Uusi Blade Runner -sarja kehitteillä Amazonin toimesta Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Blade Runner -sarja kehitteillä Amazonin toimesta

Blade Runner 2049

on parhaillaan tuottamassa jatkoa 2049 -elokuvalle ja tuleva sarja kantaa nimeä Runner 2099.

Sarjan käsikirjoittajana toimii Silka Luisa (Shining Girls) sekä tuotannosta, että ohjauksesta vastaa Ridley Scott. Scott on vihjaillut myös tulevasta tv-sarjasta, joka saattaisi myös saapua Studiosin kautta.

Nähtäväksi jäänee pääseekö 2049 leffan ohjannut Dennis Villeneuve ohjaamaan haluamaansa jatko-osaa elokuvalle.

Kommentoi

Good Omens -sarja saa jatkoa – kuvaukset käynnissä Skotlannissa Kommentit pois päältä artikkelissa Good Omens -sarja saa jatkoa – kuvaukset käynnissä Skotlannissa

Good Omens

Kulttiromaaniin perustuva Good Omens (Hyviä enkeleitä) -sarja on saamassa jatkoa ja uutta kautta kuvataan parhaillaan Skotlannissa.

Good Omens perustuu Terry Pratchettin ja Neil Gaimanin kansainväliseen bestseller-romaaniin, joka kuvaa ihmisten keskuudessa elävien enkeli Aziraphalen ja demoni Crowleyn kummallista ystävyyttä. Kaverukset ovat eläneet maailmassa aivan sen alusta lähtien ja päättävät palata takaisin helppoon elämäänsä, kun ennustettu maailmanloppu tyrehtyy.

Uuden kauden päärooleissa nähdään tutut Michael Sheen (Quiz, Staged) ja David Tennant (Des, Staged). Mukana ovat myös Paul Adeyefa (Bancroft, Ransom), Michael McKean (This Is Spinal Tap, Better Call Saul), Gloria Obianyo (Dune, High Life), Miranda Richardson (Stronger, Rams), Maggie Service (Quiz, Red Dwarf XI), Reece Shearsmith ( No. 9, The League of Gentlemen) sekä Nina Sosanya (Red Joan, Killing Eve, Last Tango in Halifax, Screw).

Sarjan tuottajana jatkaa Neil Gaiman, joka myös toimii showrunnerina yhdessä ohjaaja Douglas Mackinnonin kanssa. Gaimanin lisäksi käsikirjoittajan toimii John Finnemore. Sarjan uuden kauden tuottajatahoina toimivat Studios, Studios Productions, sekä Narrativia.

Kommentoi

Neljä Blumhouse kauhuelokuvaa tulossa Amazon Prime Video -palveluun lokakuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Neljä Blumhouse kauhuelokuvaa tulossa Amazon Prime Video -palveluun lokakuussa

Bingo Hell

yhdessä Blumhouse Televisionin kanssa on tuomassa toisen osan Welcome to the Blumhouse elokuvakokoelmaa Amazon Video Prime -palveluun lokakuussa.

Neljä selkärankaa riipivää kauhutrilleriä ovat Bingo Hell, Black as Night, Madres sekä The Manor. Voit katsoa leffojen trailerit ja tarkemmat tiedot alta.

Kun 60-vuotiaan naapurustoaktivisti Lupita (Adriana Barraza) huomaa, että hänen rakkaan paikallisen bingohallinsa on ottanut haltuunsa salaperäinen liikemies Mr. Big (Richard Brake), hän kokoaa vanhusystävänsä taistelemaan arvoituksellista yrittäjää vastaan. Mutta kun hänen pitkäaikaiset naapurinsa yllättäen kuolevat epämiellyttävissä olosuhteissa, Lupita huomaa, että gentrifikaatio on hänen pienin ongelmansa. Jotain kauheaa pesii Oak Springsin hiljaisessa barriossa ja jokaisen uuden ”Bingo!” -huudon myötä uusi uhri joutuu saaliiksi. Kun rahapalkintojen määrät ja ruumiiden määrä kasvavat yhtä mittaa, Lupitan huomaa, että tämän pelin voittaja vie todellakin kaiken.

