Van Helsing saa uuden elokuvan – Overlord-ohjaaja puikoissa Kommentit pois päältä artikkelissa Van Helsing saa uuden elokuvan – Overlord-ohjaaja puikoissa

Van Helsingistä ollaan tekemässä uutta elokuvaa. Tuottajana toimii kauhupätkistään tunnettu ja sen ohjaa Overlordin luotsinut .

Deadlinen raportoinnin mukaan Universal kehittää kauhutrilleriä, joka perustuu Van Helsingin tarinoihin ja niistä tuttuihin hirviöihin.

elokuvien Wolverinen roolista tunnettu tähditti kuusitoista vuotta sitten Van Helsingistä kertovaa elokuvaa nimikkoroolissa.

X-Men on palaamassa valkokankaille Kommentit pois päältä artikkelissa X-Men on palaamassa valkokankaille

Mutanttisaagan uudelleenfilmatisointi on vielä alkutekijöissään. Näyttelijä- ja ohjaajakiinnityksiä ei ole toistaiseksi julkistettu. Studiosin presidentti toimii kuitenkin varmistuneesti tuottajana. Deadlinen mukaan etsii parhaillaan ohjaajaa Lesslien ja Feigen rinnalle projektiin.

Viimeisin tieto -elokuvasta saatiin syyskuussa 2023, jolloin uutisoitiin Marvelin käynnistävän käsikirjoittajien etsinnän vuodenvaihteen lakkoliikehdintien päätyttyä. Kyseessä on ensimmäinen virallinen X-Men-elokuvahanke Disneyn toteuttamana vuoden 2019 yrityskaupan jälkeen, jossa se hankki 20th Century Foxin ja siihen kuuluvat Marvel-oikeudet.

X-Men '97 animaatiosarjan kriittinen menestys sekä tulevana kesänä teattereihin saapuva -elokuva ovat sytyttäneet uutta innostusta mutantteihin. Lisäksi Marvel on julkistanut kunnianhimoisia suunnitelmia X-Men-sarjakuvien uudelleenkäynnistämiseksi. Näiden tekijöiden valossa ei ole yllätys, että haluaa palata suosittujen mutanttien pariin elokuvien ja televisiosarjojen tuotantomäärien supistamis lupauksesta huolimatta.

Ryan Reynolds paljastaa – Wolverinen oli määrä näkyä Deadpool 3 -elokuvassa Kommentit pois päältä artikkelissa Ryan Reynolds paljastaa – Wolverinen oli määrä näkyä Deadpool 3 -elokuvassa

Deadpool

paljasti kulissien taakse jääneitä kolmanteen elokuvaan liittyviä suunnitelmia.

Levittäen samaan aikaan tietoa mielenterveyspalveluista Reynolds paljasti kuinka Wolverinen oli määrä kohdata Wade Wilson kolmannessa Deadpool-elokuvassa ja he olisivat menneet jonkin sortin automatkalle.

Tätä suunnitelmaa tuskin enää sellaisenaan toteutuu, sillä on jättäytynyt pois Wolverinen roolista Logan-elokuvan myötä.

IGN muistuttaa myös, että Kevin Feigen tämän hetkisten suunnitelmien mukaan Foxin hahmoista ensimmäisenä on Marvelin elokuvauniversumiin tulossa Fantastic Four ja hahmot hieman myöhemmin.