Uusi Doom-elokuva saapuu tänä syksynä – ei kuitenkaan elokuvateattereihin asti Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Doom-elokuva saapuu tänä syksynä – ei kuitenkaan elokuvateattereihin asti 38

-saaga on saamassa uuden elokuvan kun ilmestyy myöhemmin tänä syksynä. Elokuvateattereihin se ei kuitenkaan saavu lainkaan, vaan suoraan videolle. Elokuvan tuotannosta vastaa Universalin oma tuotantoyhtiö .

Elokuvassa ryhmä sotilaita vastaa Marsin kuulta saapuvaan hätäkutsuun, mutta löytävätkin vain hirviöitä jotka uhkaavat maanpäällisellä helvetillä. Toimintapläjäyksen vastaavina tuottajina toimivat Lorenzo Di Bonaventura (Bumblebee, Doom) ja John Wells (Animal Kingdom). Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege) ja sitä tähdittävät Amy Manson (Atlantis), Dominic Mafham (Ophelia), Luke Allen-Gale (Dominion), Nina Bergman (The Car: Road to Revenge).

Dwayne Johnsonin tähdittämä ensimmäinen Doom-elokuva ilmestyi vuonna 2005.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

John Romeron epävirallinen Doom-episodi Sigil on nyt ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa John Romeron epävirallinen Doom-episodi Sigil on nyt ladattavissa ilmaiseksi 37

John Romeron uusi epävirallinen -episodi Sigil on vihdoin täällä ja ladattavissa ilmaiseksi. Sigil tuo alkuperäiseen peliin 18 yksin- ja moninpelitasoa.

Romero julkisti Sigilin alunperin viime joulukuussa Doomin 25-vuotismerkkipäivänä ja lupasin pelin ilmestyvän helmikuussa. Peli oli kyllä valmis, mutta sen rajoitettu fyysinen painos Limited Run Gamesin kanssa viivästytti julkaisua.

Sigil on ladattavissa ilmaiseksi Romeron kotisivuilta. Peli on kuitenkin megawad-formaatissa, joka vaatii alkuperäisen vuoden 1993 Doom-pelin toimiakseen. Mikäli kyseistä peliä ei kokoelmista löydy, sen voi hankkia suhteellisen edulliseen hintaan Steamistä, Humble Storesta tai GOGista. Pelistä on saatavilla myös versio Bucketheadin ääniraidalla, jonka voi poistaa tietenkin 6,66€ hintaan.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Doom Eternal ilmestyy ensi vuoden alussa – katso ensimmäinen pelitraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Doom Eternal ilmestyy ensi vuoden alussa – katso ensimmäinen pelitraileri 40

Odotettu jatko-osa Eternal ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella Bethesdan toimesta. id Softwaren kehittämä peli jatkaa siitä mihin edeltäjänsä jäi – tosin nyt seikkaallaan Marsin sijaan maan pinnalla.

Pelissä aseistusta on päivitetty ja jälki on entistä brutaalimpaa. Esimerkiksi superhaulikossa on lihakoukku, jolla voi tarttua pahaa aavistamattomaan viholliseen etäältä ja sinkoutua sen vierelle aiheuttamaan kipua. Vihulaisia on myös lisätty, mutta vanhoja suosikkeja ei ole unohdettu.

Peli julkaistaan PS4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille. Myös PC versio on luonnollisesti tulossa.

Katso ensimmäinen pelitraileri tästä. Pelin traileri alkaa kohdasta 43:00 ja itse pelitraileri kohdasta 50:13:

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi