Uusin Humble Bundle tarjoilee Arma ja DayZ -räiskintäpelejä pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusin Humble Bundle tarjoilee Arma ja DayZ -räiskintäpelejä pikkurahalla 98

on tarjoilee uusimmalla pelipaketillaan Bohemia Interactiven pelejä edullisesti. Pakettiin kuuluu mm. , , and , , sekä .

Koko paketti sisältää yhteensä 11 peliä joiden arvo lähes 300€.

Alle eurolla saat seuraavat pelit:

Vähän yli 10€:lla saat edeltämainittujen lisäksi myös nämä pelit:

Noin 18€:lla saat kaikkien aiempien pelien lisäksi myös nämä:

Ja pulittamalla vähän yli 26€ saat kaiken tämän lisäksi myös DayZ -selviytymispelin.

Voit ostaa Humble Bundle 2019 -paketin täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Nyt se on varmaa – Red Dead Redemption 2 saapuu Steamiin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Nyt se on varmaa – Red Dead Redemption 2 saapuu Steamiin ensi viikolla 67

Red Dead Redemption 2

PC pelaajat pääsivät huokaisemaan helpotuksesta kun Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio vihdoin ilmestyi marraskuun alussa. Toki alku ei PC:llä ihan ruusuinen ollut ja osa jäi kaipaamaan Steam -versiota ilman tarkkaa julkaisuajankohtaa. Nyt tuo ajankohta on selvillä, peli saapuu Steam -palveluun joulukuun 5. päivä.

PC versio toi paljon uusia ominaisuuksia ja säädettävyyttä grafiikoihin kuten: paremman piirtoetäisyyden, paremmat varjot ja valaistuksen, täysin uuden ruohon ja turkin mallinnuksen sekä paljon muuta. Myös pelin tarina sai lisää sisältöä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Humble Bundle tarjoaa tukun Sonic pelejä pilkkahintaan Kommentit pois päältä artikkelissa Humble Bundle tarjoaa tukun Sonic pelejä pilkkahintaan 43

Sonic Forces

Nyt kun Sonic huuma tuntuu olevan korkeimmillaan, tarjoilee uusimmassa paketissaan 11 pelin Sonic -kokoelman. Kokoelma sisältää vauhtisiilen klassisia ja uudempiakin seikkailuja kuten Sonic 3 & Knuckles, Sonic CD sekä Sonic Mania.

Maksamalla vähän alta euron saat seuraavat pelit:

 • Sonic Adventure DX
 • Sonic Adventure 2 (+Battle DLC)
 • Sonic 3 & Knuckles
 • Sonic CD
 • Sonic the Hedgehog – Episode 1

Pulittamalla vähän yli 5 euroa saat edellämainittujen pelien lisäksi myös nämä:

 • Sonic Generations Collection
 • Sonic Lost World
 • Sonic the Hedgehog 4 – Episode 2
 • Sonic & Sega All-Stars Racing

Ja jos haluat kaikki 11 peliä maksat n. 9 euroa niin saat lisäksi nämä:

 • Sonic Mania (+Encore DLC)
 • Sonic Forces

Kaikki pelit ovat Steam -yhteensopivia ja toimivat ainoastaan PC:llä. Voit ostaa paketin Humble Storesta aina joulukuun 17. päivä asti.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Facebook osti suositun Beat Saber VR-pelin kehittäjän Kommentit pois päältä artikkelissa Facebook osti suositun Beat Saber VR-pelin kehittäjän 57

Beat Saber

Facebook on ostanut suositun Beat Saber VR-pelin kehittäjän Beat Gamesin ja sulauttanut sen osaksi Oculus Studiota. Beat Gamesin odotetaan kuitenkin toimivan itsenäisen pelifirman tapaisesti yrityksen sisällä ja se jatkaa Beat Saber -pelin kehitystä jatkossakin.

Peli tulee saamaan odotetun 360° tasojen päivityksen joulukuussa ja tulee saamaan myös uutta musiikkia vielä tämän vuoden puolella. Peli ei suinkaan ole siirtymässä Oculukselle vaan tuki olemassa olevilla alustoilla jatkuu.

Suuren suosion saanut Beat Saber ylitti miljoonan myydyn pelin rajan alkuvuodesta 2019. Voit lukea lisää hankinnasta täältä.

Beat Saber on parhaillaan saatavilla Playstation 4 -konsolille, Oculus Quest -laitteelle sekä PC:lle Steamin ja Humble Storen kautta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi