Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipelistä saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipelistä saatiin uusi pelivideo

Vampire: The Masquerade – Swansong

Toukokuussa julkaistavasta Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipelistä on julkaistu esittelyvideo, jonka parissa pelaajat voivat virittäytyä pelimaailman synkeisiin tunnelmiin.

Tuntemattomaksi jäänyt salamurhaaja on hyökännyt Bostonin johtavien vampyyrien kimppuun ja jättänyt jälkeensä ratkaisemattomalta vaikuttavan rikoksen. Kaupungin vampyyriruhtinas värvää kolme tutkijaa selvittämään asiaa. Nämä kolme pelaajan ohjaamaa hahmoa saavat selvittää keinolla millä hyvänsä kuka tai ketkä ovat veriteon takana, ja mikä on syy tähän kaikkeen. On aika sukeltaa syvälle vampyyritrillerin maailmaan.

Vampire: The Masquerade – Swansong julkaistaan 5, PlayStation 4, ja S, sekä Switch -konsoleille ja :lle Storen kautta toukokuun 19. päivä 2022.

Kommentoi

Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Seikkailupelejä tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

beyond a steel sky

Humble Bundle tarjoilee tällä kertaa edullista pakettia, joka sisältää erilaisia seikkailupelejä kuten Beyond a Steel Sky, sekä Unawoved.

Paketti maksaa yhteensä 19,60 euroa ja siihen kuuluvat nämä pelit:

  • Beyond a Steel
  • Alfred Hitchcock – Vertigo
  • Agatha Christie – Hercule Poirot: The First Cases
  • Dreamfall Chapters
  • Quern – Undying Thoughts
  • The Almost Gone

Kaikki pelit ovat Steam -koodeja PC:lle ja osa peleistä toimii myös :llä ja Linuxilla. Paketti on hankittavissa aina elokuun 12. päivä asti.

Kommentoi

NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa NBA 2K23 -koripallopelistä saatiin uusi traileri

NBA 2K23

Tulevasta NBA 2K23 -koripallopelistä on saatu uusi traileri, jonka voit katsoa alta.

Trailerilla nähdään mm. uusia animaatioita ja huhujen mukaan peli tulee olemaan edeltäjäänsä NBA 2K22 -peliä hitaampi temmoltaan. Samaisten huhujen mukaan pelissä tullaan näkemään myös uusi heittomittari.

ilmestyy syyskuun 9. päivä 5, PlayStation 4, Xbox Series X ja S sekä Xbox One -konsoleille, että :lle Steamin kautta.

Kommentoi