Uusin Humble Bundle tarjoilee Arma ja DayZ -räiskintäpelejä pikkurahalla Kommentit pois päältä artikkelissa Uusin Humble Bundle tarjoilee Arma ja DayZ -räiskintäpelejä pikkurahalla 46

on tarjoilee uusimmalla pelipaketillaan Bohemia Interactiven pelejä edullisesti. Pakettiin kuuluu mm. , , and , , sekä DayZ.

Koko paketti sisältää yhteensä 11 peliä joiden arvo lähes 300€.

Alle eurolla saat seuraavat pelit:

Vähän yli 10€:lla saat edeltämainittujen lisäksi myös nämä pelit:

Noin 18€:lla saat kaikkien aiempien pelien lisäksi myös nämä:

Ja pulittamalla vähän yli 26€ saat kaiken tämän lisäksi myös DayZ -selviytymispelin.

Voit ostaa Humble Bundle Bohemia Interactive 2019 -paketin täältä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Strategiapeli Age of Wonders III ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta Kommentit pois päältä artikkelissa Strategiapeli Age of Wonders III ladattavissa ilmaiseksi Humble Storesta 52

Vuonna 2014 ilmestynyt vuoropohjainen fantasiastrategiapeli Age of Wonders III on ladattavissa ilmaiseksi Humble Bundlen Storesta.

Ensimmäinen Age of Wonders ilmestyi vuonna 1999. Jatko-osa Age of Wonders III yhdistelee imperiumin rakentelua, roolipeliä sekä sodankäyntiä.

Age of Wonders III on ladattavissa vielä päivän verran Humble Storesta PC, OSX sekä Linux -käyttöjärjestelmille.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Tekken 7 ja Project CARS saatavilla edullisesti uusimman Humble Bundlen mukana Kommentit pois päältä artikkelissa Tekken 7 ja Project CARS saatavilla edullisesti uusimman Humble Bundlen mukana 70

Uusin Humble Storen Bundle tarjoilee japanilaisen Bandai Namco pelitalon pelejä pilkkahintaan. Mukana on mm. tappelupeli Tekken 7 ja ajoepli Project CARS.

Pelipaketti on ladattavissa huhtikuun 23. päivään asti.

Maksamalla n. 0,89€ saat ENSLAVED™: Odyssey to the West, PAC-MAN Championship Edition DX sekä Impact Winter -pelit.

Noin 8,74€ pulittamalla saat aiempien lisäksi myös seuraavat pelit: Little Nightmares, 11-11 Memories Retold, Get Even sekä Project CARS.

Mikäli maksat n. 13,34€ niin saat edellisten lisäksi GOD EATER 2 Rage Burst ja SWORD ART ONLINE: Fatal Bullet -pelit.

Jos haluat kaikki edellä mainitut pelit sekä Tekken 7, joudut maksamaan n. 22,24€.

Voit ostaa paketin täältä.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi

Seikkailupelit Oxenfree ja Tacoma ladattavissa ilmaiseksi Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelit Oxenfree ja Tacoma ladattavissa ilmaiseksi 72

Oxenfree

Yliluonnollinen mysteeripeli Oxenfree on nyt ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta. Vuonna 2016 ilmestyneen pelin on kehittänyt yhdysvaltalainen Night School Studio.

Tarinavetoisessa seikkailupelissä teini-ikäisten viikonloppu saarella keskeytyy hirvittävällä tavalla kun ryhmä vapauttaa yliluonnollisen voiman.

Oxenfree on ladattavissa ilmaiseksi Epic Games Storesta maaliskuun 21. – huhtikuun 4. päivä.

Tacoma

Myös tarinavetoinen sci-fi seikkailupeli Tacoma on ladattavissa ilmaiseksi Humble Storen kautta. Pelin on tuottanut Gone Home -pelistä tunnettu yhdysvaltalainen Fullbright.

Peli sijoittuu Tacoma -avarussasemalle ja vuoteen 2088. Tehtävänäsi on selvittää mitä tapahtui avaruusaseman miehistölle.

Voit ladata Tacoman Humble Storesta.

Sivuston perustaja ja toimittaja.

Kommentoi