Valvella kävi varas – pelejä vietiin lähes 40 000 euron arvosta Kommentit pois päältä artikkelissa Valvella kävi varas – pelejä vietiin lähes 40 000 euron arvosta

Team Fortress 2 Spy

palvelun ja pelien kuten , ja kehittäjä on joutunut useamman murron kohteeksi. Yhteensä varas kävi firman tiloissa luvatta ainakin neljä kertaa ja onnistui saamaan saaliiksi yhteensä melkein 40 000 euron arvosta pelejä ja laitteita.

Varkaudet tapahtuivat viime vuoden puolella mutta Valve nosti syytteet miestä vastaan vasta viime kuussa. Epäilty yritti myydä varastettuja pelejä paikalliseen GameStop -pelikauppaan.

Samainen varas anasti myös FedEx -kuljetusfirman auton heinäkuussa 2018 ja jäi rysänpäältä kiinni. Pitkäkyntinen oli vain viikkoa aieimmin pidätetty muista aiemmista murroista.

Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Merirosvoseikkailu Blackwake ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Blackwake

Steamissä on parhaillaan jaossa ilmaiseksi merirosvoaiheinen FPS-peli .

Pelissä tiimityö ja yhdessä tekeminen on avainasemassa. Taistele ystäviesi kanssa jännittävissä merisodissa yli 50 hengen pelaajakunnassa.

Ohjaa pientä tai suurta laivaa jopa 13 hengen miehistöllä. Pidä huolta laivasta tekemällä korjauksia, lataamalla tykkejä ja täydentämällä ammuksia. Valitse aseesi laajasta valikoimasta ja taistele muita merirosvoja vastaan. Kapteenina johdat laivaasi ja annat käskyjä miehistöllesi taktisen meritaistelun tiimellyksessä.

Voit ladata Blackwake -pelin ilmaiseksi :lle täältä.

Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomaisia pikkupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

ABZU

Humble Bundlessa on parhaillaan tarjolla pelipaketti, joka sisältää erilaisia pikkupelejä kuten sukellusseikkailu Abzu sekä kolmiulotteinen tasohyppely Pseudoregalia.

Paketti maksaa yhteensä 9,23 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Pseudoregalia
  • GYLT
  • ABZU
  • Hylics 2
  • Dicey Dungeons
  • Mail Time
  • Maid of Sker

Paketti on hankittavissa aina maaliskuun 15. päivä asti. Kaikki pelit ja alennuskoodit ovat -koodeja :lle. Osa peleistä toimii myös OSX ja Linux -alustoilla.