Uusi traileri esittelee rosvosimulaattorin jatko-osaa – Thief Simulator 2 on pitkäkyntisen paratiisi Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi traileri esittelee rosvosimulaattorin jatko-osaa – Thief Simulator 2 on pitkäkyntisen paratiisi

on jatko-osa osa puolalaisen pelikehittäjä Noble Muffinssin simulaatiovideopelille . Tosin tällä kertaa kehityksestä vastaa . sen sijaan työstää toista ryöstelyyn keskittyvää American Thetf 80s -peliä.

Ensimmäisessä rosvosimulaatiossa pelaaja joutui mafioson pakottomana suorittamaan joukon rikoksia. Thief Simulator -peli sai hyvät arvostelut ja nousi Steamin myydyimpien pelien listan kärkeen julkaisunsa myötä. Jatko-osa tuo mukanaan uusia kohteita ryöstettäväksi, kuten ravintoloita ja pankkeja. Kävelyn käydessä puuduttavaksi voi pelissä kähveltää itselleen myös kulkuneuvon, joka alkuun saattaa olla hieman ruosteisempi kärry, mutta osia myydessä sekä pisteitä kerätessä voi pelaaja päästä käsiksi jopa arvokkaisiin urheiluautoihin.

Trailerissa nähdään esimerkiksi hiippailua omakotitalossa rahasalkkujen perässä sekä varastettujen tietokoneiden ja moottoreiden kaupittelua. Kähvellettyä tavaraa voi myydä eteenpäin ja ostaa näin itselleen päivityksiä tuleviin keikkoihin. Pelin edetessä tehtävät muuttuvat entistä haastavammiksi, joka koulii pelaajan taskuvarkaasta kokeneeksi ryöstelijäksi. Thief Simulator 2 on tarkoitus julkaista PC:llä ensi vuoden puolella ja konsoleilla alustavasti vuonna 2023. Ryöstelystä innostuneille Noble Muffins on ilmoittanut julkaisevansa American Theft 80s -pelin vielä tämän vuoden puolella.

Bloodborne ja Mario Kart yhdistyvät Nightmare Kart -pelissä – ladattavissa nyt ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Bloodborne ja Mario Kart yhdistyvät Nightmare Kart -pelissä – ladattavissa nyt ilmaiseksi

Nightmare Kart

Mitä saadaan kun yhdistetään verinen taistelupeli sekä klassikko autokisailu ja koko komeus tyylitellään ensimmäisen PlayStationin tyylille? Vastauksena on , joka on nyt ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

Uutisoimme taannoin Bloodborne Kart nimisestä projektista, josta saatiin ennakkovideoita vuonna 2022. Nyt projekti on julkaistu ja siitä pääsee nauttimaan täysin ilmaiseksi. LWMedian kehittämä peli tarjoaa karmean ja vauhdikkaan ajoelämyksen goottilaishenipäissä ympäristöissä.

Nightmare Kartissa pelaajat ohjaavat vasten tahtoaan hirviömetsästäjiä, jotka kilpailevat toisiaan vastaan höyrykäyttöisillä kulkupeleillä. Valittavana on 12 uniikkia ajoneuvoa ja Mario Kartin tapaan aseet ja erikoiskyvyt ovat olennainen osa kilpailua. Pelaajat voivat vauhdittaa menoaan teurastamalla hirviöitä ja driftaamalla keräten eetteriä. Kampanjamoodin läpäisemällä pelaajat avaavat pelin salaisuuksia ja kohtaavat haastavia loppuvastustajia.

Vaikka Nightmare Kart on ilmainen peli, kehittäjät toivovat lahjoituksia. Näin pelaajat voivat tukea pelin kehitystä, jos ovat tykästyneet verisestä ajopelistä. Nightmare Kartin sisältö ei sovellu kaikenikäisille, sillä pelissä on runsaasti väkivaltaa ja verta.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Erikoinen bilepeli The Great Party Game Sportsfriends on nyt ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Erikoinen bilepeli The Great Party Game Sportsfriends on nyt ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

The Great Party Game Sportsfriends

Kaipaatko sopivaa moninpeliä, jota voi nauttia kotisohvalta yhdessä kavereiden kanssa. Hauska on parhaillaan jaossa ilmaiseksi Steamissä :lle! Peli siirtyi ilmaisjakoon toukokuun lopulla, joten nyt on loistava tilaisuus kokeilla hieman erilaista partypeliä.

Sportsfriends ei ole mikään tavallinen bilepeli. Se sisältää useamman erilaisen urheilulajin parodiointia, joissa hinkataan voitosta mitä omituisimmin keinoin. Mukana on muun muassa värikkään retrotyylinen taistelupeli BaraBariBall, QWOP-tyylinen Super Pole Riders -sätkynukkekisa ja hurjaa pallonkuljetusta tarjoava Hokra.

Peli on saanut aikoinaan hyviä arvosteluja, joten kannattaa ehdottomasti tsekata se ilmaiseksi Steamin kautta.