Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 myöhästyy ensi vuoden lopulle Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 myöhästyy ensi vuoden lopulle

Vampire The Masquerade - Bloodlines 2

Paljon hehkutettu tuleva vampyyriroolipeli myöhästyy ensi vuoden lopulle. Pelin piti alunperin ilmestyä jo maaliskuussa 2020.

Pelin kehittäjä kertoo myöhästymisen syyksi sen, että jatko-osa ei peri ensimmäisen pelin mokia. Vuonna 2004 ilmestynyt peli oli tunnetusti buginen ja monet suuret ongelmat estivät pelissä etenemisen jopa kokonaan. Peli ylsi silti kulttimaineeseen ja sen fanit kyhäilivät korjauksia ja paikkailivat pelin bugeja.

Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2 ilmestyy siis vuoden 2020 lopulla :lle ja Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. Peli tulee olemaan saatavilla :lle , ja -palveluiden kautta sekä Paradoxin omasta digitaalisessa kaupasta.

Kommentoi

Epic Games Store saapuu tulevaisuudessa mobiililaitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Epic Games Store saapuu tulevaisuudessa mobiililaitteille

Epic Games Store

on noussut vahvaksi vastapainoksi Steamille -pelien kauppapaikkana erityisesti ilmaisena jaettujen pelien ansiosta. Yhtiön tavoitteet ovat kuitenkin vielä korkeammalla. Epic Gamesin toimitusjohtaja Tim Sweeney kertoo Gamespotille antamassaan haastattelussa, että tulevaisuudessa kauppasovellus aiotaan tuoda myös mobiililaitteille. Operaatiolle ei ole vielä asetettu päivämääriä.

Sweeneyn mukaan yhtiö aikoo tuoda Epic Games Storen Android-puhelimille ja toivoo voivansa laajentua myös iOS-laitteille. Toimitusjohtaja kokee, että mobiililaitteille laajentaminen on hyvä keino kehittää videopeliteollisuutta eteenpäin. Lisäksi Epic Gamesillä on vahva jalansija myös mobiilipelimarkkinoilla Fortnite Mobile -pelin suosion vuoksi.

Kommentoi

Total War Saga: Troy tulee olemaan julkaistaessa ilmainen ensimmäiset 24 tuntia Kommentit pois päältä artikkelissa Total War Saga: Troy tulee olemaan julkaistaessa ilmainen ensimmäiset 24 tuntia

Total War Saga: Troy

Creative Assemblyn tuleva Total War Saga: Troy tulee olemaan ilmainen ensimmäiset 24 tuntia ilmestyessään elokuun 13. päivä Epic Games Storen kautta. Peli ilmestyy -palveluun vuoden myöhemmin elokuun 13. päivä 2021.

Tempauksen tavoitteena on tuoda uusia pelaajian haastavan pelisarjan parjiin. Creative Assemblyn mukaan pelin jakaminen ilmaiseksi ensimmäisen vuorokauden aikana ei olisi ollut mahdollista ilman Epic Games Storen apua.

Nimensä mukaan peli ammentaa Kreikkalaisesta mytologista ja tarkemmin Troijan sodasta. Voit taistella tarinasta tutuilla sankareilla kuten Akhilleus, Ajax ja Troijan prinssi Hektor, sekä sadoilla tai jopa tuhansilla sotilailla.

Total War Saga: Troy ilmestyy :lle Epic Games Storen kautta elokuun 13. päivä.

Kommentoi