Uusi Doom-elokuva saapuu tänä syksynä – ei kuitenkaan elokuvateattereihin asti Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Doom-elokuva saapuu tänä syksynä – ei kuitenkaan elokuvateattereihin asti

-saaga on saamassa uuden elokuvan kun ilmestyy myöhemmin tänä syksynä. Elokuvateattereihin se ei kuitenkaan saavu lainkaan, vaan suoraan videolle. Elokuvan tuotannosta vastaa Universalin oma tuotantoyhtiö Universal 1440 Entertainment.

Elokuvassa ryhmä sotilaita vastaa Marsin kuulta saapuvaan hätäkutsuun, mutta löytävätkin vain hirviöitä jotka uhkaavat maanpäällisellä helvetillä. Toimintapläjäyksen vastaavina tuottajina toimivat Lorenzo Di Bonaventura (Bumblebee, Doom) ja John Wells (Animal Kingdom). Käsikirjoituksesta ja ohjauksesta vastaa Tony Giglio (S.W.A.T.: Under Siege) ja sitä tähdittävät Amy Manson (Atlantis), Dominic Mafham (Ophelia), Luke Allen-Gale (Dominion), Nina Bergman (The Car: Road to Revenge).

Dwayne Johnsonin tähdittämä ensimmäinen -elokuva ilmestyi vuonna 2005.

Kommentoi

Doom saatiin toimimaan John Deere -traktorilla Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan John Deere -traktorilla

Doom Farm

Alkuperäistä vuoden 1993 Doom -peliä on jo pitkään koitettu saada toimimaan mitä ihmeellisimmillä laitteilla aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja raskaustesteihin. Nyt peli on saatu toimimaan John Deere -traktorissa.

Temppuun on käytetty DeHacked Doom -editoria sekä apuna on käytetty Doom -modaaja Skeleganttia. Kaiken lisäksi pelistä on tehty versio, jossa pelaajat voivat ajaa traktorilla demoneja vilisevällä pellolla.

Toimiakseen traktorin ohjelmistoon on jouduttu tekemään jailbreakkaus, joka mahdollistaa omien sovelluksien ajon. John Deere traktoreissa on digitaalinen lukotus, joka estää omistajia tekemästä omia korjauksia traktoreihinsa.

Kommentoi

Doom saatiin toimimaan Lego-palikassa Kommentit pois päältä artikkelissa Doom saatiin toimimaan Lego-palikassa

Doom x Lego

Uutisoimme hiljattain kuinka klassinen vuoden 1993 Doom -peli saatiin toimimaan vanhalla skannerilla. Nyt vuorossa on -palikka. Voit katsoa videon tekeleestä alta.

Tekeleen taustalla on uusi-seelantilainen James ”ancient_james” Brown, joka sai Doomin toimimaan 3D-tulostettuun -palikkaan ympätyn pienikokoisen -näytön kautta. Resoluutiota näytölle kertyy jopa 72×40 pikseliä.

Lisäksi laitteeseen kuuluu pienikokoinen piirisarja, jossa on ARM Cortex M0 -prosessori, 16K -muistia sekä RAM-muistia.

Alkuperäinen Doom on saatu toimimaan mitä ihmeellisimmillä laitteilla aina kassalaitteista pankkiautomaatteihin ja raskaustesteihin. Peli on tehty toimimaan myös Twitterin kautta.

Kommentoi