa ennakkoon PlayStation 5, Xbox Series X ja S, PlayStation 4 sekä Xbox One -konsoleille. Peli ilmestyy lokakuun 15. päivä.

Kommentoi