Valorantin uusi ruohonjuuritason e-urheilu-sarja käynnistyy Pohjoismaissa Kommentit pois päältä artikkelissa Valorantin uusi ruohonjuuritason e-urheilu-sarja käynnistyy Pohjoismaissa

Valorant

Promod käynnistää yhdessä Riot Gamesin kanssa Beaconin, kilpailullisen -pelisarjan Pohjois-Euroopan alueella. Alueellinen kilpailu täyttää kuilun ottelunmuodostuksen ja laajemman Valorant-ekosysteemin välillä ja luo aivan uusia väyliä pelaajille Isossa-Britanniassa, Irlannissa ja Pohjoismaissa.

”Olemme iloisia voidessamme tehdä yhteistyötä Promod Esportsin kanssa Beaconin lanseeraamisessa, joka tarjoaa uusia ja jännittäviä mahdollisuuksia Pohjois-Euroopan kilpailullisille -pelaajille. Odotamme innolla, että saamme toivottaa uudet pelaajat tervetulleiksi Valorant e-urheilun pariin!”

Will Attwood, Riot Gamesin Pohjois-Euroopan kilpailukokemuspäällikkö

Beaconissa on vuosittain kaksi lohkoa, joista kumpikin koostuu lukuisista kolmannen osapuolen järjestämistä turnauksista, joissa joukkueet saavat pisteitä suoritustensa perusteella. Pisteiden perusteella määritetään jako ja sijoitus Circuit Finals -loppuotteluihin kunkin osion lopussa. Kun jokaisessa piirifinaalissa on useita divisioonia, kaikentasoisilla pelaajilla on mahdollisuus päästä suuriin finaaleihin ja saada selvä näyttö siitä, miten he pärjäävät koko alueen pelaajia vastaan.

Pohjois-Euroopan alueellisen liigan (Polaris) lisenssin haltijoina Promodilla on hyvät mahdollisuudet laajentaa nykyistä Esports -ekosysteemiä Beaconiin, joka toimii uutena porttina kilpailulliseen pelaamiseen Irlannissa, Pohjoismaissa ja Isossa-Britanniassa.

”Pelaajan matka e-urheilussa alkaa pienistä yhteisöistä, jotka kilpailevat keskenään, ja tämä on edelleen tärkeä osa e-urheilua. Olemme ylpeitä voidessamme tehdä yhteistyötä Riot Gamesin kanssa luodaksemme ja hallinnoidaksemme tätä ponnahduslautaa pelaajille Pohjois-Euroopassa, ja samalla voimme tehdä yhteistyötä fantastisten yhteisöjen ja olemassa olevien kilpailujen kanssa, jotta pelaajille voidaan tarjota monia mahdollisia reittejä tulla seuraavaksi supertähdeksi.” – Rob Black, toimitusjohtaja, Promod

Promod tekee yhteistyötä Riot Gamesin, turnausjärjestäjien ja -yhteisöjen kanssa turnausten järjestämiseksi Pohjois-Euroopan alueella. Lohko 1:n aikana Valorant-yhteisö The GooseHouse (11. ja 12. kesäkuuta) ja e-urheilu-pelialusta LeaguesGG (25. ja 26. kesäkuuta) isännöivät omia online-turnauksiaan, joiden tarkemmat yksityiskohdat paljastetaan lähiviikkoina.

Summer (18. – 20. kesäkuuta) ja EPIC36 (8. – 10. heinäkuuta) ovat LAN-kilpailut osallistuville pelaajille luoden yhdistelmän tapoja kerätä piiripisteitä.

Beaconin ensimmäiset Circuit Finals -kilpailut järjestetään 19.-20. elokuuta, ja ne koostuvat kolmesta kilpailusarjasta. Kaikkien divisioonien kesken jaetaan 10 000 euron palkintopotti, ja joukkueet kilpailevat pudotuspelissä divisioonien mestaruudesta.

Lisätietoja Beaconista, soveltuvista turnauksista ja piirin finaalitiedoista saat Polarisin Twitteristä, Instagramista ja Facebookista tai viralliselta Beacon-sivustolta.

Kommentoi

Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Avaruussimulaatio RimWorld saapuu konsoleille heinäkuussa

Suosittu avaruuteen sijoittuva siirtomaasimulaatio on saamassa oman version 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

RimWorld: Console Edition -version taustalla on Limited, joka tunnetaan mm. sekä Rust -pelien konsoliversioiden kehittäjänä.

Peli ilmestyi alunperin Early Access tilassa :lle vuonna 2013 Kickstarter joukkorahoituskampanjan siivittämänä. Lopullisen version peli sai vuonna 2018.

RimWorld: Console Edition saapuu 4 ja One -konsoleille heinäkuun 29. päivä.

Kommentoi

Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Skull & Bones -merirosvopeli ilmestynee marraskuussa

Assassin's Creed IV: Black Flag

Näyttäisi siltä, että Ubisoftin kovasti odotettu Skull & Bones -merirosvopeli ilmestyisi vihdoin marraskuun 8. päivä 2022. Samaisten huhujen mukaan pelistä saataisiin virallinen paljastus ensi viikolla.

Huhujen taustalla on Twitter -tili nimeltään Aggiornamenti Lumia, joka on erikoistunut paljastamaan Xbox ja Windows -kauppojen listauksia ennen kuin ne tulevat virallisesti saataville.

Aiemmin Skull & Bones on saanut ikäluokitukset mm. Brasiliassa, Etelä-Koreassa sekä viimeisimpänä Yhdysvalloissa.

Alunperin Assassin’s Creed: Black Flag -peliin perustuvan Skull & Bones -pelin kehitys alkoi jo vuonna 2013 lisäosana edeltämainittuun peliin. Sittemmin se laajeni täysin omaksi pelikseen ja koki monia muutoksia.

Peli lanseerattiin virallisesti ensimmäisen kerran vuoden 2017 E3-messuilla ja sen piti ilmestyä jo seuraavana vuonna. Pelin julkaisu kuitenkin viivästyi vuosi toisensa jälkeen ja sen kehityskin aloitettiin huhujen mukaan jälleen kerran alusta.

Skull & Bones -peli ilmestynee huhujen mukaan PC:lle ja konsoleille marraskuun 8. päivä 2022.

Kommentoi