Uusi trailer Zack Snyderin Justice Leaguesta katsottavissa – tältä Jared Leton paluu Jokerin rooliin näyttää Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi trailer Zack Snyderin Justice Leaguesta katsottavissa – tältä Jared Leton paluu Jokerin rooliin näyttää

Zack Snyderin versio vuoden 2017 -elokuvasta on saanut nyt uuden trailerin katsottavaksi. Kyseisellä pätkällä nähdään katsaus siitä, miltä Snyderin versio elokuvasta näyttää.

Trailerin lopussa nähdään myös se, miltä näyttelijä Jared Leton tulkitsema Jokeri näyttää. Leto näytteli hahmoa aikaisemmin vuoden 2016 Suicide Squad -elokuvassa, ja moni on pitänyt hänen tulkitsemaansa ”gangsta-Jokeria” huonona roolisuorituksena.

Snyderin leikkaus Justice Leaguesta nähdään HBO Maxilla 18. maaliskuuta.

Kommentoi

Mortal Kombat -elokuvasta vuoti traileri kaikkien nähtäville – venäjäksi (Päivitetty virallisella trailerilla) Kommentit pois päältä artikkelissa Mortal Kombat -elokuvasta vuoti traileri kaikkien nähtäville – venäjäksi (Päivitetty virallisella trailerilla)

Mortal Kombat

(Päivitetty 18:41 kun Warner Bros. julkisti virallisen trailerin)

HBO Maxille tulevan Mortal Kombatin traileri on vuotanut nettiin venäjänkielisellä dubbauksella.

Videolla nähdään  Liu Kang, Sub Zero, Scorpion ja Sonja Blade repimässä toisiaan kappaleiksi. Trailerilla on nähtävissä myös pieniä vilauksia Shangista, Tsungista, Gorosta, Mileenasta ja jopa Noob Saibotista.

Trailerin perusteella voi sanoa, että elokuvassa taistelut ovat ainakin vähintään yhtä raakoja kuin videopeleissä. Härnäkkeelle on jopa päätynyt tunnettuja fatality-liikkeitä kuten Liu Kangin tulilohikäärmemuuntautuminen sekä Kanon Heart Ender.

Mortal Kombatin on määrä saapua HBO Maxiin ja teattereihin 16. huhtikuuta.

Kommentoi

Jared Leto kertoi Varietylle millaista on näytellä Marvel-elokuvassa – ”Olo on kuin painekattilassa” Kommentit pois päältä artikkelissa Jared Leto kertoi Varietylle millaista on näytellä Marvel-elokuvassa – ”Olo on kuin painekattilassa”

Sonyn Morbius-elokuvassa pääroolia näyttelevä avautui tuntemuksistaan Varietyn Actors on Actors haastatteluohjelmassa.

Pääosin The Little Things -elokuvaan keskittyvässä haastattelussa sivuttiin hieman odotettua Morbius-elokuvaa, jonka julkaisua vastikään lykättiin ensi vuodelle.

Leton mukaan tulevassa Marvel-elokuvassa työskentely on ollut jokseenkin stressaavaa: ”Nämä elokuvat ovat kalliita tehdä, joten päätöksiä pitää tehdä todella nopeasti.”

Hän myös tuumaili kuinka hänestä on ollut mielenkiintoista esittää roolihahmoa, joka on hyvin samankaltainen persoona kuin hän itse. ”On toisaalta ollut mukavaa esittää roolihahmoa, joka on lähempänä itseäni kuin monet muut roolini. Tohtori Michael Morbius käyttäytyy ja puhuu hyvin samankaltaisesti kuin minä itse.”

Haastattelun voitte katsoa kokonaisuudessaan alla olevasta videosta

Kommentoi