Valvella kävi varas – pelejä vietiin lähes 40 000 euron arvosta Kommentit pois päältä artikkelissa Valvella kävi varas – pelejä vietiin lähes 40 000 euron arvosta 49

Team Fortress 2 Spy

palvelun ja pelien kuten , ja kehittäjä on joutunut useamman murron kohteeksi. Yhteensä varas kävi firman tiloissa luvatta ainakin neljä kertaa ja onnistui saamaan saaliiksi yhteensä melkein 40 000 euron arvosta pelejä ja laitteita.

Varkaudet tapahtuivat viime vuoden puolella mutta Valve nosti syytteet miestä vastaan vasta viime kuussa. Epäilty yritti myydä varastettuja pelejä paikalliseen GameStop -pelikauppaan.

Samainen varas anasti myös FedEx -kuljetusfirman auton heinäkuussa 2018 ja jäi rysänpäältä kiinni. Pitkäkyntinen oli vain viikkoa aieimmin pidätetty muista aiemmista murroista.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 myöhästyy ensi vuoden lopulle Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 myöhästyy ensi vuoden lopulle 39

Vampire The Masquerade - Bloodlines 2

Paljon hehkutettu tuleva vampyyriroolipeli Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 myöhästyy ensi vuoden lopulle. Pelin piti alunperin ilmestyä jo maaliskuussa 2020.

Pelin kehittäjä Paradox Interactive kertoo myöhästymisen syyksi sen, että jatko-osa ei peri ensimmäisen pelin mokia. Vuonna 2004 ilmestynyt peli oli tunnetusti buginen ja monet suuret ongelmat estivät pelissä etenemisen jopa kokonaan. Peli ylsi silti kulttimaineeseen ja sen fanit kyhäilivät korjauksia ja paikkailivat pelin bugeja.

Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2 ilmestyy siis vuoden 2020 lopulla PC:lle ja Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle. Peli tulee olemaan saatavilla PC:lle , Epic Games Store ja GOG -palveluiden kautta sekä Paradoxin omasta digitaalisessa kaupasta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai varsin näyttävän trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai varsin näyttävän trailerin 35

Red Dead Redemption 2 PC

Pitkien spekulaatioiden jälkeen Red Dead Redemption 2 -pelin PC versio sai vihdoin julkaisuajankohdan aiemmin tässä kuussa. Peli saapuu PC:lle marraskuun 5. päivä ja on nyt saanut varsin näyttävän trailerin.

Trailerin 4K-laatu ja 60 kehysnopeus saa pelin näyttämään entistä realistisemmalta ja todentuntuisemmalta. Pelin PC versio on saanut monia päivityksiä kuten parannetun piirtoetäisyyden, paremmat varjot ja valaistuksen, täysin uuden ruohon ja turkin mallinnuksen sekä paljon muuta. Myös pelin tarina on saanut lisää syvyyttä.

Pelin voi vielä ennakkotilata aina lokakuun 22. päivään asti Rockstar Launcherin kautta. Näin tehden tilaaja saa valita kaksi ilmaista muuta Rockstarin peliä kylkiäiseksi sekä saa lisäyksiä pelin tarinaan ja 50 kultaharkkoa Red Dead Online -pelitilaan.

Muut kauppapaikat kuten Epic Games Store, Humble Store sekä GameStop aloittavat pelin ennakkomyynnin lokakuun 23. päivä. Näiden kautta pelin ennakkotilanneet saavat 25 kultaharkkoa pelivaluuttaa kaupanpäälle. Ne jotka pelin haluavat hankkia Steamin kautta joutuvat odottamaan joulukuuhun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Riot Games haastaa Overwatchin ja Counter-Striken uudella pelillään Kommentit pois päältä artikkelissa Riot Games haastaa Overwatchin ja Counter-Striken uudella pelillään 45

Project A

League of Legends -pelin kehittäjä Riot Games on lanseerannut uuden pelin, joka kantaa toistaiseksi vain nimeä ”Project A”. Peli on firman ensimmäinen peli, joka poikkeaa suursuositusta League of Legends -maailmasta.

Kyseessä on hahmoluokkiin perustuva taktinen räsikintäpeli, joka kuvauksen mukaan haastaa ainakin Overwatch ja sekä vastaavat pelit.

Tyyliltään peli noudattelee alan nykystandardeja ja pelkistetty tyyli on verrattavissa esimerkiksi Forniteen. Videon mukaan käytössä on erilaisia aseita ja taitoja, jotka vaihtelee hahmoittain.

Pelin on määrä ilmestyä PC:lle ensi vuoden puolella.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi