Uudella operaattorilla vahvistunut Rainbow Six: Siege -toimintapeli tarjoaa ilmaista pelattavaa Kommentit pois päältä artikkelissa Uudella operaattorilla vahvistunut Rainbow Six: Siege -toimintapeli tarjoaa ilmaista pelattavaa

Rainbow Six Siege Crystal Guard

Crystal Guard -pelikausi tuo mukanaan kroatialaisen Osa-hyökkäysoperaattorin, jolla on luodinkestävä ja läpinäkyvä Talon-8-taistelukilpi. Tämä monikäyttöinen ja taktinen suojavaruste voidaan asettaa maahan, ovenkarmeihin tai ikkunoihin, jolloin se tarjoaa tulisuojaa monin eri tavoin näköhavaintoja estämättä. Kilpeä voidaan myös kantaa, joskin ilman asetta ja painonsa vuoksi vain kävelyvauhdilla. Osan pääaseena on joko 556 Xl -rynnäkkökivääri tai PDW9-konepistooli. Käsiaseena Osa luottaa PMM-pistooliin.

Pelipäivitys tuo myös merkittäviä uudistuksia ja muutoksia kolmeen pelikarttaan. Bank-, Coastline- ja Clubhouse-kentät on rakennettu täysin alusta pelitasapainoa korjaten sekä kenttien toimivuutta hioen. Esimerkiksi kulkuväyliä, ikkunoita ja pomminsijoituspaikkoja on muutettu. Päivityksen myötä rakennusten hajoamisominaisuuksia sekä ääniä ja valaistusta on kohennettu entistä paremmaksi.

Myös operaattorihahmot ovat saaneet osakseen muutoksia ja tasapainotuksia. Muutoksen läpikäyneitä operaattoreita ovat Finka, Sledge, Glaz, Iana, Twitch, IQ, Mute ja Fuze.

Rainbow Siege on ilmaispelattavissa pidennetyn viikonlopun eli 9.-12. syyskuuta välisen ajan sen kaikilla eri pelialustoilla. Pelin eri versioita on myös saatavilla tämän ajanjakson ajan alennushinnoin. Lisätietoa pelin ilmaisviikonlopusta on saatavilla täältä.

Rainbow Siege -pelistä julkaistaan myös uusi keräilyversio tulevan syksyn aikana. Ubisoft Store -kauppapaikasta saatavilla oleva keräilylaatikko sisältää Sledge-hahmon vasarajäljitelmän ja Sparkle Tachanka -chibikoristeen sekä valikoiman digitaalisia päivityksiä Rainbow Six: Siege -pelissä käytettäväksi.

Rainbow Siege on saatavana sekä PlayStation 5, PlayStation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille että :lle. Se on saatavana myös Ubisoftin Uplay+ -tilauspalvelussa.

Kommentoi

FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia Kommentit pois päältä artikkelissa FIFA 22 -pelin ensimmäisen 22 päivän tilastot julkistettiin – suosituin tuuletus ja 5 miljardia maalia

Fifa 22

on julkaissut uusimman FIFA 22 -jalkapallopelin ensimmäisen 22 päivän tilastoja, joissa on mm. pelatut minuutit, tehdyt maalit sekä suosituin tuuletus.

Pelin virtuaalikentillä tehtiin yhteensä 5,005,872,060 kappaletta maaleja yhteensä 2,1 miljardissa ottelussa. Yhteensä peliminuutteja on kertynyt 46 biljoonaa. Suosituin tuuletus on puolestaan ollut ”Knee slide”.

Season ja Kick-off -pelitilojen suosituin joukkue on puolestaan ollut Paris Saint-Germain F.C. Voit katsoa tarkemmat tilastost alla olevista kuvista.

FIFA 22 on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, :lle että Stadia -pelipalvelun kautta.

Kommentoi

Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen

Vampyr

DONTNOD-pelistudion synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr on saanut ilmaisen grafiikkapäivityksen. Sen ansiosta pelin PlayStation 4- ja Xbox One -versiot toimivat uuden sukupolven PlayStation 5- ja X -pelikonsoleilla 60 kuvan sekuntinopeudella korkealla 1440p-tarkkuudella. Lisäksi pelin 1440p-tarkkuus on koettavissa myös Pro- ja Xbox Series S -pelikonsoleilla.

Vampyr-toimintaroolipelissä pelaajan ohjastama päähahmo on kaksoiselämää elävä tohtori Jonathan Reid, jonka toisena puolena on kaupungin flunssaepidemiaa hoitava lääkäri. Hänen synkempi puolensa sen sijaan on verta janoava vampyyri, joka suorastaan janoaa apua tarvitsevien ihmisten verta. Eräänlaisena modernina Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -tarinana Vampyr on synkkä ja verinen kamppailu kahden eri osapuolen kesken yhdessä ja samassa ihmiskehossa.

Siinä missä tohtori Reid pyrkii auttamaan kaupungin sairaita ja kärsiviä, hänen vampyyripuolensa jano tulee tyydyttää, ettei hirviö ottaisi Jonathania haltuunsa hyvinkin kohtalokkain seurauksin. Pelaajaa ympäröivä vuoden 1918 Lontoo reagoi pelaajan valintoihin, joten kaikilla teoilla ja päätöksillä on seurauksensa. Vampyr onkin ainutlaatuinen pelikokemus, jossa toimintaosuudet linkittyvät saumattomasti roolipelimäisiin valintoihin ja kahden keskushahmon välillä tasapainotteluun.

Vampyr on saatavilla sekä PlayStation 4, Xbox One ja Switch -pelikonsoleille että :lle. Lisäksi peli on yhteensopiva PlayStation 5 ja sekä S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi