Viikinkiaiheinen selviytymispeli Valnir Rok päivittyi juhlapyhien kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Viikinkiaiheinen selviytymispeli Valnir Rok päivittyi juhlapyhien kunniaksi

Valnir Rok

Viikinkiaiheinen selviytymistä, roolipelaamista ja moninpeliä yhdistelevä on saanut jouluteemaisen päivityksen.

Päivitys tuo peliin kilpailun, jossa joulupukin löytämisestä pelissä palkintaan ilmaisilla pelikoodeilla joita voi jakaa kavereilleen. Myös muita palkintoja on luvassa.

Peli on saanut myös teknisiä päivityksiä kuten tasapainotusta vahingonmallinnukseen ja ammukset putoavat edetessään pidemmälle. Voit katsoa kaikki päivitykset täältä.

Vuonna 2017 alunperin ilmestyneen pelin tehtävät ovat kirjailija Giles Kristianin käsialaa ja tutkittavana on valtava avoin maailma. Rakenna taloja ja esineitä, keitä ruokaa ja perusta ja perusta vaikka oma kaupunki. Viikingeille ominaisesti voit myös tehdä ryöstöretkiä kilpaileviin klaaneihin ja myös jumalia täytyy palvoa selviytyäkseen.

on saatavilla :lle Steam -palvelun kautta.

Kommentoi

Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Overwatch 2 -pelin Junker Queen hahmosta saatiin uusi traileri

Overwatch 2

Blizzard on julkaissut uuden trailerin tulevasta Overwatch 2 -pelin uudesta Junker Queen hahmosta. Voit katsoa trailerin alta.

Junker Queen -hahmo on kyberneettisesti kyvykäs, erittäin liikkuva ja käyttää aseenaan raidetykkiä.

Aiemmin ilmoitettiin, että Overwatch 2 tulee olemaan ilmaispelattava ja se tulee korvaamaan aikaisemman Overwatch -pelin kokonaisuudessaan.

Overwatch 2 lanseerattiin alunperin vuonna 2019 Blizzconissa, mutta sen jälkeen pelistä ei kuultu juurikaan. Vuonna 2020 ja 2021 pelin käsikirjoittaja Michael Chu ja ohjaaja Jeff Kaplan jättivät Blizzardin.

Overwatch 2 ilmestyy tilassa 5, PlayStation 4, ja S, sekä Nintendo Switch -konsoleille, että PC:lle.

Kommentoi

The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille Kommentit pois päältä artikkelissa The Sims 4 -pelin uusin lisäosa vie pelaajat takaisin koulun penkille

The Sims 4: High School

ja Maxis ovat julkaisemassa uuden High School -lisäosan The Sims 4 -peliin heinäkuun 28. päivä. Voit katsoa lisäosan trailerin alta.

Lisäosa tuo peliin Copperdale Highh -koulukampuksen ja paljon uutta tehtävää. Peliin saadaan myös ThrifTea -kahvila, kirjasto sekä rehtorin kartano.

Lisäosan myötä peliin saadaan myös uusia ennalta luotuja hahmoja kuten rehtorin tytär Ash, joka on tyyli-ikoni. Mukana ovat myös romanttisesti kiusallinen Kevin sekä tähtiurheilija Sidney.

Lisäosassa pelaajat pääsevät osallistumaan luennoille ja kokeisiin sekä käymään lounaalla. Mukana on myös cheerleadingiä, eri urheilulajeja sekä shakkiklubi.

The Sims 4: High School -lisäosa saapuu heinäkuun 28. päivä :lle ja Macille Originin ja Steamin kautta, sekä PlayStation 4, PlayStation 5, Series X ja S että Xbox One -konsoleille.

Kommentoi