Urheilupeli Roller Champions suuntaa 80-luvulle uuden lisäosan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Urheilupeli Roller Champions suuntaa 80-luvulle uuden lisäosan myötä

Roller Champions

Vauhdikkaan ja futuristisen urheilupelin uusin pelikausi Neo Retro on julkaistu. Sen myötä pelaajat pääsevät kokemaan pikseligrafiikanomaisia ja neonvaloilla valaistuja pelikenttiä, jotka ovat virtuaalisia kunnianosoituksia pelihistorian pioneereille. Lisäksi uusin pelikausi sisältää kolme uutta pelikenttää, uuden pelimuodon ja päivitetyn Roller Pass -saavutusmittarin sekä pienempiä päivityksiä.

Uutena pelimuotona nähdään kahden pelaajan Clone Clash, jossa pelaajan omasta hahmosta luodaan kaksi kloonia. Näin kummallakin pelaajalla on käytössään kolmen hengen tiimi, jossa muita hahmoja ohjaa tekoäly. Jujuna tällaisessa rakenteessa on mahdollisuus vaihtaa ohjattavaa pelihahmoa koska tahansa ottelun aikana. Näin ainutlaatuinen pelimuoto mahdollistaa erikoisten syöttö- ja kuljetustilanteiden luomisen pelihahmojen välillä vaihdellen.

Päivityksen kolme uutta vaihtuvaa kenttää ovat 80-luvun tyyliä muistuttava ja kirkkaasti valaistu Pixel City, pelihallimainen ja neonvalaistu Arcadia sekä flipperipöytää muistuttava Pinball Stadium. Hauskaa videopeliestetiikkaa huokuvat kentät tuovat virkistävää vaihtelua aiempien kenttien rinnalle.

Lisäksi yksi päivityksen keskeisistä uudistuksista on kiehtova urasivu, jolta pelaaja voi nähdä oman arvonsa alueellisella pistelistalla sekä pelatut ottelut ja voittosuhteen. Tilastosivu listaa myös tehdyt maalit, taklaukset ja torjunnat sekä sisältää muita ottelutietoja. Oman joukkueen urakehitystä voi seurata pelin omalla urasivulla, jossa voi myös luoda oman tiimin yhdessä ystävien kanssa. Sivu löytyy osoitteesta www.ubisoft.com/fi-fi/game/roller-champions/career.

Päivityksen uudistukset kruunaa 60-portainen Roller Pass -saavutusmittari, jonka eri askelmilta voi löytää erilaisia palkintoja omalle hahmolleen kerättäväksi. Mukana on myös uusia räätälöintivaihtoehtoja hahmolle, kuten legendaarisen tason Pro Gamer -peliasu.

Ilmaiseksi pelattavan Roller Champions -pelin Neo Retro -päivitys on nyt pelattavissa kaikkine uusine ominaisuuksineen. on saatavana sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One, ja Switch -konsoleille että PC:lle.

Kommentoi

For Honor päivittyi uudella pelihahmolla – pelattavissa ilmaiseksi viikon verran Kommentit pois päältä artikkelissa For Honor päivittyi uudella pelihahmolla – pelattavissa ilmaiseksi viikon verran

For Honor

tuo For Honorin vuoden ensimmäisen päivityksen täynnä kiehtovia uudistuksia kuten uusi taisteluhahmo Afeera sekä ilmaisjakson.

Tasaiseen tahtiin uudistuva ja alati päivittyvä For Honor on yli 25 miljoonan pelaajan suosiosta nauttiva verkkopeli. Siinä toinen toistaan mahtavammat taisteluhahmot ottavat mittaa toisistaan. Lähitaistelun saloihin perehdyttävä peli on vuosien saatossa tuonut mukaan eri kulttuureista innoitusta saaneita soturiluokkia sekä päivittynyt erilaisin pelimuodoin. Huomenna peli saa jälleen uuden soturihahmon eli akrobaattisen Afeeran.

Samalla peli tulee ilmaispelattavaksi kokonaisen viikon ajaksi. Pelin ilmaisversion voi jo nyt ladata valmiiksi odottamaan ilmaistapahtuman alkua.

Title Update 2 -päivitys on parhaillaan saatavilla ja sen tärkein lisäys on gasellimaisen akrobaattisoturi Afeeran mukaantulo. Nämä akateemisesti koulutetut taistelijat ovat erikoistuneita nopeisiin liikkeisiin, ketteriin hyppyihin ja yllätyksellisiin asentoihin. Sulttaanin poismenon myötä Afeera-taistelijoiden tehtävät ovat vaihtuneet johtajan suojelemisesta Heathmoorin tulevaisuuden muovaamiseen.

Afeera-soturiluokka tulee saataville kahtena eri versiona 7,99 euron hintaisena pakettina. Se sisältää sankarin lisäksi yhden koristeen, elite-asusteen, seitsemän päivän champion-arvon ja kolme saalislaatikkoa. Hahmo on 16. helmikuuta lähtien ostettavissa myös pelin sisäisellä valuutalla 15 000 steel-yksikön hintaan.

Hahmolisäyksen myötä peliin tulee teeman mukainen Twilight of the Afeera -tapahtumakortti, joka on voimassa 23. helmikuuta saakka. Tämän rajoitetun ajan voimassa oleva kortti antaa suorituksia keränneelle pelaajalle ainutlaatuisia palkintoja, kuten koristeita, hahmoefektejä ja muita kosmeettisia lisäyksiä.

Lisäksi 23. helmikuuta alkaen pelissä on Hero Fest -tapahtuma Kyoshin-soturille. Lisää uudistuksia ja päivityksiä on luvassa myös maaliskuussa.

For Honor on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että PC:lle. Lisäksi peli on saatavilla Google Stadia- ja UPLAY+ -tilauspalveluista. Peli on parhaillaan pelattavissa ilmaiseksi helmikuun 9. päivään asti.

Kommentoi

Atomic Heart -pelistä saatiin kattava pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Atomic Heart -pelistä saatiin kattava pelivideo

Atomic Heart

Finlandin jakelemasta ja Focus Entertainmentin julkaisemasta Atomic Heart -toimintapelistä on julkaistu pelattavuutta ja tapahtumia esittelevä video. Toisen maailmansodan jälkeiseen, mutta vaihtoehtoiseen historiaan sijoittuva tarina syöksee pelaajan keskelle sotaisaa painajaista. Kun murhanhimoiset koneet ja tuhoisat robotit ottavat pelaajan ohjaaman hahmon kohteeksi, ei pelkällä puheilla ja nopeilla jaloilla selvitä. On aika tarttua aseisin ja taistella itsensä ulos dystopiasta.

Elokuvamaiset kohtaamiset, nopeatempoinen toiminta ja vimmaisa räiske ovat kaikki keskeisessä osassa räiskintäpelin maailmaa. Robottien ja tappokoneiden ohella toimintaa värittävät hirviömäiset mutantit ja muut uhat, jotka pitävät pelaajan varpaillaan ja adrenaliinin virtaamassa. Apuna pelaajalla ovat aseet ja varusteet päivitysosineen.

Pelissä on kolme vaikeustasoa, joten sen tapahtumat sopivat yhtäältä uusille pelaajille kuin kaiken kokeneille veteraanipelaajillekin. Kokipa pelin kiehtovan tarinan tai räväkän toiminnan kautta, Atomic Heart tarjoaa täysilaidallisen unohtumattomia hetkiä.

Atomic Heart julkaistaan 21. helmikuuta 2023 sekä 5, ja S, 4 ja One -pelikonsoleille että :lle.

Kommentoi