Vihdoin langaton versio mainiosta pelihiirestä – videoarviossa Roccat Kone XP Air Kommentit pois päältä artikkelissa Vihdoin langaton versio mainiosta pelihiirestä – videoarviossa Roccat Kone XP Air

Roccat Kone XP Air

Roccat Kone XP Air

7.9 / 10
Hyvää Varsin mainiosta Kone XP:stä vihdoin langaton versio. Toiminnassa ei juurikaan moitittavaa. Ohjelmoitavat napit. Huonoa Hintalappu liian kova edeltäjäänsä nähden pelkästä langattomuudesta. Arvostelukappale piti pientä sirinää, joka saattaa häiritä hyväkuuloista pelaajaa.

Turtle Beachin palkittu PC-pelien oheislaitemerkki Roccat on julkaissut täysin uuden langattoman Kone XP Air RGB-pelihiiren, jossa on pikalataustelakka.

Kone XP Air on Stellar Wireless -versio vastajulkaistusta Kone XP:stä – 15 vuoden tutkimus- ja kehitystyön huipentuma, jonka tavoitteena on tuottaa alan johtava monikäyttöinen pelihiiri. AIMO-yhteensopiva RGB-pikalataustelkka, ROCCATin Stellar Wireless -teknologia, ja Bluetooth®-yhteys tekevät langattomasta Kone XP Airista entistäkin monipuolisemman.

saapui meille Errorin toimitukseen raadittavaksi. Alla olevasta videosta voit nähdä ja kuulla tarkemmin, mitä mieltä olimme Roccatin uutuus pelihiirestä.

Kone XP Air on saatavana mustana tai Arctic White -värisenä ja sen voi ostaa itselleen noin 170 euron hintaan vaikkapa Gigantista tai suoraan valmistajan omasta verkkokaupasta.

Kommentoi

Roccat julkaisi optisen Vulcan II MAX -näppäimistön ja langattomat Syn MAX Air -kuulokkeet Kommentit pois päältä artikkelissa Roccat julkaisi optisen Vulcan II MAX -näppäimistön ja langattomat Syn MAX Air -kuulokkeet

Roccat Vulcan II Max

Turtle Beachin -pelaamisen keskittyvä oheislaitemerkki Roccat on julkaissut täysin uuden Vulcan II Max -näppäimistön sekä Syn Max Air -kuulokkeet.

Roccatin palkittu Vulcan-muotoilu on ihastuttanut faneja malliston debyytistä lähtien, ja upea Vulcan II Max määrittelee luokkansa uudelleen. Vulcan II Maxissa on Roccatin naurettavan nopeat TITAN II -optiset kytkimet ja maailman ensimmäiset Dual LED Smart Keys -näppäimet, ja se yhdistää suorituskyvyn ja toiminnallisuuden aivan omanlaiseensa ulkoasuun, ja se on varmasti minkä tahansa työpöydän pelikokoonpanon kruununjalokivi.

Tänään esiteltiin myös Roccatin lippulaiva Syn Max Air – -pelikuulokkeet, jotka ovat brändin kuulokemalliston kärjessä sen uutena langattomana premium-tuotteena. Syn Max Air hyödyntää Turtle Beachin vuosikymmenten palkittua äänitekniikan kokemusta ja tarjoaa upeaa Waves 3D -surroundääntä tehokkaiden 50 mm:n Nanoclear™-kaiuttimien kautta sekä eksklusiivisia ominaisuuksia, kuten Superhuman Hearing®, kilpailuedun saavuttamiseksi. Läpikuultavat korvakupit tuovat esiin RGB-valaistuksen ennennäkemättömällä tavalla, ja Syn Max Air yhdistää Roccatin tunnusomaisen tyylin langattomaan vapauteen ja pikalataavaan telakointiasemaan.

Vulcan II Max ja Syn Max Air ovat ennakkotilattavissa tänään valmistajan sivuilta ja osallistuvilla jälleenmyyjillä maailmanlaajuisesti, ja niiden suositushinnat ovat vastaavasti 241,99 euroa ja 261,99 euroa. Vulcan II Max lanseerataan 17. lokakuuta 2022 ja Syn Max Air tulee saataville viikkoa aikaisemmin 10. lokakuuta 2022.

”Roccatin uusi Max-mallisto osoittaa sitoutumisemme markkinoiden parhaiden -pelioheislaitteiden luomiseen ilman kompromisseja. Vulcan II Max on kaikkien aikojen suosituimman näppäimistömme evoluutio ja mahdollisesti kaikkien aikojen kaunein näppäimistö, ja Syn Max Air yhdistää Roccatin ja Turtle Beachin johtavien teknologioiden parhaat puolet ja tarjoaa ensiluokkaisen peliäänen tyylikkäässä muotoilussamme. Molemmissa tuotteissa on hämmästyttävä RGB-valaistus, jota et löydä mistään muualta.”

sanoo René Korte, Roccatin perustaja ja Turtle Beachin -oheislaitteiden toimitusjohtaja

Roccat Vulcan II Max

Kaikkien aikojen kaunein näppäimistö on saapunut. -pelaajan työpöydän kruununjalokivi, Vulcan II Max PC-pelinäppäimistö herättää varmasti huomiota tyylikkäillä linjoillaan, alumiinilevyllään ja loistavasti valaistulla läpikuultavalla kämmentuella. Vulcan II Max -näppäimistössä on Roccatin yksinoikeudella valmistetut TITAN II -optomekaaniset kytkimet, joissa on pehmeä mekaaninen tuntuma, erittäin nopea toiminta ja uskomaton kestävyys 100 miljoonan napsautuksen elinkaarella – ja jotka tarjoavat kilpailuetua peli peliltä. Naurettavan nopean toimintanopeuden ja suorituskyvyn lisäksi Roccatin uudet TITAN II -kytkimet ovat yhteensopivia monien kolmansien osapuolten ristiin kiinnitettävien näppäinhattujen kanssa, jotta niiden ulkoasua voidaan mukauttaa entisestään.

Roccatin Vulcan II Max on myös maailman toinen pelinäppäimistö, joka esittelee Dual-LED Smart Keys -näppäimet, ja sitä edeltää vain sen Vulcan II Mini -sisarus. Vulcan II Max -näppäimistössä on 24 monitoimiälynäppäintä, joissa on oma toinen LED, joka ilmaisee, kun toissijaiset toiminnot ovat aktiivisia. Lisäksi -pelaajat voivat käyttää Roccatin Easy-Shift[+] -näppäinten kopiointiteknologiaa toissijaisen toiminnon avaamiseksi, joka voidaan ohjelmoida lähes rajattomiin vaihtoehtoihin. 4 Mt:n sisäisen tallennustilan ansiosta PC-pelaajat voivat ottaa RGB-valaistusnäytöksensä ja -asetuksensa mukaan tien päälle tallentamalla jopa neljä profiilia mukautettua valaistusta, näppäinten uudelleenasettelua ja muuta suoraan Vulcan II Maxiin.

Myös fanien suosimat Vulcan-elementit palaavat, kuten anodisoitu alumiinilevy, joka takaa kestävän rakenteellisen eheyden, ja omat mediasäätimet. Täysin uusi pehmeä, läpikuultava kämmentuki luo pohjan Roccatin AIMO-valaistusteknologialle. AIMO tuottaa eloisat RGB-valonäytöt heti laatikosta ja synkronoituu muiden yhteensopivien AIMO-ominaisuuksilla varustettujen tuotteiden kanssa, jotta syntyy mukaansatempaava valaistusnäytös.

Roccat-fanit voivat yhdistää Vulcan II Max -näppäimistön Roccatin huippuluokan langattoman Air -hiiren ja täysin uuden langattoman Syn Max Air -hiiren kanssa, jotta RGB-valaistusasetus olisi täydellinen. Kaikki kolme ovat AIMO-yhteensopivia, ja ne luovat kiehtovan RGB-valaistuskokemuksen, joka on synkronoitu kaikkiin kolmeen oheislaitteeseen.

