Uusi Battlefield V päivitys vie taistelut Tyynellemerelle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Battlefield V päivitys vie taistelut Tyynellemerelle

Battlefield V - Chapter 5: War in the Pacific

V on saamassa uuden päivityksen, joka vie taistelut Tyynellemerelle, jossa Yhdysvallat ja Japani taistelevat. Päivitys kantaa nimeä Chapter 5: War in the Pacific ja se ilmestyy lokakuun 31. päivä.

Päivitys tuo peliin uusia joukkoja, aseita, kulkuneuvoja, eliittihahmoja ja palkkioita. Joukkoihin lisäyksenä tulevat Yhdysvaltojen armeija ja Keisarillisen Japanin armeija. Uusina kohteina ovat ikoniset Iwo Jiman saari, klassinen Pacific Storm sekä Wake Island, jota päästään pelaamaan vasta joulukuussa.

Uusina aseina peliin tulevat mm. Garand, Katana -miekka sekä Type 99 Arisaka ja monia muita. Tankkeja vastaan voi taistella uuden Lunge Mine -miinan avulla. Kulkuneuvoista mukana ovat ikoniset jenkkien M4 Sherman -tankki ja vastustajien Type 97. Myös Tyynenmeren näyttämön tunnetuimmat hävittäjälentäjät ovat mukana päivityksessä.

V on parhaillaan saatavilla 4 ja One -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, Xbox One sekä Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä PC:lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä 4, PlayStation 5, ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi