Uusi Alien: Romulus -traileri lupaa paluuta juurille Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Alien: Romulus -traileri lupaa paluuta juurille

Alien

Tieteisfantoja hemmotellaan kylmillä väreillä! Tulevan -elokuvan virallinen traileri on julkaistu, ja se tarjoaa väläyksiä ahdistavasta tunnelmasta ja painajaismaisista olioista, jotka tekivät alkuperäisestä Alienista klassikon.

Kaksiminuuttinen traileri keskittyy vahvasti elokuvan luomaan tunnelmaan, esitellen pimeitä ja loputtomilta vaikuttavia käytäviä hylätyllä avaruusasemalla. Nuorten avaruussiirtolaisten ryhmä tutkii asemaa tietämättöminä varjoissa piileskelevistä kauhuista. Vaikka juoni pysyykin vielä mysteerinä, traileri tarjoaa useita kylmääviä väläyksiä Xenomorpheista ja kasvotangoittajista, jotka ovat sarjan tunnetuimpia hirviöitä.

Tämä jännityksen ja klaustrofobian painotus on linjassa ohjaaja Fede Álvarezin kommenttien kanssa, joka tunnetaan kauhuelokuvistaan Don't Breathe ja vuoden 2013 Evil Dead -uudelleenfilmatissoinnista. Alien: ei ole jatko-osa viimeaikaisille prequel-elokuville ja Alien: , vaan pikemminkin itsenäinen tarina Alien-universumissa.

Elokuvassa nähdään lupaava näyttelijäkaarti, johon kuuluvat , ja . On myös hienoa nähdä käytännöllisiä efektejä joidenkin olentojen kohdalla. Tämä paluu tekniikoihin, joita käytettiin alkuperäisessä elokuvassa, lisää projektin aitoutta entisestään.

Lisäjännitystä luo alkuperäisen Alienin ohjaaja Ridley Scottin hyväksyntä. Hän toimii Alien: Romulus -elokuvan tuottajana Álvarez itse mainitsi Scottin kehuneen elokuvan dialogia ja yleistä ohjausta.

Alien: Romulus saa ensi-iltansa elokuvateattereissa 16. elokuuta 2024.

Odotettu Alien -tieteiselokuvan jatko-osa sai ensimmäisen trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Odotettu Alien -tieteiselokuvan jatko-osa sai ensimmäisen trailerin

Alien

Tuleva tieteiskauhuelokuva on herättänyt kuhinaa elokuvamaailmassa sen julkistuksen tiimoilta lähtien. Tuottaja Ridley Scottin ja ohjaaja-käsikirjoittaja Fede Alvarezin johdolla, sai juuri teaser-trailerin ja julisteen. Kyseessä on 20th Century Studiosin uusi tuotanto, joka tulee saamaan ensi-iltansa ainoastaan elokuvateattereissa 14. elokuuta 2024.

: palauttaa Alien-elokuvasarjan takaisin juurilleen. Elokuva kertoo tarinan ryhmästä nuoria avaruusmatkaajia, jotka koluavat hylätyn avaruusaseman synkkiä sopukoita. He joutuvat kohtaamaan koko universumin kammottavimman elämänmuodon. Elokuvan pääosissa nähdään , , Archie Renaux, , Spike Fearn ja Aileen Wu.

Ohjauksesta vastaa Fede Alvarez, jonka yhdessä Rodo Sayaguesin kanssa laatima käsikirjoitus perustuu Dan O'Bannonin ja Ronald Shusettin luomiin hahmoihin. Tuottajina toimivat Ridley Scott, Michael Pruss, Walter Hill, Fede Alvarez, Elizabeth Cantillon, Brent O'Connor ja Tom Moran.

Alien: Romulus lupaa olla yksi pelottavimmista ja jännittävimmistä Alien-elokuvista. Sitä odotellessa!

Dune: The Sisterhood -sarjan pääosiin Emily Watson ja Shirley Henderson Kommentit pois päältä artikkelissa Dune: The Sisterhood -sarjan pääosiin Emily Watson ja Shirley Henderson

-saaga on saamassa jatkoa HBO Maxin tv-sarjalla nimeltään . Sarjan pääosiin on pestattu Chernobyl ja God's Creatures -sarjoista tuttu Emily Watson sekä Harry Potterista tuttu Shirley Henderson.

Watson näyttelee sarjassa Valya Harkonnenia ja Henderson puolestaan Tula Harkonnenia, jotka molemmat ovat nousseet salaisen Sisterhood ryhmän johtoon. Organisaatiosta tulee myöhemmin Bene Gesserit.

Nimensä mukaan sarja keskittyy saagan Bene Gesserit hahmoihin ja näiden epätavallisiin taitoihin. Vielä ei ole selvää mihin sarja sijoittuu saagan aikajanalla.

Sarjan pilotin ohjaajana ja tuottajana piti alunperin toimia Denis Villeneuve (, ), mutta tämä on kiireinen seuraavan Dune-elokuvan parissa. Kahden ensimmäisen jakson ohjaajana tulee toimimaan Johan Renck (Chernobyl).

Sarjan käsikirjoittana piti alunperin toimia Jon Spaihts, joka myöskin keskittyy parhaillaan seuraavaan Dune-elokuvaan. Hänen tilalleen astuu showrunneriksi Diane Ademu-John (The Haunting of Bly Manor).