Vanha kunnon Tintti saapuu mobiililaitteisiin elokuun lopulla Kommentit pois päältä artikkelissa Vanha kunnon Tintti saapuu mobiililaitteisiin elokuun lopulla

Tintin Match

saapuu ja Android -mobiililaitteille 3-samaa tyylisenä Tintin Match -pelinä elokuun 31. päivä.

Peli on tarinavetoinen ja siinä kerätään Tintin maailmasta tuttuja sijainteja ja hahmoja laittamalla vierekkäin samanvärisiä objekteja.

Tintin Match Screenshot

Pelin kehityksestä on vastannut 5th Planet Games ja piirroksista Moulinsart. 5th Planet Gamesilla vaikuttaa Moritz Voss, joka on aiemmin työskennellyt King mobiilipelifirmassa, jonka käsialaa ovat mm. Saga ja Bubble Witch Saga. Itse puolestaan on belgialaisen sarjakuvittaja Hergén luoma.

tulee olemaan saatavilla Androidille Google Play -kaupassa ja :lle App Storessa elokuun 31. päivä.

Kommentoi

BMW Group ja AirConsole järjestävät yhteisen kehittäjäkilpailun Kommentit pois päältä artikkelissa BMW Group ja AirConsole järjestävät yhteisen kehittäjäkilpailun

hyödyntää maailmanlaajuisen pelinkehittäjäyhteisön potentiaalia tulevaisuuden autopelejä varten.

-konserni ja julkaisevat yhdessä kilpailun autossa pelattavien pelien ideointiin ja kehitykseen. Kilpailulla tavoitellaan maailmanlaajuista pelinkehittäjäyhteisöä pioneerityöhön autopelien alalla. Yhtiöt kertovat kilpailusta yhdessä San Franciscossa pidettävässä pelinkehittäjille suunnatussa Game Developer Conference (GDC)-tapahtumassa. Tapahtuma järjestetään 20.–24. maaliskuuta 2023.

Kilpailuun voidaan osallistua lähettämällä ideat ja konseptit 8.6.2023 mennessä. Lähetetyistä peli konsepteista valitaan neljä kappaletta konseptivaiheeseen, jossa kehittäjät saavat 5,000 euroa prototyypin kehittämistä varten. rahoittaa lupaavien prototyyppien kehittämisen peliksi, joka lisätään AirConsole alustaan. Voittajat kutsutaan -konsernin päätoimistolle Munichiin tutustumaan lopputulokseen. Tutustu ohjeisiin ja osallistu kilpailuun osoitteessa https://www.n-dream.com/in-car-game-developer-competition.

Stefan Butz, -konsernin viihde- ja sovelluskehityksen varajohtaja kuvaili kilpailua: ”Tämä on pelinkehittäjille loistava tilaisuus tehdä yhteistyötä AirConsolen kanssa luodakseen kiehtovia pelikokemuksia erityisesti ajoneuvoihin. Haluamme tarjota asiakkaillemme ensiluokkaisen viihdekokemuksen ja pelaamisessa on kyse ilosta.”

AirConsolen pelijohtaja Antti Makkonen sanoi: ”Kuten autoteollisuus on CES-messuilla korostanut, pelaaminen autossa on tapahtumassa. Pelintekijöiden on alettava luoda pelejä autoja varten, ei vain tuoda pelejä autoon. Puhelinten käyttäminen ohjaimina autossa tekee pelaamisesta kaikille helposti lähestyttävää ja hauskaa, varsinkin kun otetaan huomioon, että kaikki eivät omista peliohjainta tai että pelaaminen suoraan auton kosketusnäytöllä väsyttää kättä nopeasti.”

Lisätietoa kilpailusta antaa:

Linn Stjernlöf

ls@mi5communications.com

+46 730739619

Kommentoi

PlayStation 5 sai vihdoin tuen Discordille Kommentit pois päältä artikkelissa PlayStation 5 sai vihdoin tuen Discordille

Sonyn 5 -konsoli on saanut vihdoin tuen Discordille ja mahdollistaa pelaajien välisen keskustelun alustallaan.

Pelikonsolin viimeisin firmware-päivitys tuo mukanaan odotetun Discord-äänikeskustelun, sekä muita fanien toivomia ominaisuuksia. Päivityksen myötä pelaajat voivat linkittää Discord- ja PSN-tilinsä keskustellakseen muiden pelaajien kanssa. Xbox sai saman tuen viime kesänä.

Lisäksi päivitys tuo vaihtelevan virkistystaajuuden tuen 1440p:lle, mikä mahdollistaa VRR-yhteensopivien HDMI 2.1 -näytöille paremmat grafiikat. Pelikirjastosta voi nyt suodattaa PSVR- ja 2 -pelit. Tietojen siirto eri PS5-konsolien välillä on myös lisätty, ja PS4:stä PS5:een tallennettujen tietojen siirto on huomattavasti nopeampaa. Voit katsoa kaikki päivityksen mukana tuomat ominaisuudet täältä.

Kommentoi