Uusi pelikonsoli Mad Box kaahaa lähivuosina haastamaan Xboxin, Nintendon ja PlayStationin Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi pelikonsoli Mad Box kaahaa lähivuosina haastamaan Xboxin, Nintendon ja PlayStationin

-yhtiön toimitusjohtaja Ian Bell on paljastanut, että yritys on parhaillaan kehittämässä itsenäistä pelikonsolia. Tarkempia tietoja laitteistoista ja ohjelmistosta ei ole julkistettu, mutta Bell tarjoaa muutaman tiedon käynnissä olevasta projektista.

Bell paljasti uutisesta ensimmäisenä Twitter-tilinsä kautta kirjoittamalla yksinkertaisesti ”Mad Box on tulossa”. Variety-lehdelle Bell kertoi, että Mad Box ilmestyy todennäköisesti kolmen vuoden kuluessa, ja se tukee 120 kuva/sekunti -tasoista virtuaalitodellisuuspelejä. Konsoli tukee suurinta osaa olemassa olevaa sekä tulevaa virtuaalitodellisuuskuulokkeita, ja lisäksi sen tekniset ominaisuudet vastaavat erittäin nopeaa, kahden vuoden päästä käytettäviä PC:itä.

Slighty Mad Studiosilla on yksityiskohtaiset mallit toteutettuina, mutta niistä ei voi paljastaa enempää. Bell sanoo, että keskustelut komponenttivalmistajien kanssa ovat vasta aikaisessa vaiheessa, ja Slighty Mad Studios aikoo huomioida kaikki varteenotettavat laitteistotoimittajat.

Bellin mielestä peliala on hieman liian monopolinen tai mikro-oligopolinen. Niinpä Mad Boxin tavoitteena on tuoda tervettä kilpailua konsolien maailmaan, joka tällä hetkellä on kolminottelua Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon laitteistojen välillä.

Bell kertoo, että ensimmäiset Mad Boxin mallit paljastetaan neljän tai kuuden viikon kuluessa. Mad Box tullaan julkaisemaan maailmanlaajuisesti kilpailukykyiseen hintaan, jolloin se pärjää tulevien konsolien vertailussa.

Yhtiöllä on lisäksi useita sijoittajia, jotka ovat valmiita tarjoamaan vaadittavaa rahoitusta, jotta tuote saadaan valmiiksi. Slightly Mad Studios on kuitenkin vielä alkutaipaleella, ja se pohtii parhaimmat tarjoukset.

Slighty Mad Studios on tunnettu kisa- ja autosimulaatioista, ja yrityksen julkaisuja ovat - sekä -pelit.

Xbox julkaisee pienen kasan suosikkipelejään pian myös kilpaileville alustoille Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox julkaisee pienen kasan suosikkipelejään pian myös kilpaileville alustoille


Hienoja uutisia Xboxin faneille: neljä suosittua -peliä saapuu Switchille ja Sonyn alustoille tänä keväänä!

Xbox ilmoitti, että neljä suosittua peliä on tulossa - ja Nintendo-alustoille, mikä laajentaa pelien saatavuutta entisestään. Pelit ovat olleet suosittuja Xbox-alustalla, ja nyt niiden kehittäjät tuovat ne myös muiden pelaajien ulottuville.

Ensimmäisenä listalla on Obsidian Entertainmentin , joka on palkittu ja kriitikoiden ylistämä seikkailupeli. Grafiikat ovat lumoavia ja ottavat inspiraatiota historiasta. Pelin odotetaan saapuvan :lle, :lle ja Nintendo Switchille 22. helmikuuta.

Toinen peli, , on Tango Gameworksin ja Bethesda Softworksin luoma rytmikäs toimintapeli, joka on kerännyt runsaasti palkintoja. Peli on saatavilla PlayStation 5:lle 19. maaliskuuta ja se voi ostaa ennakkoon PlayStation 5:n digitaalisista kaupoista jo tänään 22. helmikuuta alkaen.

Obsidian Entertainmentin on co-op-pelattava selviytymispeli, joka on houkutellut jo yli 20 miljoonaa pelaajaa takapihan seikkailuihin. Peli saapuu PlayStation 4:lle, PlayStation 5:lle ja Nintendo Switchille 16. huhtikuuta. Lisäksi ristiin pelattava crossplay on tulossa Xboxille, PlayStationille, Nintendo Switchille ja PC:lle.

Lopuksi, Rare kehittämä , joka on shared world -seikkailupeli, julkaistaan PlayStation 5:lle 30. huhtikuuta. Peli on ollut valtava menestys, ja se on lumonnut yli 35 miljoonaa pelaajaa ympäri maailman. Ristiin pelattava crossplay Xboxille, PlayStationille ja PC:lle tarjoaa mahdollisuuden sukeltaa eeppisiin merirosvoseikkailuihin yhdessä eri alustoilla pelaavien kavereiden kanssa.

Xbox pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan – vakuuttaa yhtiön toimitusjohtaja Kommentit pois päältä artikkelissa Xbox pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan – vakuuttaa yhtiön toimitusjohtaja

Xbox Series X

pysyy sitoutuneena fyysiseen mediaan, vaikka huhut ja teollisuuden trendit puhuvat digitaalisen jakelun puolesta.

Xboxin johtaja Phil Spencer on kommentoinut viimeaikaisia huhuja, jotka viittaavat siihen, että yritys hylkää fyysiset pelilevyt ja suosii kaikkea digitaalista tulevaisuutta. Vaikka digitaalisen jakelun suosio kasvaa, Spencer vahvisti Xboxin sitoutumisen tarjoamaan fyysistä mediaa rinnakkain digitaalisten vaihtoehtojen kanssa.

Spencerin kommentit tulivat esiin Game File -haastattelussa, jossa hän selvensi, ettei Xbox sulje fyysisen pelin tuotantoyksiköitään, vaan sisäiset muutokset liittyvät yrityksen sisäiseen uudelleenjärjestelyyn. Hän myös korosti, että Xboxin strategia ei perustu täysin digitaaliseen siirtymiseen, vaan fyysinen media pysyy edelleen keskeisenä osana strategiaa.

Vaikka digitaalisen pelaamisen suosio kasvaa, Xbox haluaa palvella sekä digitaalisten että fyysisten tuotteiden käyttäjiä. Tämä tarjoaa pelaajille mahdollisuuden valita omaan mieltymykseensä sopiva formaatti peleilleen.