Vampire: The Masquerade – Swansong -ilmestyi – katso julkaisutraileri Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Swansong -ilmestyi – katso julkaisutraileri

Vampire: The Masquerade – Swansong

PAN Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema tuo World of Darkness -pelimaailman legendaariset vampyyrit pelattavaksi tänään. Voit katsoa pelin julkaisutrailerin alta.

World of Darkness -pelimaailma ja siihen sijoittuva Vampire: The Masquerade -roolipeli nauttivat suurta arvostusta ja kulttisuosiota sekä live- että pöytäroolipelaajien piireissä. Usean eri sääntölaitoksen aikana pelisarja onkin jalkautunut useamman kerran myös videopelien puolelle. Uutta Vampire the Masquerade -peliä on odotettu hartaasti ja Swansong vastaa vihdoin pelaajien toiveisiin.

Bostonin vampyyriklaanien ympärille nivoutuva tarina sisältää kiehtovia käänteitä, yllättäviä tapahtumia ja valtataistelun ympärille keskittyviä juonikudelmia, joihin pelaajan ohjaamat hahmot sekaantuvat eri tavoin. Boston osaltaan on merkittävässä roolissa vampyyrien edustaman elämäntyylin rinnalla.

ei ole mikä tahansa toimintaroolipeli, sillä se eroaa monista muista lajityypin peleistä parillakin keskeisellä tavalla. Ensimmäinen ja kenties merkittävin näistä on kolmen keskushahmon ympärille nivoutuminen. Kun jokaisella pelihahmolla on omat ominaisuutensa, tarinansa ja persoonallisuutensa, myös eri hahmoilla pelaaminen tuntuu erilaiselta. Tämä heijastuu pelimaailman tapahtumiin ja muihin hahmoihin kiehtovalla tavalla.

Toinen keskeisistä pelin piirteistä on valintojen vaikutus pelin etenemiseen. Pelihahmojen toiminnoilla on merkitystä, sillä vampyyrien katalassa ja juonitteluntäyteisessä maailmassa diplomatialla ja vehkeilyllä sekä tietenkin taistelulla on omat seurauksensa ja vaikutuksensa myöhempiin tapahtumiin.

Pelaaja voi myös painottaa eri taitojen ja ominaisuuksien osa-alueita sekä valita eri lähestymistapoja pelin edetessä. Vampyyrit eivät kuitenkaan voi unohtaa luontaista verenhimoaan, joka mutkistaa asioita. Nämä kaikki tuovat peliin tietynlaista arvaamattomuutta sekä uudelleenpeluuarvoa.

on nyt saatavilla 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille ja PC:lle Storen kautta.

Kommentoi

A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa A Plague Tale: Requiem ilmestyy lokakuussa – katso 10 minuuttinen pelivideo

A Plague Tale: Requiem

Asobon ja Focus Entertainmentin odotettu jatko-osa suositulle ja palkitulle A Plague Tale: Innocence -pelille on ilmestymässä lokakuun 18. päivä PC:lle ja uuden sukupolven konsoleille. Voit katsoa 10 minuuttisen pelivideon alta.

on jatkoa A Plague Tale: Innocence -pelille, joka julkaistiin vuonna 2019. Se esitteli pelaajille kulkutaudista ja rottalaumoista kärsivän Ranskan maaseutuineen, linnoineen ja raunioineen. Pelin keskiössä ei kuitenkaan ollut musta rutto tai kuvankauniit maisemat, vaan inkvisition vainoa pakeneva sisarkaksikko. Nyt pieni Hugo-poika ja tätä suojeleva isosisko Amicia ovat matkanneet eteenpäin ja heidän kotiseutunsa kauheudet ovat taakse jäänyttä elämää. Uudet kauheudet ja haasteet ovat kuitenkin edessä, sillä Hugon elämää määrittävä kirous ei ole hellittänyt otettaan.

Itsenäisen pelitarinan kertova on uuden sukupolven pelikonsoleille sekä PC:lle tehty toimintaseikkailu, jossa pelaaja pääsee kokemaan sydäntä riipaisevan tarinan täynnä jännitystä, tunnelmaa ja yliluonnollisia voimia. Vaikka edeltävän pelin tapahtumien kokeminen syventää jatko-osan tapahtumien ymmärtämistä ja vahvistaa tuntemuksia, aiemman pelin pelaamista ei vaadita jatko-osasta nauttimiseen.

julkaistaan sekä 5, Series X ja S- sekä Nintendo Switch -konsoleille että PC:lle vuoden 2022 aikana.

Kommentoi

Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Game of Thrones digitaalinen lautapeli ja autokorjaamosimulaatio ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Car Mechanic Simulator 2018

Epic Games Store jakaa tällä viikolla ilmaiseksi kahta peliä: sekä Car Mechanic Simulator 2018.

A Game of Thrones: The Board Game

A Game of Thrones: The Board Game on alunperin vuona 2020 ilmestynyt digitaalinen versio suositusta strategisesta lautapelistä. Pelaajien tehtävänä on levittää valtaansa läpi Westerosin strategisen suunnittelun, diplomatian sekä asevoimien avulla.

Valitse oma sukusi, valloita, solmi liittoja, kokoa kaupunkiesi asukkaat ja keplottele tiesi rautavaltaistuimelle. Voit ladata pelin täältä.

Car Mechanic Simulator 2018

Car Mechanic Simulator 2018 on puolestaan kaikkien autoista ja niiden korjauksesta kiinnostuneiden valinta. Tehtävänäsi on rakentaa ja laajentaa autokorjaamobisnes. Etsi klassikoita ladoista tai romuttamoilta ja entisöi ne entiseen loistoonsa.

Autoja pelistä löytyy yli 40 erilaista, työkaluja on kymmeniä ja osia yli tuhat. Lisäksi pääset korjaamaan asiakkaiden tuomia autoja. Voit ladata pelin täältä.

Kommentoi