Leffan on ohjannut Gigi Saul Guerrero ja käsikirjoittanut Shane McKenzie, Gigi Saul Guerrero sekä Perry Blackshear. Pääosissa nähdään Adriana Barraza, L. Scott Caldwell, Richard Brake ja Joshua Caleb Johnson.

Leffa saapuu Amazon Prime Video -palveluun lokakuun 1. päivä.

Black as Night

Neuvokas teinityttö jättää lapsuuden taakse, kun hän taistelee vampyyrejä vastaan Black as Night -toiminta-kauhuleffassa. Viisitoista vuotta hirmumyrsky Katrinan tuhojen jälkeen uusi uhka uhmaa New Orleansia. 15-vuotias Shawna (Asjha Cooper) lähtee kostoretkelle kun hänen huumeriippuvaisesta äidistään tulee epäkuolleiden viimeisin uhri. Kolmen ystävänsä kanssa Shawna toteuttaa rohkean suunnitelman soluttautua vampyyrien kartanoon historiallisella French Quarter -alueella, tuhota heidän johtajansa ja palauttaa tämän opetuslapset takaisin inhimilliseen muotoonsa. Mutta hirviöiden tappaminen ei ole helppo tehtävä, ja pian Shawna ja kumppanit huomaavat joutneensa satoja vuosia kestäneen vampyyriryhmien konfliktiin keskelle.

Leffan on ohjannut Maritte Lee Go ja käsikirjoittanut Sherman Payne. Pääosissa nähdään Asjha Cooper, Fabrizio Guido, Mason Beauchamp, Abbie Gayle with Craig Tate ja Keith David.

Leffa saapuu Amazon Prime Video -palveluun lokakuun 1. päivä.

Madres

Nuori meksikolais-amerikkalainen pariskunta Beto (Tenoch Huerta) ja Diana (Ariana Guerra) odottavat ensimmäistä lastaan ja muuttavat pieneen kaupunkiin 1970-luvun Kaliforniassa, jossa Betolle on tarjottu töitä maatilajohtajana. Yhteisöstä eristetty ja hämmentävien painajaisten riivaama Diana tutkii heidän uutta kotitilaansa ja löytää karmean talismanin ja laatikon, joka sisältää aiempien asukkaiden omaisuutta. Löytö johtaa totuuteen, joka on paljon pelottavampi kuin hän olisi voinut aavistaa.

Leffan on ohjannut Ryan Zarazoga ja käsikirjoittanut Marcella Ochoa ja Mario Miscione. Pääosissa nähdään Tenoch Huerta, Ariana Guerra, Evelyn Gonzalez, Kerry Cahill sekä Elpidia Carrillo.

Leffa saapuu Amazon Prime Video -palveluun lokakuun 8. päivä.

on goottilainen kauhutarina modernilla käänteellä. Pahaenteinen voima uhkaa uinuvan hoitokodin asukkaita.Lievä aivohalvaus heikentää Judith Albrightin (Barbara Hershey) kykyä huolehtia itsestään ja tämä muuttaa Golden Sun Manor -vanhainkotiin, jolla on erinomainen maine. Henkilöstön ponnisteluista huolimatta ja ystävyydestä vanhemman Rolandin (Bruce Davison) kanssa, outoja asioita alkaa tapahtua ja painajaismaiset näyt piinaavat Judithia. Kun asukkaat alkavat kuolla salaperäisesti, Judithin varoitukset sivuutetaan harhaluuloina. Jopa hänen omistautunut pojanpoikansa Josh (Nicholas Alexander) ajattelee, että hänen pelkonsa ovat seurausta dementiasta, eikä demoneista. Judithin täytyy joko paeta kartanosta tai joutua siellä asustavan pahuuden uhriksi.

Leffan on ohjannut ja käsikirjoittanut Axelle Carolyn. Pääosissa nähdään Barbara Hershey, Bruce Davison, Nicholas Alexander, Jill Larsen, Fran Bennett ja Katie Amanda Keane.

Leffa saapuu Amazon Prime Video -palveluun lokakuun 8. päivä.

Kommentoi