Uuden James Bond -elokuvan nimi ja ensi-illan päivämäärä julki Kommentit pois päältä artikkelissa Uuden James Bond -elokuvan nimi ja ensi-illan päivämäärä julki

sekä ilmoittivat huhtikuussa 2020 ilmestyvän uuden -elokuvan nimen. Britannian tunnetuimman salaisen agentin edesottamuksia päästään seuraamaan jälleen ytimekkään ja kuolemaa pohtivan nimen alla. Elokuva ”No Time To Die” -nimi paljastettiin eilen ja samassa yhteydessä ilmestyi lyhyt video tiivistetyn juonen kera.

Järjestyksessään 25. James Bond elokuvan alussa agentti on irtisanoutunut salaisesta palveluksesta ja nauttii elämästään Jamaicassa. Kuten tiedetään, toiminta on miehen ystävä, ja rauha rikkoutuukin pian, kun CIA:sta hänen vanha ystävä Felix Leiter saapuu avunpyynnön kera. Tarkoituksena on pelastaa kidnapattu tieteilijä. Tehtävä paljastuu odotettua vaarallisemmaksi, ja Bond joutuu tekemisiin mystisten vihollisten kanssa, jotka pitävät hallussaan vaarallista uutta teknologiaa.

Bond elokuva saa ensi-iltansa Englannin teattereissa huhtikuun 3. päivä ja Yhdysvalloissa viisi päivää myöhemmin. Suomen ensi-ilta ei ole vielä tiedossa. Cary Joji Fukanagan ohjaamassa elokuvassa nähdään Bondin frakissa jälleen Daniel Craig, M:n roolissa Ralph Fiennes, Moneypennyn roolissa Naomie Harris, Q:na Ben Whishaw, Bill Tannerina Rory Kinnear, Felix Leiterina Jeffrey Wright sekä Mr.Whiten tyttären tohtori Madeleine Swannin roolissa ranskalainen näyttelijätär Léa Seydoux.

Katso nimenpaljastus video tästä:

Aiemmin julkaistu elokuvan traileri

Kommentoi

RoboCop tekee paluun – Little Monsters -ohjaaja mukana Kommentit pois päältä artikkelissa RoboCop tekee paluun – Little Monsters -ohjaaja mukana

RoboCop (1987)

80-luvun kulttiklassikko RoboCop on tekemässä paluuta :n ja Orionin toimesta. RoboCop Returns nimellä kulkevan leffan ohjaajaksi on valikoitunut Abe Forsythe, joka on aiemmin ohjannut mm. Little Monsters -kauhukomedian.

RoboCop Returns on virallinen jatko-osa alkuperäiselle 1987 -luvun elokuvalle ja sen ovat myös käsikirjoittaneet alkuperäisen leffan kanssa työskennelleet Ed Neumeier ja Michael Miner. Kyseinen jatko-osa peruuntui vuonna 1988 Paul Verhoevenin kieltäydyttyä projektista ja samaan aikaan sattuneen Writers Guild of American lakon takia.

Terminator: Dark Fate -elokuvan käsikirjoittaja Justin Rhodes on muokannut alkuperäistä käsikirjoitusta Neumeierin, Minerin ja Forsythen kanssa sekä toimii samalla myös leffan tuottajana.

Vuonna 2014 nähtiin Joel Kinnamanin tähdittämä RoboCop toisinto, joka sai kädenlämpöisen vastaanoton.

Kommentoi