Uusi GTA Online -päivitys tuo takaisin Liberty Cityn ja Chop Shopin Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi GTA Online -päivitys tuo takaisin Liberty Cityn ja Chop Shopin

on julkaissut uuden päivityksen Grand Theft Auto Onlinelle, joka tuo takaisin ikonisen Liberty Cityn ja esittelee uuden rikollisen liiketoiminnan nimeltä The Chop Shop. Päivitys lisää myös uusia ajoneuvoja, tehtäviä ja peliominaisuuksia pitääkseen pelaajat viihtyneinä.

The Chop Shop on uusi liiketoiminta, joka mahdollistaa pelaajille autojen varastamisen ja niiden myymisen voitoksi. Pelaajat voivat ostaa romukaupan kiinteistön toiminnan tukikohdakseen. Sen jälkeen he voivat etsiä tietoja, suorittaa esivalmisteluja ja vapaan tilan tehtäviä sekä suorittaa nopean finaalin varastaakseen autot.

Chop Shopin lisäksi päivitys tuo mukanaan uusia ajoneuvoja, päivittäisiä haasteita, Pause Menu -palkintoja ja urakehityshaasteita. GTA+ -konsolijäsenet saavat myös joukon uusia palkintoja, mukaan lukien maineikkaan Vinewood Club Garagen ja Declasse Impaler LX:n.

Päivitys on yksi suurimmista GTA Onlinen päivityksistä pitkään aikaan, ja se sisältää enemmän kuin vain nopeita autoja ja uusia paikkoja niiden säilyttämiseen. Pelaajat voivat myös nauttia Los Santosin liikkuvasta luonnosta, uudesta taistelukivääristä, drift-kilpailuista ja käsittelysaroista sekä uudesta valikoimasta ostettavia lainvalvonta-ajoneuvoja. Rockstar lupaa myös parantaa tulevaisuudessa muita kokemuksen osa-alueita, kuten äänikeskustelun moderointia.

Päivitys varmasti ilahduttaa GTA Onlinen faneja ja pitää heidät kiireisinä GTA 6:n julkaisuun asti.

Nyt tuli loppu etätöille! – Rockstar kutsuu työntekijänsä takaisin toimistolle välttääkseen mahdollisia GTA 6 -vuotoja Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt tuli loppu etätöille! – Rockstar kutsuu työntekijänsä takaisin toimistolle välttääkseen mahdollisia GTA 6 -vuotoja

aikoo ottaa käyttöön pakollisen viiden päivän viikkotyön toimistolla kaikille työntekijöilleen huhtikuusta alkaen.

Bloombergin mukaan syynä ovat kaksi tekijää: tuottavuuden lisääminen ja turvatoimien tiukentaminen, erityisesti viimeaikaisten vuotojen jälkeen koskien odotettua Grand Theft Auto 6 -peliä, joka alkaa olemaan kehityksensä loppusuoralla.

Rockstar väittää, etteivät vuodot ole vaikuttaneet heihin negatiivisesti, mutta he selvästi pyrkivät minimoimaan lisää väärinkäytöksiä. Sähköpostissa henkilöstölle Rockstarin julkaisupäällikkö Jenn Kolbe ilmoitti, että paluu-toimistoon -politiikka asettaa heidät parhaaseen asemaan tuoda seuraava Grand Theft Auto tasolle, jota laatu ja sen viimeistely vaativat.

Floridan Jokeri antoi uusia vaatimuksia GTA 6 -kehittäjille Kommentit pois päältä artikkelissa Floridan Jokeri antoi uusia vaatimuksia GTA 6 -kehittäjille

GTA 6:n ”Florida Joker”, joka uhkasi Rockstaria 10 miljoonan dollarin oikeusjutulla, on nyt ottanut erilaisen lähestymistavan asiaan ja pyytänyt päästä äänittämään kyseistä hahmoa tulevaan peliin.

Lawrence Sullivan, myös nimellä ’Florida Joker’, on jälleen kerran ilmaissut vaatimuksensa TikTokissa neuvotellakseen GTA 6 -kehittäjän Rockstarin ja emoyhtiö Take-Twon kanssa sen jälkeen, kun hän väitti yrityksen varastaneen hänen ”kaltaisuutensa” GTA 6 -traileriin, joka julkaistiin taannoin.

”GTA… meidän täytyy puhua. En todellakaan yritä haastaa teitä oikeuteen, joten annan teille ylimääräisen kuukauden”

”Ottakaa yhteyttä, antakaa minun äänittää hahmo, antakaa minulle enemmän tarinaa pelissä ja antakaa minulle muutama miljoona […] tehdään historiaa tapahtumaan”, Sullivan sanoo TikTokissa.

Sullivan ei selvästi aio luopua tästä vertauksesta aivan näillä näppäimillä. Aiemmin miekkonen otti ja värjäsi hiuksensa violetiksi osoittaakseen, kuinka paljon hän muistuttaa hahmoa, ja on jopa uhannut vapauttaa kuuluisan GTA 6-hakkerin ulos vankimielisairaalasta.

Kaikkea sitä…