Venom 3 -elokuva sai julkaisupäivän ja virallisen nimen Kommentit pois päältä artikkelissa Venom 3 -elokuva sai julkaisupäivän ja virallisen nimen

on paljastanut uuden nimen ja julkaisupäivän tulevalle, Tom Hardyn tähdittämälle, Venom-elokuvalle. Aiemmin nimellä tunnettu elokuva tunnetaan nyt nimellä . Elokuvan julkaisupäivää on aikaistettu 25. lokakuuta 2024, aiemmasta marraskuun 8. päivän julkaisupäivästä.

Elokuva oli alun perin suunniteltu julkaistavaksi kesäkuussa 2024. Tuotantoviive, joka johtui viime vuoden SAG-AFTRA-lakosta, työnsi julkaisupäivää eteenpäin.

Tom Hardyn aiemmin tässä kuussa jakamassa kuvassa näkyvä pukuvalinta on ruokkinut spekulaatioita elokuvan mahdollisesta yhteydestä Spider-Man: No Way Home -elokuvan tapahtumiin, mutta tällä hetkellä juoniyksityiskohdat ovat vähäisiä.

Venom: The Last Dance tähdittää jälleen Tom Hardyä, uusien näyttelijöiden Juno Templen ja Chiwetel Ejioforin rinnalla. Elokuva tulee olemaan ohjaaja Kelly Marcelin ohjausdebyytti. Aiemmin hän kirjoitti sekä alkuperäisen Venom-elokuvan että sen vuoden 2021 jatko-osan Venom: Let There Be Carnagen.

Lähde: IGN

Quentin Tarantino heitti viimeiseksi aiotun elokuvansa roskikseen Kommentit pois päältä artikkelissa Quentin Tarantino heitti viimeiseksi aiotun elokuvansa roskikseen

Quentin Tarantinon kymmenes ja oletettu viimeinen elokuvahanke, , on äkillisesti hyllytetty ohjaajan toimesta, jättäen fanit pohtimaan mitä olisi voinut olla. Uudet tiedot :ltä valottavat syitä projektin kaatumisen taustalla ja tarjoavat kiehtovia vihjeitä siitä suunnasta, jota Tarantino oli harkitsemassa.

Raportin mukaan Tarantinon päätös johtui puhtaasti luovasta muutoksesta. Vaikka oli edelleen ”vakaasti mukana” yhteistyössä ohjaajan kanssa menestyksekkään yhteistyön jälkeen -elokuvan parissa vuonna 2019, paine mestariteoksen tuottamisesta viimeiseksi projektikseen saattoi käydä Tarantinolle liian raskaaksi. Tarantino on pitkään ilmoittanut aikovansa jäädä eläkkeelle kymmenen elokuvan jälkeen.

THR:n lähteet eivät pystyneet tarkkaan osoittamaan syytä, miksi Tarantino luopui The Movie Critic -projektista, mutta he paljastivat, että ”häntä olivat alkaneet enemmän kiinnostaa muut ideat”.

Lähde

Marvel Studiosin odotettu Deadpool & Wolverine -elokuva sai juuri uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Marvel Studiosin odotettu Deadpool & Wolverine -elokuva sai juuri uuden trailerin

julkaisi juuri uuden trailerin odotetusta elokuvasta , joka saa Suomen ensi-iltansa vain elokuvateattereissa 24. heinäkuuta.  

DEADPOOL & WOLVERINE -elokuvan on ohjannut Shawn Levy, ja sen pääosissa nähdään Ryan Reynolds, Hugh Jackman, Emma Corrin, Morena Baccarin, Rob Delaney, Leslie Uggams, Karan Soni ja Matthew Macfadyen.   

Elokuvan tuottajina toimivat Kevin Feige, Ryan Reynolds, Shawn Levy ja Lauren Shuler Donner. Vastaavina tuottajina ovat Louis D'Esposito, Wendy Jacobson, Mary McLaglen, Josh McLaglen, Rhett Reese, Paul Wernick, George Dewey, Simon Kinberg ja Jonathon Komack Martin. DEADPOOL & WOLVERINE -elokuvan käsikirjoituksesta vastaavat Ryan Reynolds, Rhett Reese, Paul Wernick, Zeb Wells ja Shawn Levy.  

Marvel Studiosin elokuvassa Deadpool & Wolverine kaikkien aikojen parivaljakko ottaa miehestä mittaa vain elokuvateattereissa 24. heinäkuuta.