Vegasin laadukkaat video-, ääni- ja musiikkisovellukset tarjolla edullisesti Humble Bundlesta Kommentit pois päältä artikkelissa Vegasin laadukkaat video-, ääni- ja musiikkisovellukset tarjolla edullisesti Humble Bundlesta

Vegas Pro 19 Edit

Edullisista peli-, kirja- ja sovelluspaketeista tunnettu tarjoilee parhaillaan sovelluspakettia, joka sisältää Vegasin laadukkaat Pro -videoeditointi, Sound Forge Pro 15 -äänieditointi sekä Magix Music Maker 2022 Premium -musiikkisovelluksen. Paketin arvo on yli 750 euroa.

Paketti maksaa yhteensä 22,82 euroa ja se sisältää nämä sovellukset ja lisäosat:

 • VEGAS Pro 19 Edit
 • SOUND FORGE Pro 15
 • MAGIX MUSIC MAKER 2022 PREMIUM
 • Dub Tales – Part 2 -äänipaketti
 • Fantasy Trip -äänipaketti
 • Ibiza Chill House -äänipaketti
 • Blades & Runners -äänipaketti
 • Smash Hits -äänipaketti
 • -25% Humble Choice alennuskuponki (ainoastaan uusille tilaajille)

Paketin voi hankkia itselleen täältä. Paketti on hankittavissa ainoastaan joulukuun 21. päivään asti.

Tehokkuutta kohtuuhinnalla- testissä Medion Erazer Engineer X10 MD34630 Kommentit pois päältä artikkelissa Tehokkuutta kohtuuhinnalla- testissä Medion Erazer Engineer X10 MD34630

Medion Erazer Engineer X10 MD34630

Suorituskyky8
Esteettisyys7.5
Hinta/laatu8.5
8 out of 10
Plussat Tehokas suorituskyky peleissä. Tyylikäs muotoilu. Helppo päivittää. Kilpailukykyinen hinta Miinukset Halvat komponentit. Prosessorin lämpötilat voivat nousta korkealle. Rajoitettu päivityspotentiaali


Erazer Engineer X10 MD34630 on , joka kuuluu Medionin Erazer Engineer X10 -sarjaan. Se on suorituskykyinen tietokone, joka on suunniteltu pelaajille ja muille käyttäjille, jotka tarvitsevat tehokkaan koneen vaativiin tehtäviin.

Medion Erazer Engineer X10 MD34630:ssä on Intel Core i5-11400 -prosessori ja NVIDIA RTX 4060 -näytönohjain. Siinä on myös 16 Gt DDR4 RAM-muistia ja 1 Tt:n kiintolevy (SSD). Tämä laitekokoonpano pystyy käsittelemään jopa vaativimmat pelit ja sovellukset. Medion Erazer Engineer X10 MD34630:ssa on valkoinen ja lasinen kotelointi tyylikkäällä designilla. Siinä on myös monipuolisesti portteja, kuten USB-A, USB-C, HDMI ja Ethernet.

Medion Erazer Engineer X10 MD34630 on tyylikäs pelitietokone, joka tarjoaa houkuttelevan hinta-laatusuhteen. Tässä arvostelussa tarkastelemme koneen ominaisuuksia, suorituskykyä ja hintaa, ja annamme arvion sen sopivuudesta erilaisille käyttäjille.

Testitulokset osoittavat, että Erazer Engineer X10 MD34630 pystyy pyörittämään vaativiakin pelejä korkeilla grafiikka-asetuksilla. Näytönohjaimen lämpötilat pysyivät kohtuullisissa rajoissa jopa raskaassa rasituksessa, ja prosessorin lämpötilat pysyivät enimmäkseen kurissa.

Esimerkiksi nuorille erittäin osuva titteli Fortnite pyöri keskimäärin 150 fps:n nopeudella suurimmalla osalla asetuksista high-tasolla ja osalla epic-tasolla. Kuvataajuus tipahteli ajoittain, mutta pysyi yleisesti ottaen vakaana. Raskaassa kuormituksessa prosessorin lämpötilat saattoivat nousta korkeiksi, mikä saattoi johtaa pätkimiseen.

Järjestelmän komponentit ovat pääosin edullisia, mutta ne on asennettu siististi ja ammattimaisesti. Osien päivittäminen on helppoa, mutta kalliimpien komponenttien asentaminen voi nostaa järjestelmän hintaa merkittävästi.

Erazer Engineer X10 MD34630:n hinta on kilpailukykyinen, ja se tarjoaa hyvää vastinetta rahalle. Takuu on kaksi vuotta, mikä on tavallinen tässä hintaluokassa.

Erazer Engineer X10 MD34630 on hyvä vaihtoehto pelaajille, jotka etsivät tehokasta ja tyylikästä pelikonetta kohtuulliseen hintaan. On kuitenkin tärkeää muistaa, että edulliset komponentit saattavat lyhentää järjestelmän käyttöikää ja rajoittaa sen suorituskykyä tulevaisuudessa.

Sopii parhaiten:

 • Pelaajille, jotka etsivät tehokasta pelikonetta kohtuulliseen hintaan.
 • Käyttäjille, jotka arvostavat tyylikästä muotoilua.
 • Käyttäjille, jotka haluavat helposti päivitettävän järjestelmän.

Ei sovi:

 • Käyttäjille, jotka etsivät pitkäikäistä järjestelmää.
 • Käyttäjille, jotka haluavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn.
 • Käyttäjille, jotka haluavat päivittää järjestelmää kalliimmilla komponenteilla.

Testi: Samuli Annala

Turtle Beach julkaisi ensimmäisen ajosimulaatiojärjestelmänsä – tällainen on VelocityOne Race Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi ensimmäisen ajosimulaatiojärjestelmänsä – tällainen on VelocityOne Race

Turtle Beach VelocityOne Race

Kiinnitä turvavyö, tartu rattiin ja anna mennä, sillä tunnettu pelikuulokkeiden ja -lisävarusteiden valmistaja on julkistanut ensimmäisen ajopelisimulaatiojärjestelmänsä VelocityOne Race.

Erityisesti Xboxille ja :lle suunniteltu, uraauurtava universaali ratti- ja poljinjärjestelmä on peräisin tuotemerkin moninkertaisesti palkitulta VelocityOne-simulaatiotiimiltä ja se hyödyntää uusinta teknologiaa ja ensiluokkaisia materiaaleja.

“VelocityOne Race jättää kilpailijat varjoonsa vertaansa vailla olevalla kilpa-ajosimulaatioiden suorituskyvyllä, yleissuunnittelulla ja rakentamisen laadulla. Turtle Beach on jälleen kerran toimittanut pelisimulaattorilisävarusteen, joka asettaa luokan riman uusiksi. VelocityOne Race sisältää viimeisimmät teknologiat, joita vakavasti otettavat sim-kilpailufanit ja kuljettajat rakastavat – hintaan, jota on vaikea voittaa.”

sanoo Cris Keirn, Turtle Beach Corporationin väliaikainen toimitusjohtaja ja globaalin myynnin varajohtaja.

VelocityOne Race on saatavilla tänään 699.99 euron hintaan valmistajan verkkosivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä Suomessa.