Roccat Syn Max Air

Roccatin Syn Max Air -kuulokkeet tarjoavat ensiluokkaisen langattoman 3D-äänikokemuksen, joka sopii pelaajille ja striimaajille, jotka rakastavat laadukasta peliääntä ja ainutlaatuista RGB-tyyliä. Syn Max Airin ensiluokkainen ääni on pelikuulokkeiden valmistaja Turtle Beachin suunnittelema, ja se sisältää myydyimmän tuotemerkin eksklusiivisia, patentoituja teknologioita ja ominaisuuksia.

Syn Max Airin suuret ja tehokkaat 50 mm:n Nanoclear™-kaiuttimet tuottavat mukaansatempaavan Waves 3D-äänen, ja kristallinkirkas keskustelu tulee Syn Max Airin ainutlaatuisen TruSpeak™-mikrofonin kautta – ainoana mikrofonina luokassaan, joka tarjoaa melunvaimennuksen, mykistystoiminnon tai mahdollisuuden poistaa mikrofoni kokonaan, mikä on hyvä ominaisuus striimaajille. Syn Max Air sisältää useita ääniasetuksia sekä Turtle Beachin eksklusiivisen ja patentoidun Superhuman Hearing® -ääniasetuksen, joka tehostaa kriittisiä peliääniä kilpailuetua varten. Lisämukavuutta Syn Max Airissa tuovat Turtle Beachin yksinoikeudella valmistetut ProSpecs™ silmälasiystävälliset ja jäähdyttävät geelillä täytetyt memory foam -korvatyynyt.

Syn Max Air on suunniteltu tarjoamaan pelaajille kaikki mahdolliset mukavuudet, ja siihen on lisätty RGB-pikalataus-telakka, jossa vain 15 minuutin lataus antaa kolme tuntia peliaikaa, sekä ensiluokkaiset alumiinijalat, jotka lisäävät kestävyyttä, Bluetooth® 5.1 ja langaton kaksoistoiminto, joka mahdollistaa yhteyden useampaan laitteeseen, sekä jopa 16 tunnin akunkesto.

Roccatille ominainen tyylikäs, RGB-vaikutteinen muotoilu erottuu Syn Max Airissa. Jopa 16,8 miljoonan värin RGB-valaistus näkyy sekä kuulokkeiden läpikuultavissa Bionic Shell -korvakupeissa että telakointiasemassa, ja valaistus voidaan synkronoida muiden AIMO-yhteensopivien laitteiden kanssa Roccatin vankalla Swarm-ohjelmistolla. Roccatin Stellar Wireless -tekniikka hallitsee Syn Max Airin signaalin voimakkuutta ja akun kulutusta optimaalisen suorituskyvyn varmistamiseksi, ja kahden langattoman yhteyden ansiosta -pelaajat voivat myös keskustella Discordissa, vastata puheluihin ja kuunnella musiikkia Bluetoothin kautta pelaamisen aikana.

Syn Max Air sisältää myös intuitiiviset kuulokkeiden audiosäätimet, joiden avulla ääntä on helppo säätää lennossa ja jota voi mukauttaa mukana toimitetulla Swarm-ohjelmistolla. Syn Max Air on vankka mutta kevyt langaton -pelikuuloke, joka painaa 326 g. Korvakupit myös taittuvat litteiksi, kun on tauon aika.

Kommentoi

Turtle Beach julkaisi uusia ohjaimia lentosimulaatioille Kommentit pois päältä artikkelissa Turtle Beach julkaisi uusia ohjaimia lentosimulaatioille

Turtle Beach VelocityOne Rudder & Stand

Pelitarvikevalmistaja on paljastanut VelocityOne Rudder Pedals -peräsinpolkimet ja VelocityOne -jalustan uusimpina lisäyksinä tuotemerkin kasvavaan pelisimulaatiotarvikkeiden valikoimaan. VelocityOne Rudder -polkimet ja jalusta on suunniteltu yhdistettäväksi täydellisesti palkittuun VelocityOne Flight Universal System -ohjausjärjestelmään sekä muihin ohjain-, ratti- ja poljinkokonaisuuksiin.

