Valvella kävi varas – pelejä vietiin lähes 40 000 euron arvosta Kommentit pois päältä artikkelissa Valvella kävi varas – pelejä vietiin lähes 40 000 euron arvosta

Team Fortress 2 Spy

palvelun ja pelien kuten Half-Life, ja kehittäjä on joutunut useamman murron kohteeksi. Yhteensä varas kävi firman tiloissa luvatta ainakin neljä kertaa ja onnistui saamaan saaliiksi yhteensä melkein 40 000 euron arvosta pelejä ja laitteita.

Varkaudet tapahtuivat viime vuoden puolella mutta nosti syytteet miestä vastaan vasta viime kuussa. Epäilty yritti myydä varastettuja pelejä paikalliseen GameStop -pelikauppaan.

Samainen varas anasti myös FedEx -kuljetusfirman auton heinäkuussa 2018 ja jäi rysänpäältä kiinni. Pitkäkyntinen oli vain viikkoa aieimmin pidätetty muista aiemmista murroista.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023 Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 ilmestyy elokuussa 2023

Baldur's Gate 3

Kehittäjä on paljastanut Game Awards -tapahtuman yhteydessä, että Baldur’s Gate 3 -peli saanee virallisen julkaisunsa elokuussa 2023.

Peli on ollut saatavilla Early Access tilassa jo vuodesta 2020 lähtien ja siinä on pelattavissa pelin ensimmäinen Act.

Samalla on julkaistu pelin rajoitettu Collector’s Edition -keräilyversio, joka sisältää mm. tarroja, dioraman, taidekirjan, kankaisen kartan sekä paljon muuta.

Baldur’s Gate 3 on parhaillaan saatavilla Early Access -tilassa :lle ja GOG -palveluiden kautta sekä Google Stadia -pelipalvelusta.

Kommentoi

Nintendon klassikko Final Fight ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Nintendon klassikko Final Fight ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Final Fight

jakaa parhaillaan ilmaiseksi -klassikkopeliä Final Fight PC:lle Steamin kautta. Peli on osa Arcade Stadium -kokoelmaa.

Peli ilmestyi alunperin Super Nintendo -konsolille vuonna 1989 ja siinä Mad Gear Gang niminen jengi hallitsee Metro Cityn kaupunkia. Kolme kostonhimoista kansalaista aloittaa kuitenki taistelun pahuutta vastaan. Pelata voi joko yksin tai yhdessä kaverin kanssa.

Voit ladata Final Fight -pelin PC:lle ilmaiseksi täältä.

Kommentoi