Uuden James Bond -elokuvan nimi ja ensi-illan päivämäärä julki Kommentit pois päältä artikkelissa Uuden James Bond -elokuvan nimi ja ensi-illan päivämäärä julki

sekä ilmoittivat huhtikuussa 2020 ilmestyvän uuden -elokuvan nimen. Britannian tunnetuimman salaisen agentin edesottamuksia päästään seuraamaan jälleen ytimekkään ja kuolemaa pohtivan nimen alla. Elokuva ”No Time To Die” -nimi paljastettiin eilen ja samassa yhteydessä ilmestyi lyhyt video tiivistetyn juonen kera.

Järjestyksessään 25. James Bond elokuvan alussa agentti on irtisanoutunut salaisesta palveluksesta ja nauttii elämästään Jamaicassa. Kuten tiedetään, toiminta on miehen ystävä, ja rauha rikkoutuukin pian, kun CIA:sta hänen vanha ystävä Felix Leiter saapuu avunpyynnön kera. Tarkoituksena on pelastaa kidnapattu tieteilijä. Tehtävä paljastuu odotettua vaarallisemmaksi, ja Bond joutuu tekemisiin mystisten vihollisten kanssa, jotka pitävät hallussaan vaarallista uutta teknologiaa.

Bond elokuva saa ensi-iltansa Englannin teattereissa huhtikuun 3. päivä ja Yhdysvalloissa viisi päivää myöhemmin. Suomen ensi-ilta ei ole vielä tiedossa. Cary Joji Fukanagan ohjaamassa elokuvassa nähdään Bondin frakissa jälleen Daniel Craig, M:n roolissa Ralph Fiennes, Moneypennyn roolissa Naomie Harris, Q:na Ben Whishaw, Bill Tannerina Rory Kinnear, Felix Leiterina Jeffrey Wright sekä Mr.Whiten tyttären tohtori Madeleine Swannin roolissa ranskalainen näyttelijätär Léa Seydoux.

Katso nimenpaljastus video tästä:

Aiemmin julkaistu elokuvan traileri

Nämä leffat ja sarjat nähdään Prime Videolla marraskuussa – mukana menestynyt The Whale Kommentit pois päältä artikkelissa Nämä leffat ja sarjat nähdään Prime Videolla marraskuussa – mukana menestynyt The Whale

Invicible

on julkaissut marraskuun tulevia elokuvia ja sarjoja joihin kuuluvat mm. mainetta niittänyt -elokuva, aikuisille suunnatun Invincible -piirrossarjan toinen kausi sekä aiheinen seikkailukilpailusarja .

The Whale

1.11.2023

The Whale on koskettava tarina äidinkielen opettajasta, jonka aika on käymässä vähiin. Viimeisenä tekonaan hän yrittää korjata välinsä teini-ikäisen tyttärensä kanssa. Suurella sydämellä ja terävällä älyllä siunattu mies kohtaa syvälle haudatun tuskan ja tukahdutetut tunteet, jotka ovat seuranneet häntä vuosikymmeniä. Darren Aronofskyn ohjaamaa elokuvaa tähdittää Brendan Fraser.

Invincible – kausi 2

3.11.2023

Invincible-sarja perustuu Robert Kirkmanin, Cory Walkerin ja Ryan Ottleyn uraauurtavaan sarjakuvakirjaan, jossa keskitytään 18-vuotiaaseen Mark Graysoniin, joka vaikuttaa varsin tavalliselta nuorelta. Hänet erottaa muista vain yksi asia: hänen isänsä oli, ainakin näennäisesti, maailman suurin supersankari. Toisella kaudella tarina jatkuu tilanteesta, jossa Mark yrittää rakentaa uutta elämäänsä Nolanin tekemän petoksen jälkeen. Samalla Mark kohtaa monenlaisia uusia vaaroja ja taistelee suurinta pelkoaan vastaan: pelkoa siitä, että hänestä voi tulla huomaamattaan isänsä kaltainen.

007: Road to a Million

10.11.2023

007: Road to a Million -sarjassa pääsemme seuraamaan yhdeksää tuiki tavallista paria, jotka kilpailevat miljoonan punnan pääpalkinnosta James Bond -teemaisessa maailmanlaajuisessa seikkailukilpailussa. Kilpailussa parien on suoriuduttava henkisesti ja fyysisesti vaativista haasteista, jotka ovat saaneet innoituksensa James Bond -elokuvista. Sarjassa nähdään myös legendaarisen näyttelijän Brian Coxin tähdittämä The Controller -hahmo, joka on kilpailun taustalla kyräilevä päästrategi, joka sanelee seikkailun edetessä minne parien on mentävä ja mitä heidän on tehtävä.

Bottoms

21.11.2023

Bottoms on piristävän omaperäinen ja roisi komedia, joka kertoo opiskelijatytöistä, PJ:stä ja Josiesta, jotka perustavat kamppailukerhon saadakseen huomiota koulunsa cheerleadereiltä. Tämä omituinen suunnitelma alkaa toimia, kun kerho kasvaa ja saa jalansijaa opiskelijoiden keskuudessa. Pian koulun suosituimmat tytöt hakkaavat toisiaan itsepuolustuksen nimissä. Mutta kun tilanne alkaa karata käsistä, PJ ja Josie huomaavat tarvitsevansa tien ulos ennen kuin on liian myöhäistä.

Muita tulevia julkaisuja:

The Marsh King's Daughter, 1.11.2023
Romancero, 3.11.2023
The Hunger Games, 10.11.2023
The Hunger Games: Catching Fire, 10.11.2023
The Hunger Games: Mockingjay Part 1, 10.11.2023
The Hunger Games: Mockingjay Part 2, 10.11.2023
The Hurt Locker, 10.11.2023
Twin Love, 17.11.2023
The Woman King, 22.11.2023
Elf Me, 24.11.2023
Tina & Bettina – The Comeback, 24.11.2023

RoboCop tekee paluun – Little Monsters -ohjaaja mukana Kommentit pois päältä artikkelissa RoboCop tekee paluun – Little Monsters -ohjaaja mukana

RoboCop (1987)

80-luvun kulttiklassikko on tekemässä paluuta :n ja Orionin toimesta. nimellä kulkevan leffan ohjaajaksi on valikoitunut Abe Forsythe, joka on aiemmin ohjannut mm. -kauhukomedian.

RoboCop Returns on virallinen jatko-osa alkuperäiselle 1987 -luvun elokuvalle ja sen ovat myös käsikirjoittaneet alkuperäisen leffan kanssa työskennelleet Ed Neumeier ja Michael Miner. Kyseinen jatko-osa peruuntui vuonna 1988 Paul Verhoevenin kieltäydyttyä projektista ja samaan aikaan sattuneen Writers Guild of American lakon takia.

-elokuvan käsikirjoittaja Justin Rhodes on muokannut alkuperäistä käsikirjoitusta Neumeierin, Minerin ja Forsythen kanssa sekä toimii samalla myös leffan tuottajana.

Vuonna 2014 nähtiin Joel Kinnamanin tähdittämä RoboCop toisinto, joka sai kädenlämpöisen vastaanoton.