Lentosimuloijat voivat nyt nostaa kokoonpanonsa uudelle realistiselle tasolle Turtle Beachin VelocityOne Rudder Pedals -peräsinpolkimilla. PC:lle, Series X ja S:n sekä Xbox Onen lentosim-faneille suunnatuissa uusissa peräsinpedaaleissa on kaksi pedaalikonfiguraatiota kevyiden lentokoneiden ja raskaiden lentokoneiden kokoonpanoa varten, ja niissä on sileä peräsinakseli ja kosketuksettomat halli-efektianturit kaikilla akseleilla, mikä takaa sujuvat liikkeet ja pidemmän käyttöiän ilman huoltoa.

Differentiaalijarrut mahdollistavat tiukat käännökset ja tarkan jarrutuksen hallinnan kiitoradalla, kun taas vaihdettavat jouset sekä säädettävien poljinten leveys ja muoto lisäävät realismia riippumatta siitä, lennetäänkö kevytlentokonetta, raskasta matkustajakonetta vai hävittäjäkonetta. Lisäksi useat vakaat kiinnitysratkaisut pitävät VelocityOne-peräsinpolkimet tukevasti paikoillaan erilaisilla pinnoilla. Turtle Beachin VelocityOne Rudder Pedals -peräsinpolkimet on ennakkotilattavissa valmistajan sivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä hintaan 315,99 € hintaan ja ne tulevat myyntiin 31. lokakuuta 2022.

Flight sim -fanit voivat kiinnittää ja säilyttää koko kokoonpanonsa turvallisesti Turtle Beachin VelocityOne Stand -jalustalla. VelocityOne-teline on suunniteltu myös varmistamaan täydellinen istuvuus VelocityOne Flight Simulation System -ohjausjärjestelmän ja VelocityOne-pedaalien kanssa, ja se on yhteensopiva myös muiden lentosimulaatio- ja ajosimulaatio-rattien ja -pedaalien kanssa. VelocityOne-jalustassa on sisäänrakennettu pikalukitus, jonka avulla voit säätää korkeutta, kulmaa ja pituutta, jotta se soveltuu kaikille pelaajille ja ympäristöön.

Lisäksi ylempi kiinnitysalusta kallistuu, jotta ohjain tai pyörä voidaan sijoittaa oikeaan paikkaan, ja alempi alusta voidaan säätää samalla tavalla peräsin-tai ajopolkimia varten. VelocityOne-jalustan käännettävän rakenteen ansiosta sitä voidaan käyttää kumpaan tahansa suuntaan, ja massiiviteräksiset kiinnitysalustat on esiporattu toimimaan VelocityOne Flight- ja VelocityOne Rudder -tuotteiden kanssa. Heilumisen estävät, säädettävät kumijalat pitävät VelocityOne-jalustan tukevasti paikallaan, ja kätevän kokoontaitettavan muotoilun ansiosta se on helppo pakata pois ilman, että lisävarusteita tarvitsee irrottaa. VelocityOne-jalusta on myös ennakkotilattavissa valmistajan sivuilta ja osallistuvilta jälleenmyyjiltä 209,99 € hintaan, ja se tulee markkinoille joulukuussa 2022.

”Yhdessä Velocity One Flightin kanssa uudet VelocityOne-polkimet ja -jalusta muodostavat markkinoiden parhaan, täydellisimmän ja nykyaikaisimman lentosimulaatio-ohjausjärjestelmän. Olemme esitelleet polkimia ja jalustaa suljettujen ovien takana viime viikkoina ja saaneet lentosimulaattoriyhteisöltä hyvän vastaanoton. Nyt kun kaikki yksityiskohdat ovat saatavilla, mukaan lukien laajennettu yhteensopivuus muiden tuotteiden kanssa, tiedämme, että fanit ovat innoissaan täydentäessään kokoonpanojaan VelocityOne-polkimilla ja -jalustalla, kun ne tulevat markkinoille.”

sanoo Jürgen Stark, Corporationin puheenjohtaja ja toimitusjohtaja

Kommentoi