Uusi Atari VCS -konsoli ilmestyy marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Atari VCS -konsoli ilmestyy marraskuussa

Atari VCS

Atari on herättämässä henkiin ikonisen Atari VCS -konsolinsa uudella versiolla marraskuussa. Uusi versio on PC:n ja konsolin hybridi, jolla voi pelata niin klassisia retropelejä kuin modernejakin pelejä.

Sisäänrakennetun 100 pelin lisäksi VCS:n kauppapaikalta voi ostaa lukuisia pelejä sekä ohjelmia musiikin kuunteluun, videoiden katselemiseen ja verkkosivujen selaamiseen.

Tekniikaltaan konsoli sisältää Ryzen prosessorin ja AMD Radeon -näytönohjaimen sekä 8GB muistia. Tehojen pitäisi riittää 4K -laatuun :n kera.

Atari VCS

Yhteyksiä varten konsolista löytyy USB, HDMI ja Ethernet liittimet sekä langaton verkkoyhteys ja Bluetooth. Konsolin mukana tulee sekä klassinen joystick, että moderni ohjain.

Erikoisen konsolista tekee myös se, että se toimii myös PC:nä, eli siihen voi asentaa esimerkiksi Windows tai Linux -käyttöjärjestelmän. Itse VCS:n käyttöjärjestelmä pohjautuu Linuxiin.

Atari VCS -konsolin voi ennakkotilata firman omilta sivuilta. Parhaillaan paketille kertyy hintaa 390 dollaria. Vielä ei ole varmuutta tuleeko konsoli myyntiin Euroopassa.

Kommentoi

Tältä näyttää Atarin uusi lenkkarimallisto Kommentit pois päältä artikkelissa Tältä näyttää Atarin uusi lenkkarimallisto

Atari x Cariuma

Legendaarisen videopelifirma Atarin tuotemerkkiä on lätkäisty aina t-paidoista hotelleihin, mutta nyt se löytyy myös lenkkarimallistosta.

on nimittäin lyöttäytynyt yhteen kestävän kehityksen jalkineisiin erikoistuneen Cariuman kanssa ja julkaisseet Atari -aiheisen malliston 50-vuotisen taipaleen johdosta.

Malleja on saatavilla kahta eriä OCA Low ja Caitba Pro. Molemmista on saatavilla useita eri värivaihtoehtoja. Jokaista ostettua kenkäparia vastaan istuttaa kaksi puuta Brasilian sademetsiin.

Voit tutustua tuotteisiin tarkemmin täältä.

Kommentoi

Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun Kommentit pois päältä artikkelissa Epic jakaa 15 euron arvosta pelimerkkejä Antstream -retropelien suoratoistopalveluun

Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi myös pelimerkkejä retropelien suoratoistopalvelu Antstreamiin. Jaossa on 1090 Gemin paketti, joka on noin 15 euron arvoinen.

Gemejä voi käyttää pelien pelaamiseen ja erilaisten haasteiden aktivoimiseen. Voit esimerkiksi aktivoida haastavempia tehtäviä tai haastaa toisia pelaajia vuoropohjaisiin taisteluihin pelien välityksellä.

on palvelu jonka kautta voit pelata retropelejä ilmaiseksi lukuisten alustojen kautta. Saatavilla on klassikkoja kuten Asteroids, Space Invaders, sekä monia muita.

toimii PC, Linux, OSX, Fire, Nvidia Shield sekä VCS -alustoilla. Voit ladata ilmaispaketin täältä.

Kommentoi