Uusi dokumenttisarja ”The Family Stallone” pureutuu legendaarisen toimintatähden perhe-elämän kiemuroihin Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi dokumenttisarja ”The Family Stallone” pureutuu legendaarisen toimintatähden perhe-elämän kiemuroihin

Ensimmäiset kaksi jaksoa uudesta kahdeksanosaisesta dokumenttisarjasta saapuvat striimattavaksi yksinoikeudella SkyShowtimeen 2. lokakuuta. Uusia jaksoja julkaistaan sen jälkeen joka maanantai. Sarjan pääosissa ovat Oscar®-ehdokas Sylvester Stallone, hänen vaimonsa Jennifer Flavin Stallone ja heidän tyttärensä Sophia, Sistine ja Scarlet.

Tässä uutuussarjassa kolminkertainen Oscar®-ehdokas Sylvester Stallone paljastaa roolin, jota hän pitää elämänsä tärkeimpänä: isänä oloa. Stallonen perhe – vaimo Jennifer Flavin Stallone sekä tyttäret Sophia, Sistine ja Scarlet – avaa kotinsa ovet ja näyttää katsojille, millaista heidän arki on Hollywoodin huipulla.

Vaikka maailma tuntee Sylvester Stallonen parhaiten roolistaan ikonisissa elokuvissa, kuten Rocky ja Rambo, kotona hän on ennen kaikkea isä kolmelle itsenäiselle ja kunnianhimoiselle tyttärelleen. Jennifer, hänen vaimonsa, on kunnostautunut bisnesnaisena ja yhtenä omistajana hyvinvointibrändi Serious Skin Caren takana.

Sophia, perheen vanhin tytär, juontaa tällä hetkellä Unwaxed-podcastia yhdessä sisarensa Sistinen kanssa ja etsii omaa intohimoaan elämässä. Sistine puolestaan on näyttelijä ja malli, joka on siirtymässä elokuvantekijän rooliin. Nuorin sisarista, Scarlet, on ottanut ensiaskeleitaan näyttelijänä ja esiintyy parhaillaan isänsä rinnalla SkyShowtimen toisessa sarjassa ”Tulsa King”.

Sarja tarjoaa uniikin näkökulman siihen, miten yksi elokuvamaailman suurimmista nimistä tasapainoilee uransa ja perhe-elämänsä välillä. Se on ehdottomasti katsottavaa kaikille elokuvan ystäville ja niille, jotka haluavat ymmärtää paremmin tämän ikonisen perheen dynamiikkaa.

Nyt lipsahti ennen aikojaan – Halo tv-sarjan uusi kausi alkaa helmikuussa? Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt lipsahti ennen aikojaan – Halo tv-sarjan uusi kausi alkaa helmikuussa?

Legendaariseen pelisarjaan perustuvasta -sarja on luultavimmin saamassa jatkoa hyvinkin pian.

yllätti ihmiset tekemällä koko ensimmäisen kauden Halosta saataville YouTubessa ilmaiseksi Yhdysvalloissa. Videoiden soittolistassa oleva kuvaus ilmeisesti huomautti, että fanit voivat ”katsoa jokaisen jakson Halosta Paramount+:lla ja ehtiä mukaan ennen uuden kauden ensiesitystä 8. helmikuuta.”

X-käyttäjä @Mr_Rebs_ jakoi kuvakaappauksen kauden 2 ensi-ilmoituksesta kuvauksessa ennen kuin muut raportoivat lauseen nopeasta poistamisesta tekstistä, mikä viittaa siihen, että tieto vuoti julki ennenaikaisesti.

Jos upotus ei näy, voit tarkastaa sen vaikkapa tämän linkin takaa.

Halo -pelisarja on kasvanut maailmanlaajuiseksi viihdeilmiöksi ja myynyt yhteensä 82 miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa.

Frasier palaa tänä syksynä uusilla jaksoilla – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Frasier palaa tänä syksynä uusilla jaksoilla – ensimmäinen traileri nyt katsottavissa

Kelsey Grammer palaa ikoniseen komediarooliinsa uudessa -sarjassa. 12.lokakuuta alkavan sarjan ensimmäinen traileri on nyt julkaistu. Voit ottaa maistiaisen Frasierin paluusta haltuun tästä alta:

Aikataulumuutos sijoittaa suoratoistosarjan aivan perinteisen televisiokanavien syyskauden käynnistyksen keskelle ja takaisin illalle, jolloin se oli osa NBC:n Must-See TV -ohjelmistoa useita kausia alkuperäisessä esityksessään. CBS antaa myös sarjalle näytöslähetyksen kahdella peräkkäisellä jaksolla tiistaina 17. lokakuuta. sai ensi-iltansa vuonna 1993 ja se oli esillä 11 kautta.

Uusi sarja seuraa Frasier Cranea hänen elämänsä seuraavassa luvussa, kun hän palaa Bostoniin kohtaamaan uusia haasteita, solmimaan uusia suhteita ja viimein toteuttamaan muutaman vanhan unelman.

Frasier oli kaikkien aikojen eniten Emmy-palkittu sarja voittaen 37 kertaa, kunnes tuo ennätys rikottiin HBO:n Game of Thronesilla vuonna 2016. Se pitää edelleen ennätystä eniten komediasarjalle myönnetyistä voitoista. Alkuperäinen sarja on katsottavissa suoratoistopalvelussa Paramount+.