Verkkokauppa.com lanseerasi vaihtokauppa-palvelun käytetylle elektroniikalle Kommentit pois päältä artikkelissa Verkkokauppa.com lanseerasi vaihtokauppa-palvelun käytetylle elektroniikalle

Pitäisikö ostaa uutta elektroniikkaa mutta käytettyä (mutta toimivaa) rautaa on yhä kaapissa? Verkkokauppa.com saattaa vaihtaa sen rahaksi Vaihtokauppa-palvelun kautta. Palveluun ei kuitenkaan huolita vanhaa tavaraa, kuten elinkaaren päässä olevia laitteita, vaan kauppaa tehdään käytetyistä ja uudelleenmyytävistä laitteista. Palvelun käyttö vaikuttaa nopealta ja joustavalta, sillä hyvitysarvion hyväksynnän jälkeen asiakas saa tämän arvon tililleen ja laitteen toimittaminen verkkokaupalle on kuluttajalle ilmaista. Jos ostatte laitteita verkkokauppa.comista, niin kannattaa ehdottomasti käydä tutustumassa tähän palveluun.

Palvelu koskee toimivia älypuhelimia, tietokoneita, älykelloja ja tabletteja. Kyseisen laitteen ei tarvitse olla ostettuna verkkokauppa.comista.

Lähde: verkkokauppa.com

Kommentoi

Mobiilipeliohjain Backbone toi PlayStation-mallinsa Android -laitteille Kommentit pois päältä artikkelissa Mobiilipeliohjain Backbone toi PlayStation-mallinsa Android -laitteille

Backbone One - PlayStation Edition

Mobiilipeliohjain on nyt saatavilla myös -versiona -laitteille. Voit katsoa esittelyvideon alta.

Tämä uusi laite on suunniteltu tiiviissä yhteistyössä PlayStationin kanssa, ja se sisältää monia PS5-konsolin langattoman DualSense-ohjaimen muotoilun piirteitä, kuten klassiset painikkeet ja kuvakkeet. PS Remote Play -sovellus tunnistaa tämän tuotteen yksiselitteisesti DualSense-ohjaimeksi, minkä ansiosta pelaajat voivat pelata suosikki PlayStation 4- ja PlayStation 5-pelejään Android-laitteellaan mistä tahansa.

Kun pelaajalla on laajakaistainternet ja PS5- tai PS4-konsoli, hän voi liittää Android-laitteensa Backbone Oneen ja aloittaa konsolipelien pelaamisen PlayStation Remote Play -sovelluksen kautta. Pelaajat voivat lukita pelinsä vaakatilaan ja päästä helposti PlayStation-sovellukseen kaksoisnapauttamalla Backbone One -ohjaimensa Options-painiketta.

Backbone on luonut ennennäkemättömän ekosysteemin, jossa lähes kaikki pelisisältö ja -palvelut ovat saatavilla yhdessä paikassa – puhelimessasi. Sen perusti 24-vuotias Maneet Khaira työskennellessään Googlen pelipuolella.

Backbonen ohjelmisto ja laitteet tekevät pilvipelien suoratoistosta ja myös tavallisesta mobiilipelaamisesta vaivatonta ja helppoa. Kaikessa yksinkertaisuudessaan puhelin kytketään Backbone One -laitteeseen ja App Storen ja Apple Arcaden mobiilipelit, pilvipelipalveluiden suoratoistot, kuten Game Pass ja Nvidia Geforce Now ovat saatavilla. Voit myös pelata Xbox Series X ja S-, PlayStation 5- ja Steam-pelejä missä tahansa etäpelaamisen kautta.

”Backbonen perustamisella oli yksi todellinen tavoite: parantaa pelikokemusta kaikille ja kaikkialla. Aivan kuten Sonos ja Roku ovat tehneet musiikin ja television suoratoistolle, Backbone yhdistää kaikki pelien suoratoistopalvelut ja keskeiset pelikokemukset mobiililaitteissa.”

sanoo Backbonen perustaja ja toimitusjohtaja Maneet Khaira

Backbone on saanut rahoitusta lukuisilta sisällöntuottajilta, kuten MrBeastilta, 100 Thievesin perustajalta Nadeshotilta, Prestonelta, Kwebbelkopilta ja Typical Gamerilta. Sitä tukevat myös Night Media ja Ashton Kutcherin Sound Ventures.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Pelaa mitä tahansa mobiilipeliä, joka tukee ohjaimia
  • Kokoontaitettava ja kompakti muotoilu
  • Matalan viiveen yhteys
  • 3,5 mm:n kuulokeliitäntä
  • Läpivientilataus
  • Backbone One -sovellus :lle ja Androidille
  • Peliklippien ja kuvankaappausten tallentaminen

Backbone One -ohjaimet ovat ostettavissa 119,99 euron hintaan mm. Proshop.fi ja Coolshop.fi -verkkokaupoista. Uusille tilaajille jokainen Backbone One -ostos sisältää ilmaisen Backbone+ -kokeilutilauksen ja useita lisäetuja, kuten 1 kuukauden Xbox Game Pass Ultimate -jäsenyyden.

