Uusi Paranormal Activity -elokuva saapuu Paramount -suoratoistopalveluun sopivasti Halloweenina Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Paranormal Activity -elokuva saapuu Paramount -suoratoistopalveluun sopivasti Halloweenina

juhlistaa Halloweenia julkistamalla Paranormal Activity: Next of Kin -elokuvan, jonka on tuottanut -palkittu Jason Blum (Get Out, BlacKkKlansman, Halloween). Elokuvasarjan uudella osalla on tähän mennessä 850 miljoonan dollarin kansainväliset lipputulot ja se on nähtävillä 29. lokakuuta alkaen yksinoikeudella -suoratoistopalvelussa Pohjoismaissa.

Paranormal Activity: Next of Kin -elokuvassa dokumenttielokuvan tekijä seuraa Margotin (Emily Bader) matkaa suljettuun Amish-yhteisöön, jossa hänen toiveenaan on tutustua kauan kadoksissa olleeseen äitiinsä ja muuhun sukuun. Kummallisten tapahtumien ja löydösten jälkeen hän huomaa pian, että yhteisö, joka toivotti heidät tervetulleeksi kotiinsa, taitaakin piilotella jotain synkkää.

Paranormal Activity: Next of Kin -elokuvan on ohjannut William Eubank ja käsikirjoittanut Christopher Landon. Rooleissa nähdään Emily Bader, Roland Buck III, Dan Lippert ja Henry Ayers-Brown. Elokuvan ovat tuottaneet Jason Blum sekä Oren Peli ja vastaavina tuottajina ovat toimineet Christopher Landon, Steven Schneider ja Jenny Hinkey.

Kommentoi

South Park: Post Covid -elokuvasta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa South Park: Post Covid -elokuvasta saatiin uusi traileri

South Park: Post COVID

Uudesta South Park: Post Covid -elokuvasta on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Elokuvassa nähdään ensimmäistä kertaa sarjan historiassa Kyle, Cartman, Stan ja Kenny aikuisina. Elokuva on sarjan kolmas puraisu koronavirukseen. Syyskuussa 2020 nähtiin The Special ja maaliskuussa 2021 South ParQ Vaccination Special.

Suomessa elokuva saa ensi-iltansa marraskuun 26. päivä yksinoikeudella Paramount+ -suoratoistopalvelussa.

Kommentoi

John Carpenter tekee paluun Halloween-leffasarjaan Kommentit pois päältä artikkelissa John Carpenter tekee paluun Halloween-leffasarjaan

Elokuvantekijä, käsikirjoittaja, muusikko ja säveltäjä on tekemässä paluun -leffasarjaan. Carpenter tekee musiikin lokakuussa ilmestyvälle David Gordon Greenin ohjaamalle Halloween -elokuvalle. Leffan on käsikirjoittanut Jeff Fradley ja Danny McBride yhdessä Greenin kanssa.

Carpenter ei ole työskennellyt -sarjassa sitten vuoden 1982 elokuvan Halloween III.

Kommentoi