Valheim on myynyt jo 6.8 miljoonaa kopiota – julkaisija uskoo myynnin jatkuvan vahvana Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim on myynyt jo 6.8 miljoonaa kopiota – julkaisija uskoo myynnin jatkuvan vahvana

Viikinkiselviytymispeli on myynyt helmikuun Early Access -julkaisun jälkeen jo huimat 6.8 miljoonaa kopiota. Julkaisija Coffee Stainsin emoyhtiö Embracerin Group uskoo Iron Gate Studiosin pelin myyvän vielä noin 1.2 miljoonaa kesäkuun loppuun mennessä.

”Coffee Stain saavutti ennätyksellisen tuloksen menneellä neljänneksellä jättimäiseen suosioon nousseen Valheim -selviytymispelin myötä.” kommentoi tulosta. ”Iron Gate on luonnut todella uskomattoman pelin, joka on saavuttanut valtaisin suosion maailmanlaajuisesti ja on samalla yksi Steamin historian suosituimpia pelejä.”

Uutisoimme aiemmin Valheim -selviytymispelin uusimmasta päivityksestä.  on saatavilla :lle Steamin Early Accessin kautta.

Kommentoi

Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Battalion: Legacy ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Battalion: Legacy

Toiseen maailmansotaan sijoittuva moninpeliräiskintä on ladattavissa ilmaiseksi :lle Steamistä.

on viimeisin versio vuonna 2018 ilmestyneestä Battalion 1944 -pelistä. Versioon on paranneltu mm. lukuisia bugeja kuten palvelinvalikkoa. Lisäksi pelissä on uusi ryhmittymä, uusia aseita sekä klassinen Search & Destroy -pelitila. Myös pelin käyttöliittymää on päivitetty.

Pelistä piti alunperin tulla myös konsoliversio, mutta sen kehitys on lopetettu samassa kun yhteistyö Square Enixin kanssa on päättynyt.

Voit ladata pelin ilmaiseksi :lle Steamistä.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi