Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 myöhästyy ensi vuoden lopulle Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 myöhästyy ensi vuoden lopulle

Vampire The Masquerade - Bloodlines 2

Paljon hehkutettu tuleva vampyyriroolipeli myöhästyy ensi vuoden lopulle. Pelin piti alunperin ilmestyä jo maaliskuussa 2020.

Pelin kehittäjä kertoo myöhästymisen syyksi sen, että jatko-osa ei peri ensimmäisen pelin mokia. Vuonna 2004 ilmestynyt peli oli tunnetusti buginen ja monet suuret ongelmat estivät pelissä etenemisen jopa kokonaan. Peli ylsi silti kulttimaineeseen ja sen fanit kyhäilivät korjauksia ja paikkailivat pelin bugeja.

Vampire: The Masquerade—Bloodlines 2 ilmestyy siis vuoden 2020 lopulla :lle ja Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille. Peli tulee olemaan saatavilla :lle , ja -palveluiden kautta sekä Paradoxin omasta digitaalisessa kaupasta.

Kommentoi

Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä Kommentit pois päältä artikkelissa Green Hell -viidakkoselviytymispelin tarina saa jatkoa esiosan myötä

Green Hell

Kehittäjä Creepy Jar on julkaisemassa uutta esiosaa Green Hell -viidakkoselviytymispeliinsä. Lisäosa kulkee nimellä Spirits of Amazonia ja siinä on tarkoitus voittaa Amazonin sademetsässä asuvan heimon luottamus.

Lisäosan tapahtumat sijoittuvat aikaan ennen varsinaisen pelin tapahtumia. Uuden tarinan lisäksi peliin saadaan isompi kartta, uusia tehtäviä, kasveja ja rakennettavaa.

Green Hell on saatavilla :lle Steamin kautta ja Nintendo Switch -konsolille. Myös Playstation 4, Xbox One sekä VR-versiot ovat tuloillaan.

Kommentoi

Huhu: Apex Legends saapuu Nintendo Switchille helmikuussa Kommentit pois päältä artikkelissa Huhu: Apex Legends saapuu Nintendo Switchille helmikuussa

Apex Legends

Suosittu moninpeli Apex Legends on saamassa kahdeksannen kautensa helmikuun alussa. Nyt näyttäisi siltä, että peli olisi saapumassa samalla myös Nintendo Switch -konsolille.

Tämä käy ilmi pelin Japanin, Tanskan ja Puolan julkaisuissa, joilla markkinoitiin Season 8 ilmestymistä. Näissä päivityksissä mainittiin myös Nintendo Switch yhtenä konsolina. Pelin kehittäjä Respawn Entertainment ja julkaisija EA eivät ole vielä reagoineet huhuihin.

Apex Legendsin kahdeksas kausi tuo mukanaan uuden Fuse -legendan, uuden 30-30 Repeater aseen sekä muutoksia Kings Canyon karttaan.

Apex Legends on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, sekä :lle.

Kommentoi