Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipelistä saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Vampire: The Masquerade – Swansong -roolipelistä saatiin uusi pelivideo

Vampire: The Masquerade – Swansong

PAN Finlandin jakelema ja NACONIn julkaisema tuo legendaariset roolipelivampyyrit pelikonsoleille toukokuussa. Nyt pelistä on saatu uusi pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Kulttisuosiota niin pöytä- kuin live-roolipelien parissa nauttiva Vampire: The Masquerade -roolipeli on vuosien saatossa jalkautunut myös videopelien puolelle. Pelisarjan uutta julkaisua on odotettu kuin kuuta nousevaa ja toukokuussa vihdoin tapahtuu, kun julkaistaan.

Vampyyrien eri klaanien valtataistelusta ja selviytymisestä ihmisten joukossa kertova Vampire: The Masquerade – Swansong -videopeli jalostaa pöytäroolipeleistä tuttua asetelmaa omalla tarinallaan. Peli kuljettaa pelaajan Yhdysvaltojen nykyhetkeen, jossa vampyyrien kulisseissa kuohuu. Osa vampyyreista haluaa jatkaa salaista rinnakkaiseloa ihmisten kanssa, mutta kaikki eivät tähän tyydy. Osa verenimijöistä haluaa paljon enemmän: ajaa maailman kaaokseen noustakseen hierarkiassa ylöspäin ja saada mahdollisuuden tarttua vallankahvaan. Pelin keskeisiä päähahmoja ovat kolme yli satavuotiasta vampyyria, jotka joutuvat juonittelun ja valtataistelun keskelle roolipelitrillerissä.

Pelin kolmella päähahmolla on jokaisella oma kohtalonsa, taitonsa ja ominaisuutensa. Erilaisten taustojen ja klaanien vampyyrit eroavat toisistaan myös voimien ja kykyjen osalta. Pelaaja voi painottaa eri taitojen ja vahvuuksien osa-alueita sekä valita eri lähestymistapoja pelin edetessä. Vietteleminen, toimilla uhkaileminen ja salakavala hiiviskeleminen ovat kaikki toimivia, mutta tyystin erilaisia etenemistapoja. Myös vampyyrien luontainen verenhimo vaikuttaa pelihahmon käytökseen.

julkaistaan PlayStation 5, PlayStation 4, ja S, One sekä Nintendo Switch -konsoleille ja PC:lle Epic Games Storen kautta toukokuun 19. päivä 2022.

Kommentoi

Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille Kommentit pois päältä artikkelissa Keskiaikainen Mordhau -taistelupeli saapuu konsoleille

Mordhau

Kehittäjä Triternion on ilmoittanut julkaisevansa suositun keskiaikaisen Mordhau -taistelupelin ja Xbox -konsoleille.

Hektisiin ja valtaviin lähitaisteluihin keskittyvä peli sai alkunsa Kickstarter -joukkorahoituskampanjan myötä ja ilmestyi :lle vuonna 2019.

ilmestyy 5, PlayStation 4, ja S sekä One -konsoleille. Tarkka julkaisuajankohta on vielä toistaiseksi pimennossa.

Kommentoi

Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Uusi Command & Conquer -peli Tempest Rising tulossa PC:lle

Tempest Rising

THQ Nordic on julkaisemassa uutta Command & Conquer -peliä nimeltään myöhemmin tänä vuonna PC:lle. Voit katsoa pelin ensimmäisen trailerin alta.

pyrkii tuomaan klassisen reaaliaikaisen strategian tähän päivään modernimman tuotannon myötä. Pelissä tulee olemaan myös tukikohdan rakennusta.

Peli sijoittuu ydinsodan jälkeiseen maailmaan, jossa kamppaillaan resursseista. Valittavana on kolme eri ryhmittymää, jolla pelaajat voivat pelata.

ilmestynee tämän vuoden lopulla PC:lle.

Kommentoi