Uusi pelikonsoli Mad Box kaahaa lähivuosina haastamaan Xboxin, Nintendon ja PlayStationin Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi pelikonsoli Mad Box kaahaa lähivuosina haastamaan Xboxin, Nintendon ja PlayStationin

Slightly Mad Studios -yhtiön toimitusjohtaja Ian Bell on paljastanut, että yritys on parhaillaan kehittämässä itsenäistä pelikonsolia. Tarkempia tietoja laitteistoista ja ohjelmistosta ei ole julkistettu, mutta Bell tarjoaa muutaman tiedon käynnissä olevasta projektista.

Bell paljasti uutisesta ensimmäisenä -tilinsä kautta kirjoittamalla yksinkertaisesti ” on tulossa”. Variety-lehdelle Bell kertoi, että ilmestyy todennäköisesti kolmen vuoden kuluessa, ja se tukee 120 kuva/sekunti -tasoista virtuaalitodellisuuspelejä. tukee suurinta osaa olemassa olevaa sekä tulevaa virtuaalitodellisuuskuulokkeita, ja lisäksi sen tekniset ominaisuudet vastaavat erittäin nopeaa, kahden vuoden päästä käytettäviä :itä.

Slighty Mad Studiosilla on yksityiskohtaiset mallit toteutettuina, mutta niistä ei voi paljastaa enempää. Bell sanoo, että keskustelut komponenttivalmistajien kanssa ovat vasta aikaisessa vaiheessa, ja Slighty Mad Studios aikoo huomioida kaikki varteenotettavat laitteistotoimittajat.

Bellin mielestä peliala on hieman liian monopolinen tai mikro-oligopolinen. Niinpä Mad Boxin tavoitteena on tuoda tervettä kilpailua konsolien maailmaan, joka tällä hetkellä on kolminottelua Microsoftin Xboxin, Sonyn PlayStationin sekä Nintendon laitteistojen välillä.

Bell kertoo, että ensimmäiset Mad Boxin mallit paljastetaan neljän tai kuuden viikon kuluessa. tullaan julkaisemaan maailmanlaajuisesti kilpailukykyiseen hintaan, jolloin se pärjää tulevien konsolien vertailussa.

Yhtiöllä on lisäksi useita sijoittajia, jotka ovat valmiita tarjoamaan vaadittavaa rahoitusta, jotta tuote saadaan valmiiksi. Slightly Mad Studios on kuitenkin vielä alkutaipaleella, ja se pohtii parhaimmat tarjoukset.

Slighty Mad Studios on tunnettu kisa- ja autosimulaatioista, ja yrityksen julkaisuja ovat 2- sekä Need for Speed: Shift -pelit.

Kommentoi

Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Klassinen Splinter Cell -peli ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Splinter Cell

jakaa parhaillaan ilmaiseksi vuoden Tom Clancy’s Splinter Cell -hiippailupeliä PC:lle.

Pelissä seurataan NSA:n salaisen agentin ja hiippailuekspertin Sam Fisherin edesottamuksia kun tämä etsii kahta kadonnutta yhdysvaltalaista agenttia Georgiassa ja löytää samalla ydinlaitteen.

Alunperin vuonna 2002 ilmestynyt peli on Splinter Cell -pelisarjan ensimmäinen osa ja on toteutettu Unreal Engine 2 -pelimoottorin avulla. Peli ilmestyi alunperin Xboxille ja sai seuraavana vuonna versiot myös 2 ja GameCube -konsoleille sekä PC:lle että OSX:lle.

Voit ladata Splinter Cell -pelin ilmaiseksi PC:lle täältä aina marraskuun 30. päivään asti.

Kommentoi

Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa Kommentit pois päältä artikkelissa Project CARS -pelisarja ei tule saamaan jatkoa

Project CARS 3

EA on kertonut lopettavansa Project CARS -ajopelisarjan. Pelin parissa työskennelleet Slightly Mad Studiosin tiimit siirtyvät muiden pelien pariin.

Project CARS -pelisarja päätyi EA:lle vuonna 2021 kun se osti Codemasters pelistudion Take-Two:n nenän edestä.

Ensimmäinen Project CARS -peli ilmestyi vuonna 2015 ja sai jatkoa 2 -pelin myötä vuonna 2017. Nämä kaksi ensimmäistä peliä poistuivat pelikauppojen listoilta aiemmin tänä vuonna umpeentuneiden auto- ja ratalisenssien myötä.

Pelisarjan viimeisin osa ilmestyi vuonna 2020, mutta ei onnistunut saavuttamaan aiempien pelien suosiota. Project CARS ei myöskään sovi enää EA:n ajopelien portfolioon. EA:lla on mm. Need For Speed, ja F1 -pelisarjat.

Kommentoi