Uusi pelikonsoli Mad Box kaahaa lähivuosina haastamaan Xboxin, Nintendon ja PlayStationin Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi pelikonsoli Mad Box kaahaa lähivuosina haastamaan Xboxin, Nintendon ja PlayStationin

Slightly Mad Studios -yhtiön toimitusjohtaja Ian Bell on paljastanut, että yritys on parhaillaan kehittämässä itsenäistä pelikonsolia. Tarkempia tietoja laitteistoista ja ohjelmistosta ei ole julkistettu, mutta Bell tarjoaa muutaman tiedon käynnissä olevasta projektista.

Bell paljasti uutisesta ensimmäisenä Twitter-tilinsä kautta kirjoittamalla yksinkertaisesti ” on tulossa”. Variety-lehdelle Bell kertoi, että ilmestyy todennäköisesti kolmen vuoden kuluessa, ja se tukee 120 kuva/sekunti -tasoista virtuaalitodellisuuspelejä. tukee suurinta osaa olemassa olevaa sekä tulevaa virtuaalitodellisuuskuulokkeita, ja lisäksi sen tekniset ominaisuudet vastaavat erittäin nopeaa, kahden vuoden päästä käytettäviä PC:itä.

Slighty Mad Studiosilla on yksityiskohtaiset mallit toteutettuina, mutta niistä ei voi paljastaa enempää. Bell sanoo, että keskustelut komponenttivalmistajien kanssa ovat vasta aikaisessa vaiheessa, ja Slighty Mad Studios aikoo huomioida kaikki varteenotettavat laitteistotoimittajat.

Bellin mielestä peliala on hieman liian monopolinen tai mikro-oligopolinen. Niinpä Mad Boxin tavoitteena on tuoda tervettä kilpailua konsolien maailmaan, joka tällä hetkellä on kolminottelua Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon laitteistojen välillä.

Bell kertoo, että ensimmäiset Mad Boxin mallit paljastetaan neljän tai kuuden viikon kuluessa. tullaan julkaisemaan maailmanlaajuisesti kilpailukykyiseen hintaan, jolloin se pärjää tulevien konsolien vertailussa.

Yhtiöllä on lisäksi useita sijoittajia, jotka ovat valmiita tarjoamaan vaadittavaa rahoitusta, jotta tuote saadaan valmiiksi. Slightly Mad Studios on kuitenkin vielä alkutaipaleella, ja se pohtii parhaimmat tarjoukset.

Slighty Mad Studios on tunnettu kisa- ja autosimulaatioista, ja yrityksen julkaisuja ovat 2- sekä Need for Speed: Shift -pelit.

Kommentoi

Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys saavutti 20 miljoonan pelaajan rajan muuttuessaan ilmaiseksi

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli muuttui hiljattain ilmaispelattavaksi ja saapui samalla vihdoin ja S, Xbox One, sekä Nintendo Switch -konsoleille. Peli onnistui saavuttamaan 20 miljoonan pelaajan rajan ainostaan kahden päivän aikana.

Heti muututtuaan ilmaiseksi pelin palvelimet tukkeutuivat ryntäyksen vuoksi, mutta asiat saatiin korjattua suhteellisen nopeasti.

Samalla peliin saatiin uusi Free For All -kausi, joka toi mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla pystyy ostamaan kosmeettisia kilkkeitä. Päivityksen myötä myös pelin 5 -version pelikokemuksta paranneltiin.

Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

on saatavilla 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi

Fall Guys on nyt pelattavissa ilmaiseksi – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Fall Guys on nyt pelattavissa ilmaiseksi – katso uusi traileri

Fall Guys

Suursuosittu Fall Guys -peli on nyt muuttunut ilmaispelattavaksi. Samalla peli on saapunut vihdoin Xbox Series X ja S, Xbox One, sekä Nintendo Switch -konsoleille. Voit katsoa pelin uuden trailerin alta.

Päivityksen myötä peliin saadaan uusi Free For All -kausi, joka tuo mukanaan uuden kausipassin sekä pelin sisäisen valuutan, jolla voi ostaa kosmeettisia kilkkeitä.

Päivityksen myötä myös pelin PlayStation 5 -version pelikokemuksta on paranneltu. Kaikki pelin versiot eri alustoilla tukevat ristiinpelaamista ja myös eteneminen tallentuu alustojen välillä. Voit siis pelata missä vain ja kenen kanssa tahansa.

PC:lle ja PlayStation 4 -konsolille pelin ostaneet tulevat saamaan Legacy Pack -sisältöpaketin, jonka mukana tulee erityiset Nickname, Nameplate, Regal, Veggie Dog sekä Dwarf -asu.

Epic Games osti alkuvuodesta 2021 Tonic Games Groupin, jonka alle kuuluu Fall Guys -pelin kehittäjä Mediatonic. Tämän myötä peli siirtyy PC:llä Steam -palvelusta Epic Games Storen puolelle.

Fall Guys on saatavilla PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S, Xbox One sekä Nintendo Switch -konsoleille sekä PC:lle.

Kommentoi