Valorant Champions Tour -turnaukset pidetään Kööpenhaminassa ja Istanbulissa Kommentit pois päältä artikkelissa Valorant Champions Tour -turnaukset pidetään Kööpenhaminassa ja Istanbulissa

Valorant

Riota on paljastanut -pelin Masters and Champions -kisan finaalit, jotka pidetään Kööpenhaminassa ja Istanbulissa.

Kööpenhaminassa kisaavat Stage 2 Challengerin parhaimmat joukkueet heinäkuun 10-24. päivä. Yhteensä joukkueita on 12 ja ne kisaavat VCT pisteistä, palkinnoista ja kunniasta.

Champions Tour tuodaan päätökseen Istanbulin finaalissa, joka järjestetään syyskuun 2.-18. päivä. Finaalissa yhteensä 16 joukkuetta ympäri maailmaa kisaa Valorant World Champion -tittelistä.

Lisätietoa molemmista kisoista julkaistaan tulevien viikkojen aikana.

Pelialan ahdinko jatkuu – nyt myös Riot Games irtisanoo työntekijöitään tuntuvasti Kommentit pois päältä artikkelissa Pelialan ahdinko jatkuu – nyt myös Riot Games irtisanoo työntekijöitään tuntuvasti

Riot Games

Päätöksellä, joka on järkyttänyt pelaajayhteisöä, ilmoitti irtisanovansa 530 työntekijää eli noin 11% maailmanlaajuisesta työvoimastaan.

Irtisanomiset ovat osa laajempaa uudelleenjärjestelyponnistelua, joka näkee myös yhtiön lopettavan Riot Forge -brändinsä, osaston, joka julkaisi kolmansien osapuolten studiossa tuotettuja pelejä käyttäen Riotin immateriaalioikeuksia.

Riot Gamesin toimitusjohtaja A. Dylan Jadeja totesi henkilökunnalleen lähettämässään kirjeessä, että irtisanomiset ovat välttämättömiä ”keskittääksemme liiketoimintaamme ja keskittääksemme ponnistelumme asioihin, jotka tuovat eniten pelaajarvoa.” Hän sanoi yhtiön tehneen ”useita suuria panostuksia” viime vuosina, mutta osa näistä sijoituksista ei ole tuottanut odotettua tulosta. Tämän seurauksena yhtiön kulut ovat kasvaneet kestämättömiksi.

Jadeja sanoi, että irtisanomiset alkavat tällä viikolla ja ne saadaan päätökseen lähiviikkojen aikana. Riot tarjoaa kuuden kuukauden palkan vähimmäistasoa kaikille irtisanotuille työntekijöille sekä käteispalkkioita ja muita etuja.

Irtisanomiset tulevat peliteollisuuden kohdatessa useita haasteita, mukaan lukien studioiden sulkemiset, projektien peruutukset ja teollisuuden rahoituksen lasku. Viime vuonna arviolta 10 000 ihmistä menetti työpaikkansa peliteollisuudessa, ja määrä lähestyy jo 4 000 ensimmäisenä kuukautena vuonna 2024.

Lähde: Riot Games

Riot Games esittelee Heartsteel-virtuaalibändin – mukana uudistetut League of Legends -mestarit Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games esittelee Heartsteel-virtuaalibändin – mukana uudistetut League of Legends -mestarit

Johtava videopelien kehittäjä ja julkaisija Riot Games paljasti tänään aivan uuden -nimisen virtuaalibändin. Virtuaalibändissä nähdään uudelleen kuvitettuja versioita suosituista League of Legends -mestareista.

Bändin jäseniin kuuluvat Ezreal (laulaja), Kayn (räppääjä, soittaja), Aphelios (soittaja, lauluntekijä), Yone (tuottaja), K'Sante (varajohtaja, laulaja) ja Sett (varajohtaja, räppääjä).

HEARTSTEEL on Musicin (RGM) uusin ryhmä. RGM tunnetaan johtavasta asemastaan virtuaalisessa taiteessa ja fanien suosikeista, kuten esimerkiksi K/DA, Pentakill, True Damage ja muut.

Faneilla on mahdollisuus katsoa ”PARANOIA” -musiikkivideo YouTubessa tai kuunnella kappale kaikilla suurimmilla musiikintoistoalustoilla maanantaina 23. lokakuuta klo 18.00.