Victor Chevalier on uusin lisäys Tekken 8 -pelin hahmorivistöön Kommentit pois päältä artikkelissa Victor Chevalier on uusin lisäys Tekken 8 -pelin hahmorivistöön

Tekken 8

on ilmoittanut lisänneensä Victor Chevalierin tulevan 8 -taistelupelin hahmojoukkoon.

Chevalier on ranskalainen elävä lengenda, joka polveutuu maineikkaasta ritarisuvusta. Hän seurasi isänsä jalanjälkiä ja liittyi Ranskan laivastoon ennen liittymistään YK:hon haluten pelastaa ihmishenkiä.

Victor Chevalierin äänenä toimii kuuluisa ranskalainen näyttelijä Vincent Cassel. Cassel on itsekin pitkäaikainen Tekken-pelaaja ja on nyt ensimmäistä kertaa mukana luomassa videopelin hahmon ääntä. Peliin on lisätty myös uusi ”aggressiivinen” taistelusysteemi, joka palkitsee pelaajat, jotka pysyvät hyökkäyksessä.

tulee hyödyntämään uuden konsolisukupolven ominaisuuksia ja on toteutettu Unreal Engine 5 -pelimoottorin avulla.

Pelin tarina jatkuu Heihachi Mishiman tappiosta, joka on synnyttänyt täysin uuden kiistan. Jin Kazama haastaa isänsä Kazuya Mishiman ja yrittää estää tämän maailmanvalloitushaaveet.

Pelisarjan ensimmäinen osa ilmestyi vuonna 1994 PlayStation -konsolille sekä pelihallilaitteille. Viimeisin osa ilmestyi vuonna 2017 PlayStation 4 ja Xbox One -konsoleille sekä PC:lle.

Tekken 8 ilmestyy PlayStation 5 ja Xbox Series X sekä S -konsoleille, että PC:lle tammikuun 26. päivä 2024.

Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvän Tekken 8:n PC-versio tekniset tiedot varmistuivat

Tekken 8


on vahvistanut :n -vaatimukset taistelupelin Steam-sivulla.

Kaikkein kiireellisin tieto tässä on todennäköisesti pelin 100 gigatavun tallennustilan vaatimus, mutta on myös huomionarvoista, että vähimmäisvaatimuksissa tarvitaan 8 gigatavua RAM-muistia, kun taas suositellut vaatimukset edellyttävät 16 gigatavua RAM-muistia.

Bandai Namco on lisähuomautuksessaan maininnut 8:n kuvan sekunnissa -lukeman. Näiden teknisten tietojen perusteella ”vakaa yli 60” on ilmeisesti ”taattu” ja valittu oletuksena grafiikka-asetuksissa, kun peli käynnistetään ensimmäistä kertaa. Kuitenkin Bandai Namco varoittaa, että ruudunpäivitysnopeus saattaa laskea, kun muita sovelluksia käynnissä taustalla. Tekken-pääohjaaja Katsuhiro Harada on myös vakuuttanut, ettei Tekken 8:aan ole suunniteltu lisättävän kiisteltyä Denuvo-anti-piratismiohjelmistoa.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä PC:lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.

Tammikuussa ilmestyvä Tekken 8 sai uuden trailerin Kommentit pois päältä artikkelissa Tammikuussa ilmestyvä Tekken 8 sai uuden trailerin

Tekken 8

on julkaissut uuden trailerin 8:sta, joka paljastaa pelin hahmorosterin viimeisen hahmon, Reinan.

Fanit saivat aiemmin vihiä erityistapahtumasta :lle, joka järjestettiin 12. marraskuuta. Tapahtumassa nähtiin useita aiempien EVO -mestareiden välisiä matseja, ja mukana oli myös pelin tuottaja. Tapahtuma antoi myös vihjeitä pelin viimeisen hahmon julkistamisesta, tuoden Tekken 8:n hahmorosterin yhteensä 32 taistelijan vahvuiseksi pelin julkaisuhetkellä.

Tekken 8:n 32 taistelijan rosteri sisältää sekä veteraaneja että uusia tulokkaita. Fanien suosikkihahmot, kuten Jin Kazama ja Kazuya Mishima, ovat läsnä, kun taas jotkut uudet taistelijat, kuten Victor Chevalier ja Azucena Milagros, ovat saaneet positiivista palautetta ainutlaatuisista taistelutyyleistään. Hype on huipussaan, ja Bandai Namco esitteli täyden voiman takaa Tekken 8:n viimeisen hahmotrailerin, näyttäen Reinan tyylikästä pelattavuutta.

Bandai Namco Studios Inc:n kehittämässä pelissä on uusia ominaisuuksia kuten uusi Arcade Quest -tila, joka tarjoaa yksinpelissä harjoituskentän taitojen parantamiseen.

Tekken 8 ilmestyy tammikuun 26. päivänä 2024 , ja S -konsoleille sekä :lle Steamin kautta. Ennakkotilaukset ovat parhaillaan avoinna Standard-, Deluxe- ja Ultimate Edition -versioille.