Vampyyrejä ja selviytymistä – V Rising pelistä saatiin uusi pelivideo Kommentit pois päältä artikkelissa Vampyyrejä ja selviytymistä – V Rising pelistä saatiin uusi pelivideo

V Rising

on julkaisemassa nimistä moninpeliselviytymistä. Pelistä on nyt saatu ensimmäinen pelivideo, jonka voit katsoa alta.

Pelissä heräät heikkona vampyyrina vuosisatojen unesta ja joudut metsästämään lähimaastossa saadaksesi voimasi takaisin, tietenkin välttäen päivänvaloa. Tehtävänäsi on myös jälleenrakentaa linnasi ja käännyttää ihmisiä palvelijoiksesi.

Voit värvätä ystäviä verkossa, tuhota pyhiä sotureita tai vaikka julistaa sodan toista pelaajaa vastaan. Peliä voi pelata joko yksin tai co-op tilassa, sekä muita pelaajia vastaan verkossa. Yhteensä palvelimella voi olla 50 vampyyrilinnaa.

Pelin -testi alkanee myöhemmin tänä vuonna :llä ja siihen voi ilmottautua täältä.

Kommentoi

Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa Kommentit pois päältä artikkelissa Taistelupelejä tarjolla pikkurahalla Humble Bundlessa

Soul Calibur VI

tarjoilee tällä kertaa edullista Fighting Juggernauts -pelipakettia, joka sisältää mm. VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit.

  • Mikäli maksat ainoastaan euron saat One Finger Death Punch 2 -pelin.
  • Jos maksat vähintään 10,17 euroa saat aiemman lisäksi myös XL ja Slap City -pelit.
  • Mikäli pulitat vähintään 10,36 euroa saat kaikkien edeltämainittujen lisäksi myös VI, Legendary Edition, Power Rangers: Battle for the sekä Killer Instinct -pelit ja alennuskuponkeja VI -pelin kausiin.

Paketti on ostettavissa aina marraskuun 3. päivään asti. Pelit ovat Steam koodeja :lle. Osa tuotoista lahjoitetaan hyväntekeväisyyteen.

Kommentoi

Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät Kommentit pois päältä artikkelissa Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3 -pelien uuden sukupolven konsolien päivitykset myöhästyvät

Cyberpunk 2077

CD Projekt Red on ilmoittanut viivästyttävänsä Cyberpunk 2077 ja The Witcher 3: Wild Hunt -hittipeliensä uuden sukupolven päivityksiä.

Syyskuussa kehittäjä lupasi julkaista päivitykset vielä ennen tämän vuoden loppua, mutta nyt julkaisu näyttänee siirtyneen Cyberpunkin osalta vuoden 2022 ensimmäiselle neljännekselle ja Witcherin osalta toiselle neljännekselle.

Cyberpunk 2077 -peli on parhaillaan saatavilla Playstation 5, Playstation 4, X ja S sekä Xbox One -konsoleille, PC:lle ja Google Stadia -pelipalvelussa. Pelin virallinen uuden sukupolven konsolien versio ilmestynee myöhemmin tänä vuonna.

Kommentoi