Vampire: The Masquerade – Coteries of New York myöhästyy viikolla Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Coteries of New York myöhästyy viikolla

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York

Monet odottavat 2 -pelin ensi vuoden julkaisua, mutta helpotusta on tuomassa puolalaisen Draw Distance -indiefirman kehittämä Vampire: The Masquerade – Coteries of New York.

Osaksi visuaalisen novellin, osaksi roolipelin yhdistelmä piti ilmestyä tulevana keskiviikkona, mutta peli myöhästynee viikolla eli joulukuun 11. päivään. Kehittäjä on kertonut myöhästymisen syyksi viimeisten bugien korjaukset sekä visuaalisen puolen viimeistelyn.

World of Darkness -universumiin sijoittuvassa pelissä valitaan pelattavaksi hahmo yhdestä seitsemästä vampyyriklaanista. Klaanit taistelevat toisiaan vastaan kahdella puolella: perinteitä vaalivan Camarillan ja itsenäisen Anarchsien puolella.

Vampire: The Masquerade – Coteries of New York ilmestyy joulukuun 11. päivä Nintendo Switch -konsolille sekä :lle, Linuxille, ja :lle.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

on julkaissut uuden trailerin tulevasta 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja jättivät Blizzardin.

2 ilmestyy Early Access tilassa 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että :lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

Electronic Arts ja ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi