Uusi Blade Runner -sarja kehitteillä Amazonin toimesta Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Blade Runner -sarja kehitteillä Amazonin toimesta

Blade Runner 2049

Amazon on parhaillaan tuottamassa jatkoa -elokuvalle ja tuleva sarja kantaa nimeä .

Sarjan käsikirjoittajana toimii Silka Luisa (Shining Girls) sekä tuotannosta, että ohjauksesta vastaa Ridley Scott. Scott on vihjaillut myös tulevasta tv-sarjasta, joka saattaisi myös saapua Amazon Studiosin kautta.

Nähtäväksi jäänee pääseekö Blade Runner 2049 leffan ohjannut Dennis Villeneuve ohjaamaan haluamaansa jatko-osaa elokuvalle.

Sci-fi-legenda Sigourney Weaver neuvottelee roolista Star Wars -universumissa Kommentit pois päältä artikkelissa Sci-fi-legenda Sigourney Weaver neuvottelee roolista Star Wars -universumissa

Scifi-elokuvien ikoni Sigourney Weaver, tunnettu rooleistaan - ja -elokuvissa, saattaa suunnata matkansa kaukaiseen galaksiin. Uusimpien raporttien mukaan hän on neuvotteluissa roolista -universumissa tulevassa elokuvassa .

- ja -sivustojen uutiset eivät paljasta yksityiskohtia Weaverin mahdollisesta hahmosta tai neuvotteluiden etenemisestä. Siitä huolimatta Weaverin läsnäolo science fiction -legendana olisi suuri voitto Star Warsille.

Uraansa aikana palkittu näyttelijä Weaver voi ylpeillä lukuisilla palkinnoilla, mukaan lukien , kaksi -palkintoa ja jopa Grammyn. Lisäksi hän on saanut kolme -ehdokkuutta, joista yhden unohtumattomasta roolistaan Aliens-elokuvassa.

Jon Favreaun ohjaama The Mandalorian & Grogu on asemoitumaan ensimmäiseksi Star Wars -elokuvaksi teattereissa vuoden 2019 jälkeen. Tämä elokuva on kärjessä Lucasfilmin tulevissa pitkien elokuvien projekteissa, joihin sisältyy töitä ohjaajilta kuten Sharmeen Obaid-Chinoy, James Mangold ja Dave Filoni.

Star Wars -fanien on kuitenkin syytä varautua odottamiseen. The Mandalorian & Grogu ei saavu elokuvateattereihin ennen 22. toukokuuta 2026.

Lähde: IGN

Alien: Romulus -ohjaaja esitteli karmivaa mekaanista facehuggeria Kommentit pois päältä artikkelissa Alien: Romulus -ohjaaja esitteli karmivaa mekaanista facehuggeria

Alien: Remulus

-päivän kunniaksi Alien: Romulus -elokuvan ohjaaja Fede Álvarez jakoi kulissien takana kuvatun videon sarjan facehugger-olioista toiminnassa.

Lähes 20 sekunnin pituisessa X (entinen Twitter) videoleikkeessä Álvarez käyttää mekaanista radio-ohjattavaa facehuggeria, joka liikkuu kuvauspaikalla lattialla kuin jättiläismäinen hevosenkenkärapu.

”Leikin lempilelullani Alien: Romulus -kuvauspaikalla viime kesänä”, Álvarez kirjoitti. ”Hauskaa Alien-päivää kaikille!”

Álvarez paljasti myös, että elokuvan facehugger (monien katsojien painajaisten lähde) on Uudessa-Seelannissa toimivan erikoistehoste- ja rekvisiittafirman Wētā Workshopin käsialaa.

Aiemmassa haastattelussa IGN:lle Álvarez kertoi, että facehuggerit olivat häntä eniten pelottavia Alien-saagan olioita. Tämä johti luonnollisesti hänen päätökseensä asettaa elokuvan päähenkilön (Cailee Spaeny) niiden lauman jahtaamaksi.

Alien: Remulus
”Ajatus siitä, mitä tapahtuisi jos facehugger nappaa sinut, toivoisit varmatenkin xenomorfia. Toivoisit nopeaa kuolemaa sen sijaan, mitä sinulle tapahtuu, jos yksi niistä saa sinut kiinni”, Álvarez sanoi.
”Konseptillisesti se on vain niin kauhistuttavaa. Ja vaikka tavallaan on paljon asioita, jotka ovat tuttuja, niitä ei teknisesti koskaan tapahtunut uudelleen ensimmäisen elokuvan jälkeen, tai niistä vihjaillaan muissa elokuvissa jollain tavalla. Mutta tässä olemme olleet hyvin puristeja monessa asiassa.”

Tämä tuotos on itsenäinen elokuva, joka seuraa nuorta avaruussiirtokuntalaisten ryhmää, joka on joutunut loukkuun etäasemalle, joka vilisee xenomorfeja. Spaeyn lisäksi näyttelijäkaartiin kuuluvat David Jonsson, Archie Renaux, Isabela Merced, Spike Fearn ja Aileen Wu.

Alien: Romulus saapuu elokuvateattereihin 16. elokuuta 2024.

Lähde: IGN