Uusi kotimainen pelaamisen oheislaitevalmistaja Provo Gaming esittäytyy Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi kotimainen pelaamisen oheislaitevalmistaja Provo Gaming esittäytyy

Provo Gaming

Gaming on ensimmäinen ja ainoa suomalaista designia oleva, pelaamisen lisälaitesarja, kohderyhmänään PC- ja kilpapeliyleisö. PROVO on syntynyt halusta luoda oma brändi ja tarjota pelaajille onnistunut pelikokemus. Laadukkaat ja hyvää vastinetta pelaajien rahoille antavat PROVO Gaming -tuotteet ovat ennakkotilattavissa nyt ja valikoiduissa kaupoissa kesäkuussa 2021.

Provo Kumu
Kumu

Gamingin ovat luoneet tiimi suomalaisia pelialan ammattilaisia, joilla on useiden kymmenien vuosien kokemus pelien & pelitarvikkeiden levityksestä ja markkinoinnista sekä kilpapelaamisesta. Brändi sekä tuotteet on kehitetty ja suunniteltu Suomessa, tärkeimpänä kohderyhmänään PC- sekä kilpapelaajat.

“Grindattuamme vuosia muiden valmistajien pelien ja laitteiden eteen, meillä oli palava tarve luoda jotain omaa alalle”, kertoo PROVOn perustaja Jani Tuominen. “Aktiivisena pelaajana nämä tuotteet kiehtoivat itseäni ja samalla ihmettelin, miksei tätä ole jo tehty Suomessa, toisin kuin vaikkapa Ruotsissa tai Espanjassa.”

Provo Kajo Opto
Kajo Opto

Gamingin lisälaitevalikoima jakautuu kahteen erilaiseen tuotesarjaan. Aloittelevien pelaajien #ENTER THE GAME -tuotteet ovat teholtaan ja laadultaan hintaluokkansa parhaita. #THE END GAME -pelitarvikevalikoima on kehitetty vannoutuneille harrastajille, jotka hakevat teknistä etulyöntiasemaa pelaamisen ja ovat valmiita panostamaan hieman enemmän lisälaitteisiinsa. Molemmat yleisöt tavoittaa parhaiten kilpapelaamisen kautta ja PROVO tulee olemaan erittäin aktiivinen toimija suomalaisessa e-urheiluskenessä.

“PROVOn idea on tarjota laadukkaita ja kestäviä laitteita, muttei murtaa pelaajien pankkitilejä rahastamalla pelkästä brändistä.” Tuotesuunnittelusta vastaava Jani jatkaa: “Tiedämme mitä kilpapelaajat haluavat laitteiltaan ja missä he tutustuvat niihin. Tehtävänämme on palvella näitä tarpeita mahdollisimman hyvin.”

Provo Noste Pro
Noste Pro

Kaikki tuotteet ovat tilattavissa Gamingin oman verkkokaupan kautta. Ennakkotilaajien etuna on näyttävä #OLENPROVO -hiirimatto, jota on saatavilla vain yhden tuotantoerän verran. Rajoitettu valikoima tuotteita on myynnissä useimmista pelaamisen ja teknologian kaupoissa kesäkuusta 2021 alkaen.

Kommentoi

Pipsa Possu -peli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Pipsa Possu -peli ilmestyi PC:lle ja konsoleille – katso julkaisutraileri

Suosittuun Pipsa Possu -lastenohjelmaan perustuva My Friend Peppa Pig -peli on ilmestynyt PC:lle ja konsoleille. Voit katsoa pelin

Pelissä pelaajat suunnittelevat ja vaatettavat oman eläinhahmon ja pääsevät Pipsan mukaan moniin seikkailuihin. Pääset auttamaan Sika-isää löytämään silmälasinsa, jäljittämään metsäneläimiä ja leikkimään mutalätäkössä.

on saatavilla 5, PlayStation 4, Series X ja S, ja Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen Kommentit pois päältä artikkelissa Synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr sai ilmaisen grafiikkapäivityksen

Vampyr

DONTNOD-pelistudion synkkätunnelmainen toimintaroolipeli Vampyr on saanut ilmaisen grafiikkapäivityksen. Sen ansiosta pelin 4- ja Xbox One -versiot toimivat uuden sukupolven PlayStation 5- ja Xbox Series X -pelikonsoleilla 60 kuvan sekuntinopeudella korkealla 1440p-tarkkuudella. Lisäksi pelin 1440p-tarkkuus on koettavissa myös PlayStation 4 Pro- ja Xbox Series S -pelikonsoleilla.

Vampyr-toimintaroolipelissä pelaajan ohjastama päähahmo on kaksoiselämää elävä tohtori Jonathan Reid, jonka toisena puolena on kaupungin flunssaepidemiaa hoitava lääkäri. Hänen synkempi puolensa sen sijaan on verta janoava vampyyri, joka suorastaan janoaa apua tarvitsevien ihmisten verta. Eräänlaisena modernina Tohtori Jekyll ja Mr. Hyde -tarinana Vampyr on synkkä ja verinen kamppailu kahden eri osapuolen kesken yhdessä ja samassa ihmiskehossa.

Siinä missä tohtori Reid pyrkii auttamaan kaupungin sairaita ja kärsiviä, hänen vampyyripuolensa jano tulee tyydyttää, ettei hirviö ottaisi Jonathania haltuunsa hyvinkin kohtalokkain seurauksin. Pelaajaa ympäröivä vuoden 1918 Lontoo reagoi pelaajan valintoihin, joten kaikilla teoilla ja päätöksillä on seurauksensa. Vampyr onkin ainutlaatuinen pelikokemus, jossa toimintaosuudet linkittyvät saumattomasti roolipelimäisiin valintoihin ja kahden keskushahmon välillä tasapainotteluun.

Vampyr on saatavilla sekä PlayStation 4, ja Nintendo Switch -pelikonsoleille että PC:lle. Lisäksi peli on yhteensopiva ja sekä S -pelikonsolien kanssa.

Kommentoi