Viikinkiseikkailu Jotun: Valhalla Edition ladattavissa ilmaiseksi Epicistä Kommentit pois päältä artikkelissa Viikinkiseikkailu Jotun: Valhalla Edition ladattavissa ilmaiseksi Epicistä

Jotun: Valhalla Edition

Viikinkiseikkailupeli on viimeisin Epic Games Storen tarjoama ilmaispeli. Vuonna 2015 ilmestyneen pelin on kehittänyt ja julkaissut indiefirma .

Pelissä yhdistyvät käsinpiirretty grafiikka, norjalainen mytologia, toiminta sekä seikkailu. Pelin päähahmo on Thora, kunniattoman kuoleman kohdannut viikinki, jonka täytyy todistaa itsensä päästäkseen Valhallaan.

Pelissä on valtavat alueet tutkittavaksi. Etsi riimuja päästääksesi valloilleen Jotun -jättiläisen. Taistele loppuvastustajia vastaan kirveesi, siunausten ja taitojen avulla.

Jotun: Valhalla Edition on ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Epic Games Storesta aina joulukuun 12. päivään asti.

Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla Kommentit pois päältä artikkelissa Trackmania-ajopeli juhlistaa 20-vuotista taivaltaan lisäsisällöllä ja tapahtumilla

Trackmania

viettää suositun -kilpa-ajopelin pyöreitä vuosia tuomalla mukaan pelattavaa vuosien varrelta. Katso uusi traileri alta.

20 vuotta on pitkä aika mille tahansa pelisarjalle. Näin pitkällä aikajaksolla tekniset kehitysaskeleet ovat valtavia ja jopa useampi pelialusta ehtii vaihtua moisen taipaleen aikana. Trackmania on kaikesta huolimatta nauttinut kasvavasta suosiosta kaikki nämä vuodet ja nyt näitä kuluneita vuosia juhlitaan myös historian sivuja selaamalla. Ensimmäisenä juhlallisuuksia vietetään nauttimalla ensimmäisen Trackmania-pelin niin sanotusta alkuperäisestä trilogiasta eli tuomalla lumi-, aavikko- ja ralliteemaiset kisat mukaan uuteen peliin.

Näistä ensimmäisenä on vuorossa lumiteema, jonka myötä koettavaksi tulee 15 radan mittainen kampanja. Sen myötä kisakaarat muuntuvat lumiautoiksi, jotka toimivat kuin vuoden 2004 Trackmania-autot, mutta modernilla vivahteella. Samalla tämä uusi peliepisodi tuo mukanaan uuden kisa-alustan eli puun ja sata rakennusosaa peliratojen pakertajille.

Synttäreitä juhlitaan myös erilaisilla kisatapahtumilla, kuten Track of the Day- ja Cup of the Day -kisoilla, joista nautitaan lumikampanjan parissa. 30. marraskuuta kello 19.30 alkaen Ubisoft News striimaa Cup of the Day -kisan, jossa mukana ovat Trackmanian tuottaja Augustin De Vita ja sisältöpäällikkö Ayrton Lemaire. Lisäksi mukana on kymmenen striimaajaa, jotka luovat omia ratojaan Trackmanian 20-vuotisjuhlallisuuksia varten. Tämä juhlakisa on vuorossa 18. joulukuuta.

Juhlavuotta tuodaan esille myös uusilla autopinnoitteilla eli skineillä, joista kymmenen tuomariston valitsemaa vaihtoehtoa ovat esillä pelin sisäisessä Ubisoft Nadeo -klubissa.

Tänään alkavat myös Trackmanian maailmanmestaruuskisojen finaalivaiheet, jotka kisataan Ranskan Montpellierissä. Kisatapahtuma myös striimataan katsojille. Tapahtumat alkavat tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja jatkuvat koko viikonlopun. Semifinaalit ovat vuorossa sunnuntaina kello 18.00 alkaen ja varsinaiset mestaruusajot kello 21.00 alkaen.

Pelin 20-vuotinen taival jatkuu juhlatunnelmissa myöhemmissäkin päivityksissä ja 1.huhtikuuta lähtien peliin saadaan upea ralliteema omine kisoineen. Tätä seuraa paluun tekevä aavikkoteema, joka julkaistaan pelattavaksi 1. heinäkuuta alkaen osana pelin kesäkampanjaa.

Trackmania on saatavilla ilmaiseksi , , ja S sekä -konsoleille. :lle peli on saatavilla - ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Pelin perusversio on pelattavissa ilmaiseksi ja tämän lisäksi pelaajat voivat ostaa Standard- ja Club-versiot pelistä 9,99 ja 29,99 euron hintaan.

Erinomainen avaruusseikkailu Deliver Us Mars ladattavissa ilmaiseksi PC:lle Kommentit pois päältä artikkelissa Erinomainen avaruusseikkailu Deliver Us Mars ladattavissa ilmaiseksi PC:lle

Deliver Us Mars

jakaa parhaillaan ilmaiseksi erinomaista avaruusseikkailupeliä .

Vuoden alussa ilmestyneessä pelissä tarkoituksena on selvittää mystisen Outward -tahon totuus sekä pelin päähahmo Kathyn isän kohtalo.

Peli on jatkoa vuoden 2019 pelille Deliver Us the Moon, joka sijoittui Kuuhun. Seuraavassa pelissä suunnataan puolestaan Mars -planeetalle. Edeltäjänsä tapaan, pelissä pelaajat joutuvat ratkaisemaan pulmia ja etenemään tasohyppelyn tyyliin.

Tunnelmallinen peli vie pelaajat jännityksen täyteiselle tehtävälle noutamaan kallisarvoinen ARK -siirtokunta-alus, jonka on varastanut mysteerinen Outward -taho.

Voit ladata pelin ilmaiseksi täältä ensi torstaihin asti.