Uusi Mortal Kombat -elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2021 Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Mortal Kombat -elokuva saa ensi-iltansa vuonna 2021

Mortal Kombat -elokuvasarjan seuraava osa on saanut virallisen julkaisuajankohdan. Leffa saapuu teattereihin maaliskuun 5. päivä 2021.

Australiassa kuvattavan elokuvan julkaisee ja sen ohjaajana toimii Simon McQuoid. Käsikirjoituksesta vastaa Greg Russo, jonka työpöydällä on myös Resident Evil -rebootti sekä Saints Row -elokuva.

Uusi Mortal Kombat -elokuva käynnistää vuonna 1995 alkaneen leffasarjan uudelleen. Järjestyksessään toinen Mortal Kombat: Annihilation -elokuva ilmestyi vuonna 1997.

Kommentoi

Hogwarts Legacy -pelistä saatiin syväluotaava pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Hogwarts Legacy -pelistä saatiin syväluotaava pelivideo

Hogwarts Legacy

Kovasti odotetusta Harry Potter -aiheisesta avoimen maailman Hogwarts Legacy -pelistä on saatu uusi syväluotaava pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Videolla pelin kehitystiimin jäsenet sekä peliyhteisöstä vastaavat esittelevät pelin ominaisuuksia kuten hahmon luontia, Hogwarts linnaa sekä taistelua.

Avoimen maailman roolipeli sijoittuu luonnollisesti Harry Potter -kirjoista tuttuun maailmaan ja paikkoihin. Se sijoittuu 100 vuotta aikaan ennen kuin Harry Potter aloittaa koulunsa.

Hogwarts Legacy ilmestyy Playstation 5, Playstation 4, Series ja Xbox One -konsoleille sekä :lle helmikuun 10. päivä 2023. Nintendo Switch -konsolin julkaisuajankohta paljastetaan myöhemmin.

Kommentoi

Laajentunut Resident Evil Village on entistäkin karmaisevampi kauhupelikokemus Kommentit pois päältä artikkelissa Laajentunut Resident Evil Village on entistäkin karmaisevampi kauhupelikokemus

Resident Evil Village

Finlandin jakelemasta ja Capcomin julkaisemasta Village -kauhupelistä on julkaistu Gold Edition -versio, joka tarjoaa lisää pelattavaa.

Village Gold Edition sisältää alkuperäisen pelin lisäksi tarinallisen Winters’ Expansion -lisäosan ja tuo pelaajien toiveesta mukaan odotetun kolmannen persoonan kuvakulman. Tämä tuo mukaan uudenlaisen tavan kokea pelin tapahtumat alkuperäisen ensimmäisen persoonan kuvakulman lisäksi. Molemmissa pelityyleissä on puolensa. Vaikka lähempää koettu ensimmäisen persoonan kuvakulma on ehkä jännittävämpi, kauempaa kuvattu vaihtoehtoinen näkemys on lähempänä pelisarjan perinteitä. Samalla tämä tuo ennennäkemätöntä toimintaa mukaan toiminnalla höystettyyn kauhukokemukseen, kun päähenkilö Ethan Winters pyrkii pelastamaan kaapatun Rose-tyttärensä.

Mukana on myös Shadows of Rose -tarinalaajennus, joka sijoittuu 16 vuotta alkuperäisen pelin tapahtumien jälkeen. Tämä tarina syventää Winters-perheen saagaa ja kuvaa täysi-ikäiseksi kasvaneen Rosen kokemuksia. Kun hän yrittää löytää parannusta voimilleen, hän kohtaa uudenlaisia uhkia ja hirviöitä, jotka tuntuvat piinaavan häntä herkeämättä.

Kullatun pelikokemuksen täydentää Mercenaries-pelitilan hahmopäivitykset, jotka tuovat pelaajan saataville kokonaisen valikoiman uusia hahmoja. Näitä ovat legendaarinen BSAA-agentti Chris Redfield, salaperäinen lordi Karl Heisenberg ja luonnoton kreivitär Alcina Dimitrescu. Jokaisella näistä uusista hahmoista on omat erilaiset kykynsä, kuten Redfieldin voimakkaat nyrkiniskut, Heisenbergin magneettiset voimat ja kreivittären kyky hyödyntää heiteltäviä huonekaluja. Näin jokaisella hahmolla pelaaminen tuntuu erilaiselta ja toisistaan poikkeavalta.

Village -pelaajat pääsevät myös osaksi jännittävää Resident Evil Re:Verse -moninpeliä, jossa pelaajat voivat ottaa yhteen hirviöuhan kanssa taistellessaan tietään ulos kammottavista tilanteista.

Village Gold Edition on saatavana sekä 5, PlayStation 4, ja S sekä Xbox One -konsoleille että PC:lle. Peli on ilmaiseksi päivitettävissä PlayStation 4 -versiosta PlayStation 5 -versioksi ja se tukee Smart Delivery -tekniikkaa Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleilla.

Kommentoi