Valheim sai ensimmäisen persoonan modin Kommentit pois päältä artikkelissa Valheim sai ensimmäisen persoonan modin

Valheim

Äärimmäisen nopeasti suureen suosioon noussut viikinkiselviytymispeli on saanut modin, joka tuo peliin ensimmäisen persoonan tilan.

Normaalisti kolmannesta persoonasta pelistä pelattava peli toimii vallan mainiosti myös ensimmäisestä persoonasta.

Vaikka peli ei virallisesti tue modeja, löytyy First Person View -modi kuitenkin NexusMods -sivustolta. Toimiakseen modi vaatii myös toisen BepInExPack -modin, jonka asentaminen on myöskin melko vaivatonta.

Modi ei ole vielä kokonaan valmis ja esimerkiksi taistelu on vielä hieman haastavaa. Mikäli haluat kokeilla modia, voit ladata sen täältä.

on parhaillaan saatavilla Steamin Early Accessista.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio on saamassa oman version PlayStation 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Limited, joka tunnetaan mm. sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa :lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

saapuu PlayStation 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 -messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi