Valmistautuminen Brawlhalla-maailmanmestaruuskilpailuihin on alkanut Kommentit pois päältä artikkelissa Valmistautuminen Brawlhalla-maailmanmestaruuskilpailuihin on alkanut

Brawlhalla

-taistelupelin kilpapelikausi 2023 huipentuu maailmanmestaruuskisoihin marraskuussa. Kaikkiaan luvassa on miljoonan dollarin arvoinen palkintopotti, joka jakautuu sekä mestaruuskisoihin että sen erilaisiin karsintakisoihin. Winter Championship -tapahtuma alkaa 3. helmikuuta 2023 ja kerää mukaan pelin kilpailulliset virtuaalitaistelijat, jotka ottelevat kisapaikastaan neljässä kausittaisessa verkkotapahtumassa.

Näistä tapahtumista parhaat pelaajat Euroopasta sekä Pohjois- ja Etelä-Amerikasta pääsevät osallistumaan pelin Seasonal Royales -kisoihin Atlantaan.

Kausittaisten mestaruustapahtumien ja henkilökohtaisten kutsutapahtumien lisäksi luvassa on kolme pelitapahtumaa, joiden tarkemmat tiedot ilmoitetaan myöhemmin.

Pelin kisakausi huipentuu Brawlhallan maailmanmestaruuskisoihin eli BCX-tapahtumaan marraskuussa 2023. BCX 2023 on avoin turnaus, johon kaikenlaiset pelaajat amatööreistä ammattilaisiin voivat ilmoittautua. Luvassa on sekä yksittäisen ottelijan että paritaistelijoiden kisamuotoja. Varsinaisen maailmanmestaruustapahtuman lisäksi BCX 2023 on ainutlaatuinen messu- ja yhteisötapahtuma kaikille pelin faneille kokemus- ja osaamistasoon katsomatta. Mukana menossa onkin kaikenlaisia pientapahtumia, pelijulkistuksia ja paljon muuta kivaa tekemistä pelin faneille.

Winter Championship -kisoihin voi rekisteröityä osoitteessa täällä.

Peli on ladattavissa ilmaiseksi sekä PlayStation 5, PlayStation 4, Series X ja S, ja Switch -konsoleille että :lle. Lisäksi peli on saatavilla mobiililaitteille.

Kommentoi

The Last of Us -sarja tulee saamaan toisen kauden Kommentit pois päältä artikkelissa The Last of Us -sarja tulee saamaan toisen kauden

The Last of Us

:n The Last of Us -peleihin perustuva alkuvuodesta käynnistynyt tv-sarja on saamassa virallisesti jatkoa toisen kauden myötä. Aiheesta kertoi ensimmäisen Bloody Disgusting sivusto.

Sarjan ensimmäinen kausi perustuu pitkälti pelisarjan ensimmäisen osaan ja oletettavasti toinen kausi tulee keskittymään tarinaltaan jatko-osaan.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 2013 ja odotettu jatko-osa saapui Playstation 4 -konsolille kesäkuun 19. päivä.

The Last of Us -sarja on katsottavissa Max -suoratoistopalvelusta.

 • Jaksot 1-3: Katsottavissa nyt
 • Jakso 4: Sunnuntai Helmikuu 5
 • Jakso 5: Sunnuntai Helmikuu 12
 • Jakso 6: Sunnuntai Helmikuu 19
 • Jakso 7: Sunnuntai Helmikuu 26
 • Jakso 8: Sunnuntai Maaliskuu 5
 • Jakso 9: Sunnuntai Maaliskuu 12

Kommentoi

Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia selviytymispelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Chernobylite

Humble Bundle tarjoilee parhaillaan edullista pelipakettia, joka sisältää erinomaisia selviytymispelejä kuten Chernobylite: Enhanced Edition, 2: Juggernaut Edition, sekä The Long Dark.

Paketti maksaa yhteensä 13,85 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

 • Chernobylite: Enhanced Edition
 • 2: Juggernaut Edition
 • The Long Dark: Survival Edition
 • Volcanoids
 • SurrounDead

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle. Osa peleistä toimii myös ja OSX alustoilla. Paketti on hankittavissa 10. helmikuuta asti.

Kommentoi