Kommentoi

Logitech mullistaa kilpapelaamisen äänentoiston uuden sukupolven pelikuulokkeillaan Kommentit pois päältä artikkelissa Logitech mullistaa kilpapelaamisen äänentoiston uuden sukupolven pelikuulokkeillaan

Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED

on tuomassa huipputason grafeeniteknologian osaksi langattomien pelikuulokkeiden äänentoistoa uusien Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeiden myötä.

Kilpapeliammattilaisten ja muiden huippupelaajien tarpeisiin suunnitellut langattomat Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet ovat yhdistelmä erottelukykyistä äänentoistoa, huipputason teknologiaa ja miellyttävää muotoilua. Huipputason peliammattilaisten kanssa yhteistyössä suunnitellut pelikuulokkeet ovat alansa ensimmäiset, joissa käytetään vallankumouksellisia PRO-G GRAPHENE -elementtejä.

”Logitech G PRO -sarjan perusajatuksena on luoda ammattipelaajien ja muiden pelaamiseen vihkiytyneiden vaatimukset täyttäviä oheislaitteita. Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeilla olemme saavuttaneet vaikuttavan suorituskyvyn grafeenivalmisteisilla kuuloke-elementeillä. Nämä elementit toistavat ääntä uskomattoman upeasti äärimmäisen vähäisellä säröllä ja vieläpä hyvin kevyellä kuulokerakenteella. Hifi-tason äänentoisto mahdollistaa ammattipelaajien potentiaalin ennenkuulumattomalla tavalla.”

kommentoi Logitech G PRO -tuotepäällikkö Chris Pate

Kilpapelaamisessa äänentoiston selkeys ja pelaajien välinen kommunikointi ovat äärimmäisen tärkeitä menestyksen kannalta. Joskus pientenkin äänten kuuleminen voi merkitä eroa voiton ja tappion välillä, kun kyse on vain sekunnin murto-osan reaktioajasta. Uusissa 50 millimetrin tarkkuussäädetyissä PRO-G-elementeissä käytetään herkkiä grafeenikalvoja. Näiden ainutlaatuisen luonnollinen joustavuus takaa ensiluokkaisen äänentoiston, jollaista ei ole ennen pelikuulokkeissa kuultu. Kuuloke-elementtien kohinanvaimennuksen, säröttömyyden ja luonnollisen tarkan äänentoiston ansiosta pelaajat voivat erottaa äänet selkeästi eri etäisyyksiltä ja jopa paikantaa näiden sijainnin äänen tulokulman perusteella.

Uuden sukupolven pelikuulokkeissa on myös monipuolinen liitettävyys. Huippunopean langattoman LIGHTSPEED-teknologian lisäksi kuulokkeissa on langaton Bluetooth-yhteys sekä 3,5 millimetrin stereoliitäntä. Virtaa langattomaan käyttöön riittää yhdellä latauksella peräti 50 tunniksi. Kuulokkeiden langattomassa äänentoistossa on jopa 30 metrin kantama.

Ammattipelaajien kanssa yhteistyössä suunnitelluissa kuulokkeissa on kiinnitetty erityistä huomiota käyttömukavuuteen. Kuulokkeiden kevyt, mutta kestävä seosmetallirunko tuntuu miellyttävältä käyttää pitkissäkin pelisessioissa. Kääntyville kuulokekupeille on vaihdettavat keinonahka- ja veluuripinnoitetut pehmusteet. Logitech G PRO -kuulokkeet ovat ensi kertaa saatavana mustan lisäksi myös valkoisina.

Pelikuulokkeiden kuuden millimetrin mikrofoni on irrotettavissa. Mikrofonin hertanmallinen suuntakuvio soveltuu erinomaisesti puheäänen tallentamiseen. Kehittyneen Blue VO!CE -ääniohjelmiston ansiosta puheääni kuulostaa äärimmäisen selkeältä suodattaen samalla tehokkaasti taustamelun.

Lisäksi Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeissa hyödynnetään DTS Headphone:X 2.0 -tilaääniteknologiaa, jonka ansiosta pelaaja voi paikallistaa äänen suunnan ja suhteellisen etäisyyden.

Logitech G PRO -tuotemallisto on suunniteltu erityisen Design by Collaboration -ohjelman mukaisesti, jossa tehdään läheistä yhteistyötä maailman johtavien ammattipelaajien ja pelijoukkueiden kanssa. Ohjelman ansiosta tuotesuunnittelussa voidaan ottaa huomioon pelaajien toiveet ja tarpeet jo varhaisessa vaiheessa osana tuotekehitystä.

”Olen aina kokenut Logitech G:n arvostavan palautettani ja mielipiteitäni osana tuotekehitystä. Juuri tämän takia heidän tuotteensa tarjoavat parasta suorituskykyä ja ovat suosituimpia kilpapelaajien keskuudessa. Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeita käyttäessäni nautin entistä paremmasta käyttömukavuudesta ja erinomaisesta mikrofonista. Uudet grafeenielementit tuntuivat mullistavalta, sillä niiden ansiosta tunsin saavani lisäetua pelaamisessa.”

kommentoi Natus Vincere -tiimin Counter-Strike-ammattipelaaja Oleksandr ”s1mple” Kostyljev

Hinta ja saatavuus

Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED -pelikuulokkeet tulevat saataville kesäkuu alussa 269 euron kuluttajahintaan.

Kommentoi