Valvella kävi varas – pelejä vietiin lähes 40 000 euron arvosta Kommentit pois päältä artikkelissa Valvella kävi varas – pelejä vietiin lähes 40 000 euron arvosta

Team Fortress 2 Spy

palvelun ja pelien kuten , ja kehittäjä on joutunut useamman murron kohteeksi. Yhteensä varas kävi firman tiloissa luvatta ainakin neljä kertaa ja onnistui saamaan saaliiksi yhteensä melkein 40 000 euron arvosta pelejä ja laitteita.

Varkaudet tapahtuivat viime vuoden puolella mutta Valve nosti syytteet miestä vastaan vasta viime kuussa. Epäilty yritti myydä varastettuja pelejä paikalliseen GameStop -pelikauppaan.

Samainen varas anasti myös FedEx -kuljetusfirman auton heinäkuussa 2018 ja jäi rysänpäältä kiinni. Pitkäkyntinen oli vain viikkoa aieimmin pidätetty muista aiemmista murroista.

Kommentoi

Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Co-op räiskintä GTFO saa uuden The Vessel -rundownin ensi viikolla

GTFO

Ruotsalaisen indiestudio 10 Chambers Collectiven kauhuselviytymisräiskintä GTFO on saamassa uuden The Vessel -rundownin ensi viikon torstaina kesäkuun 11. päivä.

Järjestyksessään pelin kolmas rundown tuo peliin uutta tarinaa, sekä alueen nimeltään Lab. Myös seitsemän tutkimusretkeä on luvassa uusien aseiden ja vastustajien kera.

Pelissä neljä pelaajaa lasketaan synkkään maanalaiseen tyrmään, jota hallinnoi The Warden. Ammuksia on vähän ja vaara vaanii jokaisen nurkan takana. Joudut selviytymään joukkueesi kanssa selvittäen erilaisia tavoitteita. Välillä kannattaa hiippailla ja jotkut tilanteet vaativat rankempia otteita.

GTFO on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa Steamistä PC:lle.

Kommentoi

EA tuo lisää pelejä ja EA Access -palvelun Steamiin tänä kesänä Kommentit pois päältä artikkelissa EA tuo lisää pelejä ja EA Access -palvelun Steamiin tänä kesänä

EA Access

EA on ilmoittanut tuovansa lisää pelejä sekä EA Access -palvelunsa Steamiin tänä kesänä. Yritykset aloittivat yhteistyön jo viime vuoden puolella.

Yhteensä pelejä on tulossa palveluun ostettavaksi 25. Joukossa on pelejä kuten Dragon Age: Inquisition, Dragon Age II, Need For Speed: Rivals, Need For Speed: Heat, Unravel ja Sea of Solitude. Lisää pelejä aiotaan julkaista kesän aikana.

Kaikki nämä ja lisää pelejä tulevat olemaan myös osana EA Access -tilauspalvelua, jonka voi ottaa käyttöön tänä kesänä Steamin kautta. Palvelussa voi pelata EA:n pelejä kuukausimaksua vastaan.

Kommentoi