Uusi traileri esittelee rosvosimulaattorin jatko-osaa – Thief Simulator 2 on pitkäkyntisen paratiisi Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi traileri esittelee rosvosimulaattorin jatko-osaa – Thief Simulator 2 on pitkäkyntisen paratiisi

Thief Simulator 2 on jatko-osa osa puolalaisen pelikehittäjä Noble Muffinssin simulaatiovideopelille Thief Simulator. Tosin tällä kertaa kehityksestä vastaa MrCiastku. Noble Muffins sen sijaan työstää toista ryöstelyyn keskittyvää American Thetf 80s -peliä.

Ensimmäisessä rosvosimulaatiossa pelaaja joutui mafioson pakottomana suorittamaan joukon rikoksia. Thief Simulator -peli sai hyvät arvostelut ja nousi Steamin myydyimpien pelien listan kärkeen julkaisunsa myötä. Jatko-osa tuo mukanaan uusia kohteita ryöstettäväksi, kuten ravintoloita ja pankkeja. Kävelyn käydessä puuduttavaksi voi pelissä kähveltää itselleen myös kulkuneuvon, joka alkuun saattaa olla hieman ruosteisempi kärry, mutta osia myydessä sekä pisteitä kerätessä voi pelaaja päästä käsiksi jopa arvokkaisiin urheiluautoihin.

Trailerissa nähdään esimerkiksi hiippailua omakotitalossa rahasalkkujen perässä sekä varastettujen tietokoneiden ja moottoreiden kaupittelua. Kähvellettyä tavaraa voi myydä eteenpäin ja ostaa näin itselleen päivityksiä tuleviin keikkoihin. Pelin edetessä tehtävät muuttuvat entistä haastavammiksi, joka koulii pelaajan taskuvarkaasta kokeneeksi ryöstelijäksi. Thief Simulator 2 on tarkoitus julkaista PC:llä ensi vuoden puolella ja konsoleilla alustavasti vuonna 2023. Ryöstelystä innostuneille Noble Muffins on ilmoittanut julkaisevansa American Theft 80s -pelin vielä tämän vuoden puolella.

Kommentoi

Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim -pelin uudesta Mistlands -biomista saatiin animoitu julkaisutraileri

Valheim

on julkaissut vihdoin suositun Valheim -pelin uuden Mistlands -biomin ja nyt siitä on saatu animoitu traileri.

Mistlands -biomissa keskitytään enemmän seikkailemiseen kuin tukikohdan rakentamiseen. Mukana on uudentyyppinen luolasto, uusia pelimekaniikoita ja vastustajia.

ja Mistland -lisäosa on parhaillaan saatavilla :lle, OSX:lle ja Linuxille Steam Early Accessin kautta. Peli on parhaillaan 30% alennuksessa.

Kommentoi

X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa X-Plane 12 -lentosimulaatio ilmestyy joulukuussa – katso uusi traileri

X-Plane 12

tuo lentosimulaation realismin seuraavalle tasolle. Kehittäjä Laminar Research on julkaissut upouuden trailerin, joka näyttää ultrarealistisen lentosimulaation tulevaisuuden, jossa kaikki perustuu todelliseen fysiikkaan.

Simulaattori sisältää 18 ainutlaatuista lentokonemallia, yksityiskohtaiset maisemat sekä yli 17 000 lentoasemaa ympäri maailmaa. Mukana on myös uudet maastotekstuurit, torneilla ja päällyste-efekteillä, jotka parantavat realistisuutta. julkaistaan joulukuussa 2022 :lle, Macille ja Linuxille.

on realistisin ja tehokkain lentosimulaattori, jossa on tarkat ilma-alusjärjestelmät ja mukaansatempaava pelimaailma. Pelin kehityksessä ovat olleet mukana oikeat lentäjät ja insinöörit. Peli on suunnattu kaikille jotka kaipaavat realistista lentosimulaatiokokemusta.

Mukana on mm.

  • Tilavuustekniset 3D-pilvet
  • Fysiikkaan perustuva fotometrinen valaistusmalli
  • 18 lentokonetta – Piper Cubista Airbus A330:een.
  • Maailmanlaajuinen 3D-vesi
  • Uudelleenkirjoitettu tekoäly-lennonjohtojärjestelmä
  • Maailmanlaajuiset 3D-metsät
  • Vuodenaikatekstuurit ja sääefektit
  • Uudistetut todelliset säätiedot sekä renderöinti

on parhaillaan saatavissa Early Access -tilassa :lle. Pelin on määrä ilmestyä virallisesti joulukuussa.

Kommentoi