Valorantin uusi ruohonjuuritason e-urheilu-sarja käynnistyy Pohjoismaissa Kommentit pois päältä artikkelissa Valorantin uusi ruohonjuuritason e-urheilu-sarja käynnistyy Pohjoismaissa

Valorant

käynnistää yhdessä Riot Gamesin kanssa Beaconin, kilpailullisen -pelisarjan Pohjois-Euroopan alueella. Alueellinen kilpailu täyttää kuilun ottelunmuodostuksen ja laajemman Valorant-ekosysteemin välillä ja luo aivan uusia väyliä pelaajille Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Pohjoismaissa.

”Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Promod Esportsin kanssa Beaconin lanseeraamisessa, joka tarjoaa uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia Pohjois-Euroopan kilpailullisille Valorant-pelaajille. Odotamme innolla, että saamme toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi Valorant e-urheilun pariin!”

Will Attwood, Riot Gamesin Pohjois-Euroopan kilpailukokemuspäällikkö

Beaconissa on vuosittain kaksi lohkoa, joista kumpikin koostuu lukuisista kolmannen osapuolen järjestämistä turnauksista, joissa joukkueet saavat pisteitä suoritustensa perusteella. Pisteiden perusteella määritetään jako ja sijoitus Circuit Finals -loppuotteluihin kunkin osion lopussa. Kun jokaisessa piirifinaalissa on useita divisioonia, kaikentasoisilla pelaajilla on mahdollisuus päästä suuriin finaaleihin ja saada selvä näyttö siitä, miten he pärjäävät koko alueen pelaajia vastaan.

Pohjois-Euroopan alueellisen liigan (Polaris) lisenssin haltijoina Promodilla on hyvät mahdollisuudet laajentaa nykyistä Valorant Esports -ekosysteemiä Beaconiin, joka toimii uutena porttina kilpailulliseen pelaamiseen Irlannissa, Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa.

”Pelaajan matka e-urheilussa alkaa pienistä yhteisöistä, jotka kilpailevat keskenään, ja tämä on edelleen tärkeä osa e-urheilua. Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Riot Gamesin kanssa luodaksemme ja hallinnoidaksemme tätä ponnahduslautaa pelaajille Pohjois-Euroopassa, ja samalla voimme tehdä yhteistyötä fantastisten yhteisöjen ja olemassa olevien kilpailujen kanssa, jotta pelaajille voidaan tarjota monia mahdollisia reittejä tulla seuraavaksi supertähdeksi.” – Rob Black, toimitusjohtaja, Promod Esports

Promod tekee yhteistyötä Riot Gamesin, turnausjärjestäjien ja Valorant-yhteisöjen kanssa turnausten järjestämiseksi Pohjois-Euroopan alueella. Lohko 1:n aikana Valorant-yhteisö The GooseHouse (11. ja 12. kesäkuuta) ja e-urheilu-pelialusta LeaguesGG (25. ja 26. kesäkuuta) isännöivät omia online-turnauksiaan, joiden tarkemmat yksityiskohdat paljastetaan lähiviikkoina.

Dreamhack Summer (18. – 20. kesäkuuta) ja EPIC36 (8. – 10. heinäkuuta) ovat LAN-kilpailut osallistuville pelaajille luoden yhdistelmän tapoja kerätä piiripisteitä.

Beaconin ensimmäiset Circuit Finals -kilpailut järjestetään 19.-20. elokuuta, ja ne koostuvat kolmesta kilpailusarjasta. Kaikkien divisioonien kesken jaetaan 10 000 euron palkintopotti, ja joukkueet kilpailevat pudotuspelissä divisioonien mestaruudesta.

Lisätietoja Beaconista, soveltuvista turnauksista ja piirin finaalitiedoista saat Polarisin Twitteristä, Instagramista ja Facebookista tai viralliselta Beacon-sivustolta.

Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Skull and Bones -merirosvopelin ensimmäinen kausi Raging Tides on alkanut – katso traileri

Skull and Bones

on paljastanut tietoa massiivisen merirosvosimulaationsa Skull and Bonesin ensimmäisen kauden sisällöstä. Peli kehittyy ja laajenee jatkuvasti,ensimmäisen pelivuoden aikana. Luvassa on neljä eri tapahtumakauden sisältöä. Ensimmäinen kausi kestää maaliskuun 8. päivään asti.

Ensimmäisen kauden päävastus on Philippe La Peste eli ruttokuningas ja hänen pelottava ”kulkutautien laivastonsa”. Kauden aikana pelaajat kohtaavat uusia vihollisia, kuten rutonkantajalaivoja ja merihirviöitä.

Pelaajien etenemistä mitataan Smuggler Pass -keräilykortilla, joka palkitsee tehtävien ja haasteiden suorittamisesta uusin asein, varustein ja koristein. Smuggler Pass on saatavilla ilmaiseksi, ja erikseen voi ostaa Premium-tason, joka tarjoaa ainutlaatuisia kosmeettisia lisäpalkintoja.

Kauden aikana pelaajat voivat ansaita hahmoilleen ja aluksilleen uusia ominaisuuksia ja lisätarvikkeita. Aiempien kausien tarvikkeita voi hankkia myös myöhemmillä kausilla arvoesineitä valuuttana käyttäen.

on saatavilla sekä - ja /S -pelikonsoleille että -tietokoneille. Tietokoneversiot ovat myynnissä Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoissa. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Street Fighter 6 -taistelupelin turnauksessa miljoonan dollarin pääpalkinto – uusi hahmo pelattavissa

Street Fighter 6

Suositun -taistelupelin Pro Tour 2024 -turnauksessa on jaossa miljoonan dollarin pääpalkinto.

Turnauksessa jatketaan vuonna 2014 alkanutta perinnettä ja mestaruus ratkaistaan Capcom Cup XI -finaalitapahtumassa. Miljoonan dollarin voittopottia on tavoittelemassa maailman huippupelaajat.

Peli on saanut samalla myös uuden pelattavan hahmon, psykoottisen Ed-nyrkkeilijän. Ed on valittavissa kaikissa pelitiloissa sekä Fighting Ground -haasteissa. Hahmolla on myös omat päätehtävät ja tarinalinja.

Street Fighter 6 on saatavilla sekä , ja sekä S -konsoleille, että :lle. Pelin ikäraja on PEGI 12.