Uusi Doom-elokuva saapuu tänä syksynä – ei kuitenkaan elokuvateattereihin asti Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Doom-elokuva saapuu tänä syksynä – ei kuitenkaan elokuvateattereihin asti 17

-saaga on saamassa uuden elokuvan kun : Annihilation ilmestyy myöhemmin tänä syksynä. Elokuvateattereihin se ei kuitenkaan saavu lainkaan, vaan suoraan videolle. Elokuvan tuotannosta vastaa Universalin oma tuotantoyhtiö .

Elokuvassa ryhmä sotilaita vastaa Marsin kuulta saapuvaan hätäkutsuun, mutta löytävätkin vain hirviöitä jotka uhkaavat maanpäällisellä helvetillä. Toimintapläjäyksen vastaavina tuottajina toimivat Lorenzo Di Bonaventura (Bumblebee, Doom) ja John Wells (Animal Kingdom). Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege) ja sitä tähdittävät Amy Manson (Atlantis), Dominic Mafham (Ophelia), Luke Allen-Gale (Dominion), Nina Bergman (The Car: Road to Revenge).

Dwayne Johnsonin tähdittämä ensimmäinen Doom-elokuva ilmestyi vuonna 2005.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Doom Eternal ilmestyy ensi vuoden alussa – katso ensimmäinen pelitraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Doom Eternal ilmestyy ensi vuoden alussa – katso ensimmäinen pelitraileri 29

Odotettu jatko-osa Eternal ilmestyy alustavasti ensi vuoden puolella Bethesdan toimesta. id Softwaren kehittämä peli jatkaa siitä mihin edeltäjänsä jäi – tosin nyt seikkaallaan Marsin sijaan maan pinnalla.

Pelissä aseistusta on päivitetty ja jälki on entistä brutaalimpaa. Esimerkiksi superhaulikossa on lihakoukku, jolla voi tarttua pahaa aavistamattomaan viholliseen etäältä ja sinkoutua sen vierelle aiheuttamaan kipua. Vihulaisia on myös lisätty, mutta vanhoja suosikkeja ei ole unohdettu.

Peli julkaistaan PS4, Xbox One ja Nintendo Switch -konsoleille. Myös PC versio on luonnollisesti tulossa.

Katso ensimmäinen pelitraileri tästä. Pelin traileri alkaa kohdasta 43:00 ja itse pelitraileri kohdasta 50:13:

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi