Verta ja suolenpätkiä yläilmoista kuvattuna – The Hong Kong Massacre nyt pelattavissa Kommentit pois päältä artikkelissa Verta ja suolenpätkiä yläilmoista kuvattuna – The Hong Kong Massacre nyt pelattavissa

Ruotsalaisen pelifirma :n kehittämä on ylhäältä kuvattu vauhdikas räiskintä, josta ei puutu vauhtia, verta eikä suolenpätkiäkään. Peli on kuin 3D vastine Hotline Miamille johon on sekoitettu vielä Max Payne -peleistä ja Matrix -leffoista tuttu bullet-time ajan hidastaminen. The Hong Kong Massacre ammentaa klassisista toimintaleffoista ja tarina perustuu yllätys yllätys kostamisretkeen.

Pelaaja omaksuu entisen etsivän roolin, joka lähtee kostamaan parinsa murhaa. Käyttöönsä pelaaja saa läjän raakaa tulivoimaa, ajan hidastamisen sekä erilaisia heittäytymis ja väistöliikkeitä.

The Hong Kong Massacre on nyt saatavilla :lle -palvelusta ja Playstation 4 -konsolille.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.

Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Hauvat maailmalla – Ryhmä Hau -peli ilmestyi konsoleille ja PC:lle

PAW Patrol World

on julkaissut uuden -pelin, joka perustuu suosittuun lasten animaatiosarjaan .

Peli on avoimen maailman seikkailupeli, joka tarjoaa mahdollisuuden tutkia Adventure Bayn katuja, Barkingburgin torneja, Jake's Mountain -vuoristoa sekä villiä viidakkoa.

Pelata voi joko yksin tai kahden pelaajan voimin ja yhteensä pelissä on kahdeksan pelattavaa hahmoa, kuten Chase, Skye, Marshall, Rubble, Rocky ja Zuma sekä fanien suosikit Tracker ja Everest.

Peli on täysin ääninäytelty ja sen ohjaus on intuitiivinen ja saavutettava, joten se soveltuu myös nuorimmille pelaajille. Pelaajat keräävät keräilyesineitä ja salaisuuksia, jotka avaavat uusia tehtäviä ja edistymisvaihtoehtoja hahmojen ja ajoneuvojen muokkaamiseen. Mukana on myös neljä erikoismissiota, jotka perustuvat sarjan ikonisiin jaksoihin.

PAW Patrol World on saatavilla , , Nintendo , , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta.