Vauhtia ja vaarallisia tilanteita – Kilpa-ajopeli GRIDin rebootti sai uuden pelivideon Kommentit pois päältä artikkelissa Vauhtia ja vaarallisia tilanteita – Kilpa-ajopeli GRIDin rebootti sai uuden pelivideon 149

on tuomassa -kilpa-ajopeliään takaisin kun pelisarjan neljäs osa ilmestyy lokakuussa. Yksinkertaisesti -nimellä kulkeva peli aloittaa pelisarjan alusta.

Pelivideolla nähdään varsin näyttävää nokittelua radalla sekä pelin uusia ratoja kuten eloisa Havanan -kilparata. Myös eri autotyypit on hyvin edustettuna videolla.

Pelisarja sai alkunsa vuonna 2008 kun julkaistiin. Se toi pelisarjaan täysin uuden ominaisuuden, jossa pelaaja pystyi kelaamaan takaisinpäin ajojaan. Peli sai jatkoa vuonna 2013, mutta oli monille pettymys. ilmestyi hyvin piakkoin vuonna 2014.

GRID ilmestyy lokakuun 11. päivä Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle että Google Stadialle.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna Kommentit pois päältä artikkelissa Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna 130

Baldur's Gate 3

Wizards of the Coast ja emoyhtiö Hasbro ovat paljastaneet, että tuleva roolipeli Baldur’s Gate 3 saapuu Steamin Early Accessiin tänä vuonna. Pelin kehityksestä vastaa Divinity: Original Sin -peleistä tuttu Larian Studios.

Itse pelistä ei tiedetä vielä paljoakaan muuta kuin, että se tulee sisältämään co-op moninpelitilan. Pelistä tullaan näkemään ensimmäistä pelivideota PAX East -tapahtumassa helmikuun 27. päivä.

Alkuperäinen ja kulttimaineeseen yltänyt Baldur’s Gate ilmestyi vuonna 1998 ja sen kehittäjänä toimi BioWare. Suositun pelin jatko-osa Baldur’s Gate II: Shadows of Amn ilmestyi vuonna 2000. Beamdog on parhaillaan herättelemässä kyseisiä pelejä henkiin modernisoimalla ne tämän vuoden lopuksi.

PC:n lisäksi Baldur’s Gate 3 saapuu myös -pelipalveluun.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Borderlands saa oman elokuvan – Eli Roth valittu ohjaajaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Borderlands saa oman elokuvan – Eli Roth valittu ohjaajaksi 58

Borderlands 3

Suosittu pelisarja Borderlands on muuntumassa elokuvaksi Hostel -elokuvien ohjaajan Eli Rothin toimesta. Elokuvan tuotannosta vastaa Lionsgate ja kuvausten on määrä alkaa myöhemmin tänä vuonna.

Rothilla on pitkä ja menestyksekäs historia Lionsgaten kanssa ja hänen mukaan elokuvan käsikirjoitus on huippuluokkaa ja samoin tuotantotiimi. Elokuvan käsikirjoituksen luonnoksesta vastaa parhaillaan Craig Mazin, joka työskenteli menestyksekkään Chernobyl -sarjan parissa.

Borderlands sijoittuu tulevaisuuteen, jossa Vault Hunterit matkaavat syrjäiselle Pandora -planeetalle metsästääkseen kehittyneiden avaruusolioiden teknologiaa. Vastaansa Vault Hunterit saavat paikalliset vihamieliset villieläimet, bandiitit sekä yksityisarmeijan, joka hamuaa samaa teknologia-aarretta.

Pelisarjan viimeisin osa Borderlands 3 ilmestyi viime vuoden lopulla ja on parhaillaan saatavilla Playstation 4 ja Xbox One -konsoleille, PC:lle, OSX:lle sekä -pelipalvelun kautta.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi

Nvidia julkaisi virallisesti GeForce NOW -pelipalvelunsa Kommentit pois päältä artikkelissa Nvidia julkaisi virallisesti GeForce NOW -pelipalvelunsa 111

Nvidia GeForce NOW

Nvidia on nyt virallisesti julkaissut GeForce NOW -pilvipelaamispalvelunsa. Palvelu oli pitkään beta testausvaiheessa ja on nyt valmis haastamaan Google Stadian ja Microsoftin Project xCloudin.

Stadiasta poiketen Nvidian palvelu ei kuitenkaan pyri konsolimaiseen kokemukseen vaan sen sijaan se voidaan yhdistää jo olemassaolevaan Steam, Epic tai Battle.net tiliin ja pelata näiden kirjastoista löytyviä pelejä haluamallasi laitteella. Pelattava on mm. Fortnite, DOTA 2, Overwatch, PUBG, Destiny 2 ja Rainbow Six Siege sekä pelejä valmistajilta kuten Capcom, EA, Konami, Remedy, ja Square Enix.

Palvelusta on saatavilla kaksi versiota ilmainen ja 5,49€ hintainen perustajajäsenyys. Ilmaisversiossa pelaaja joutuu jonottamaan vuoroaa ja voi pelata ainoastaan tunnin verran kerrallaan. Pelikerran jälkeen voi liittyä uudestaan jonoon. Perustajajäsenet voivat pelata koska vain ja miten pitkänä haluavat. Maksullisessa versiossa on myös tuki RTX -säteidenseurantaan.

GeForce NOW toimii OSX, Windows ja Android -alustoilla sekä Nvidian Shield TV -laitteella.

Voit lukea lisää palvelusta ja kokeilla sitä täältä.

Sivuston perustaja ja päätoimittaja.

Kommentoi