Viikinkiaiheinen selviytymispeli Valnir Rok päivittyi juhlapyhien kunniaksi Kommentit pois päältä artikkelissa Viikinkiaiheinen selviytymispeli Valnir Rok päivittyi juhlapyhien kunniaksi

Valnir Rok

Viikinkiaiheinen selviytymistä, roolipelaamista ja moninpeliä yhdistelevä on saanut jouluteemaisen päivityksen.

Päivitys tuo peliin kilpailun, jossa joulupukin löytämisestä pelissä palkintaan ilmaisilla pelikoodeilla joita voi jakaa kavereilleen. Myös muita palkintoja on luvassa.

Peli on saanut myös teknisiä päivityksiä kuten tasapainotusta vahingonmallinnukseen ja ammukset putoavat edetessään pidemmälle. Voit katsoa kaikki päivitykset täältä.

Vuonna 2017 alunperin ilmestyneen pelin tehtävät ovat kirjailija Giles Kristianin käsialaa ja tutkittavana on valtava avoin maailma. Rakenna taloja ja esineitä, keitä ruokaa ja perusta ja perusta vaikka oma kaupunki. Viikingeille ominaisesti voit myös tehdä ryöstöretkiä kilpaileviin klaaneihin ja myös jumalia täytyy palvoa selviytyäkseen.

Valnir Rok on saatavilla :lle -palvelun kautta.

Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri Kommentit pois päältä artikkelissa Tällä viikolla ilmestyvästä Assassin’s Creed Mirage -pelistä saatiin tarinan aikajanaa avaava traileri

Assassin's Creed Mirage

Tällä viikolla ilmestyvä Assassin's Creed Mirage on täysin itsenäinen tarina, jota voi pelata ilman, että on kokenut aiempia pelisarjan pelejä. Peli on kuitenkin täysiverinen Assassin's Creed -pelisarjan tuorein osa, joten mikäli uudet pelaajat haluavat ymmärtää kokonaisuuden ja pelisarjan aikajanan täysin, kannattaa katsoa tuorein esittelyvideo osoitteessa.

800-luvun Bagdadiin sijoittuva toiminnallinen salamurhaajaseikkailu Assassin's Creed Mirage vie pelaajan keskelle dramaattisia tapahtumia. Kulissien takana tapahtuu suuria asioita ja salamurhaajien järjestö joutuu jälleen kerran likaamaan kätensä paremman maailman nimissä. Tarkoitus pyhittää keinot, sanotaan, ja näin on myös tällä kertaa, kun ahneiden tahojen valtataistelut uhmaavat maailman herkkää tasapainoa. Peli esittelee aiemmasta osasta tutun Basim-hahmon pelin keskushahmona.

Assassin's Creed Mirage ilmestyy 5. lokakuuta - ja , ja S sekä -konsoleille, että Epic Games Store- ja Store -kauppapaikkojen kautta :lle. Lisäksi peli tulee saataville Ubisoft+-pelipalveluun. Pelin ikäraja on PEGI 18.

Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Scifi-seikkailupeli Trüberbrook ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Trüberbrooktr

Pelikauppapaikka jakaa parhaillaan ilmaiseksi :lle scifi-aiheista seikkailupeliä . Voit katsoa pelin trailerin alta.

Vuonna 2019 ilmestyneen scifi-mysteeripeli sijoittuu 1960-luvun vaihtoehtoiseen universumiin, jossa yhdysvaltalainen nuori tiedemies Hans Tannhauser lähtee lomailemaan Eurooppaan.

Loma tuo mukanaan rakkautta, ystävyyttä, uskollisuutta, itsensä löytämistä ja tietenkin dinosauruksia. Pelin upeat grafiikat ovat käsinpiirrettyjä.

Pelin insipiraationa ovat toimineet mm. , , sekä .

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä.