Uusi NFL -peli tulossa VR-laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi NFL -peli tulossa VR-laitteille

NFL

Urheiluteknologiaan ja peleihin keskittynyt on solminut sopimuksen National Football League ():n kanssa NFL -aiheisen pelin tuottamisesta -laitteille.

Pelin on määrä olla ensimmäisen persoonan peli ja se olisi tulossa ja -laitteille.

Pelistä ei vielä tiedetä sen koommin, eikä sen julkaisuajankohta ole tiedossa.

Metal: Hellsinger ilmestyy syksyllä VR-laitteille – demo kokeiltavissa jo nyt Kommentit pois päältä artikkelissa Metal: Hellsinger ilmestyy syksyllä VR-laitteille – demo kokeiltavissa jo nyt

Lab42 Gamesin kehittämä heavy metal -rytmipeli julkaistaan virallisesti syksyllä 2024 & 3, Pro ja 2 laitteille. Metal: Hellsinger -pelin VR-demo on nyt ladattavissa PC:lle Steamissä.

Demossa pääset tutustumaan upouuteen aulaan, josta voit valita tason, musiikin, varustuksesi ja paljon muuta. Luvassa on pelin kaksi ensimmäistä tehtävää, Voke ja Stygia. Asearsenaalissasi on neljä erilaista tyyliä: Paz, luotettava ja puhelias pääkallasi, joka polttaa vihollisesi tulisesta aseen kanssa; Terminus, ketterä ja terävä miekka; The Hounds, demoniset kaksoispistoolit; ja Persephone, haulikoolla, joka jyrisee yhtä raivokkaasti kuin musiikki itse.

Kaikkilla aseilla voi tähtäillä vapaasti VR-maailmassa. Ammu tahtiin ja – jos toinen käsi on vapaa – näytä sarvimerkit ennen kuin räjäytät heidät taivaan tuuliin. Aivan kuten alkuperäispelissä, jokaisella aseella on oma voimakas ultimaatti, joka kylvää tuhoa vihollisiin, kuten Terminusin tuplatahtiset iskut tai Pazin salamaisku.

Pelaajat voivat sukeltaa helvetin syövereihin jo nyt Steamissä ja lahdata demonien laumoja palkitun soundtrackin säestämänä. Ääniraidan on säveltänyt säveltäjäkaksikko Two Feathers ja metallilegendat kuten Serj Tankian (System of a Down), Matt Heafy (Trivium) ja Alissa White-Gluz (Arch Enemy).

Kun VR-lasit on päässä ja musiikki alkaa jytistä, tempaa mukaansa demonien selättämiseen tahdissa. Koe siitä maistiainen ilmaisessa demossa jo tänään ja koko peli syksyllä 2024.

Metal: Hellsinger VR ilmestyy syksyllä 2024 Meta Quest 2 & 3, ja PSVR 2 laitteille.

Just Dance VR: Welcome to Dancity vie tanssimisen virtuaaliselle tasolle Kommentit pois päältä artikkelissa Just Dance VR: Welcome to Dancity vie tanssimisen virtuaaliselle tasolle

Just Dance VR: Welcome to Dancity

Huippusuosittu tanssipelisarja Just Dance saa uuden ulottuvuuden, kun julkaistaan 15. lokakuuta , ja -virtuaalilaseille.

Pelin julkaisun yhteydessä pelaajat voivat tanssia 25 hittikappaleen ja alkuperäisen biisin tahdissa. Näitä ovat muun muassa Queenin “Don't Stop Me Now”, Selena Gomezin “Bad Liar”, Nicki Minajn “Starships”, Ellie Gouldingin “Lights”, Carly Rae Jepsenin “Call Me Maybe”, Fergie Ft. Q-tip & GoonRockin “A Little Party Never Killed Nobody (All We Got)” ja Lele Pons ft. Susan Diaz & Victor Cardenasin “Volar”.

Jopa kuusi pelaajaa voi tanssia yhdessä 360 asteen virtuaalimaailmoissa, jotka ovat peräisin ikonisista Just Dance -kappaleista. Just Dance sisältää myös täysin uutta pelattavuutta kahden käden pisteytyksellä. Mukana on myös sosiaalinen Dancity-keskus, jossa pelaajat voivat tavata muita ympäri maailmaa. Dancityssä pelaajilla on oma asunto, jossa he voivat tanssia ja touhuta jopa kuuden pelaajan kanssa.

Pelin ominaisuudet:

  • 25 hittikappaletta ja alkuperäistä biisiä
  • Tanssi jopa kuuden pelaajan kanssa 360 asteen virtuaalimaailmoissa
  • Uusi kahden käden pisteytysjärjestelmä
  • Sosiaalinen Dancity-keskus, jossa voi tavata muita pelaajia
  • Oma asunto, jossa voi tanssia ja touhuta ystävien kanssa

Just Dance VR: Welcome to Dancity julkaistaan 15. lokakuuta 2-, Meta Quest Pro- ja Meta Quest 3 -virtuaalilaseille.