Uusi Samurai Jack -peli kehitteillä Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Samurai Jack -peli kehitteillä

Cartoon Networkilla ja Adult Swimillä pyörineestä suositusta animaatiosarjasta julkaistaan uusi peli vuoden 2020 aikana. on pelisarjan kolmas julkaisu. Kaksi aiempaa julkaisua tapahtuivat jo 2003 ja 2004.

Julkaisutrailerin perusteella ei pysty pelistä paljoakaan kertomaan, mutta nimen perusteella pelin tehtävänä lienee löytää taistelujen välistä portaali jonka avulla Jack voisi matkustaa takaisin omaan aikaansa kukistaakseen Akun. Animaatiosarjassa Aku, joka alkoi vallata maailmaa vankilasta vapauduttuaan, lähetti Jackin tulevaisuuteen turvatakseen oman selustansa.

Samurai Jack: Battle Through Time julkaistaan ilmestyessään :lle, :lle, :lle ja .

IT-suunnittelija ja tietojärjestelmätieteiden opiskelija

Kommentoi

League of Legends korttipeli Legends of Runeterra ilmestyy huhtikuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa League of Legends korttipeli Legends of Runeterra ilmestyy huhtikuun lopulla

Legends of Runeterra

Riot Gamesin League of Legends -maailmaan sijoittuva korttipeli Legends of Runeterra ilmestyy lopullisesti huhtikuun 30. päivä. Peli on parhaillaan avoimessa kokeilussa.

Peli on pelattavissa :llä ja iOS sekä Android -mobiililaitteilla, joiden välillä myös ristiinpelaaminen onnistuu. Ilmestyessään pelissä tulee olemaan 120 uutta korttia sekä uusi alue. Yhteensä alueita tulee olemaan siis seitsemän, Championeita 35 ja kortteja yhteensä 400.

Legends of Runeterra on verrattavissa vastaaviin korttipeleihin kuten Heartstone ja Artifact. Tarkoituksena on käyttää manaa, jonka avulla voi käyttää taikakortteja. Kummallakin pelaajalla on 20 energiapistetä, jonka tippuessa nollaan pelaaja häviää.

Legends of Runeterran lisäksi Riot on julkaisemassa myös Valorant -räiskintämoninpeliään, joka on yrityksen vastine Overwatch ja Counter-Strike -peleille. Pelin beta-kokeilujakso alkaa huhtikuussa.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Kaksi pikselipeliä jaossa Steamissä – Khan VS Kahn ja Regions Of Ruin Kommentit pois päältä artikkelissa Kaksi pikselipeliä jaossa Steamissä – Khan VS Kahn ja Regions Of Ruin

Regions of Ruin

Steamissä ilmaispelien jako jatkuu jatkamistaan ja tällä kertaa vuorossa on kaksi pikseligrafiikalla varustettua peliä – strategiapeli Khan VS Kahn ja roolipeli Regions Of Ruin.

Khan VS Kahn

Khan VS Kahn on vuoropohjainen strategiapeli, jossa kaksi heimoa kamppailevat vastakkain. Peli on kuin yhdistelmä eurooppalaisia lautapelejä ja Civilization -pelisarjaa. Voit pelata kavereidesi kanssa samalta koneelta, tai verkossa Steamin moninpelin avulla. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina maanantaihin huhtikuun 6. päivään klo 19.00 asti. Peli on saanut enimmäkseen myönteiset arvostelut Steamissä.

Regions of Ruin ja Sieges -lisäosa

Regions of Ruin on sivusuunnasta kuvattu yhdistelmä roolipeliä ja kaupunginrakentelua. Se on kuin Kingdom -peli yhdistettynä avoimen maailman roolipeliin. Paranna hahmoasi eri taidoilla, kerää loottia ja harvinaisia esineitä, työstä omia esineitä ja tutki ympäröivää maailmaa. Peli on ladattavissa ilmaiseksi aina tiistaihin huhtikuun 7. päivä klo 8.00 asti :lle, OSX:lle ja Linuxille. Myös pelin Sieges -lisäosa on ladattavissa ilmaiseksi. Peliä pelanneet ovat arvostelleet sen Steamissä erittäin myönteisesti.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi